Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halál, komolyan a katonasággal kezdeném..
Ha itt bárki is minket akarna ( szerbek, ukránok , csehek, akárkik )
24 óra alatt szaladnának végig az országon..a katonaságunknak meg arra sem lenne ideje hogy levegőbe emelje azt a 4 grippent amit csiliárdokért vettünk valami lomtalanításkor..
a gyalogságról nem is beszélve..
szánalom..
ne haragudj Szityyyu de ez igy van..(azért a barádság marad, remélem..)
de ez a véleményem..
törődj bele, lehúznak minket
Igazán nem a NAGY VEZÉR ellen irányul a haragom, de unom már hogy ebbe a fostalicska országba két kézzel megy a pénz szórás ha közpénzről van szó, de ha adót kell vasalni akkor bele is rokkanhatok akkor is fizessek...
szityyyu válaszolj
Ebből a szálybabaszkodott NATO-ból is kilépnék..semmi keresni valónk benne....
De egyébbként minden tiszteletlenség nélkül kérdezném,( teljesen komolyan) mi szükség van a hadseregre?
Légiirányítást átadnám ferihegynek..
Katonák x %át átképezném, katasztrófavédelem, akármi..
A többiek keressenek termelő munkát..
NEM SZERETNÉLEK MEGBÁNTANI, CSAK FASZOM KIVAN, EBBE A GYÖKÉR GECI ORSZÁGBA MENNYI PÉNZ MEGY A KUKÁBA...( bocsánat a stílusért de nagyon bosszant)
Szépen kezd bedölni a hadsereg...
Nem kis korrupciós balhé van kibontakozóban..
Arra nem tea kell, Andráska... 53 fokos mézes pálinka..
Azért annyira nem :) most inkább teázom, mert kezd fájni a torkom Motorkiállítás?
Ha minden megvan, akkor még az Argus-t ne hagyd ki, a Lidlibe kapható.
Látom tényleg bele húztál.

Ha van rá alkalmad akkor keress fel egy pár házi sörfőzdét nagyon finomakat szoktak csinálni.

Én mondjuk a mézes árpasörre esküszöm, meg Guinness meg még egy pár bele értve a Belgában kóstolt söröket.

Csak egy maradhat...............................................................
....
Üdv mindenkinek!
Acélos idő volt így este a motorozáshoz! Arcomra is fagyott a mosoly... De jó is volt menni egyet a kulcstartóval!

Szépen lassan megérkezel a végállomásra..
SOPRONI the best..
Belga tulajdon..
kóstóld meg sz összeset..Démon..legfaszább barna, hazi viszonylatban..
Eljön annak is az ideje. Tegnap ittam egy korsó csapolt Sopronit... a Gesztenyésben valahogy hihetetlenül ízlik ez a sör
Leffe-t kóstold meg, hamár ilyen xépen belejöttél..DARK !
only the best..
A mézes Barbárban semmi különlegeset nem fedeztem fel. Egy munkatársam azt mondja, Borsodi Bivalyhoz kever mézet, ezt a hatást éri el, csak harmad áron... Lehet igaza van. A meggyes Kasteel... Azt most iszogatom, az már különlegesebb... Csúszik, mint a szörp
De minden esetre OLYAN KIPUM MÁR VAN ! MINT NEKED !
MEG OLYAN RUCIM IS !
gyakorlat teszi a MESTERT..! Talán egyszer én is leszek olyan POFI mint TE..!
pl.: helyesírás, motorozás, csajozás..............
ne erőltesd ami nem megy
törölkökőt=törölközőt...
törölkökőt=törölközőt...
Na, ne...Az öreg csopper bedobta a törölkökőt..
kapdbeeeeeeeeeeeeeee