Srácok!Ezer bocsánat de közbejött nekem egy székesfehérvári halaszthatatlan út..4köröl kell indulnom és nem biztos hogy visszaérek időbe...küldök nektek egy kis apróságot AGGREGAL proffal..inkót tegyük át jövő hétre..
Béláim az Úrban! Nyilatkozzanak! Aki a 17.30-as inko-s találkára szavaz Gabrowich invitálására, az iratkozzék fel! Ha aggregal talál jobb helyet az e-bay-en, akkor azt kéretik ide írni! A Spar-os csajokat meg meghódítjuk máskor, vagy annyi előnyt hagyunk aggregal-nak, hogy mi nem megyünk oda.
Béláim az Úrban! Nyilatkozzanak! Aki a 17.30-as inko-s találkára szavaz Gabrowich invitálására, az iratkozzék fel! Ha aggregal talál jobb helyet az e-bay-en, akkor azt kéretik ide írni! A Spar-os csajokat meg meghódítjuk máskor, vagy annyi előnyt hagyunk aggregal-nak, hogy mi nem megyünk oda.
néha megfogja, de azért mert sokkal párnázottabb, mint az ezutániak. Nézd csak meg. Nem nyom az, ATI barátnője is kipróbálta, ő is mondta, hogy sokkal kényelmesebb, mint az újabb fajta.
Első szériás, itt még volt minden vevőcsalogató okosság.
Ha belemész Ati galériájába én is most néztem, az övé asszam 2OO8as, látszik, hogy már a fél motort feketén hagyták, csak a műanyag, nálam még színrefújt design center minden. Később már az akrákat sem adták hozzá.
De asszem ez a kapaszkodós ülés még a régi Tuncié. A csajom örül neki.
1. gabrowich (utólagos engedelmeddel!)
2. djtoci+safety
3. tarka
4.
5.
6.
...
1. gabrowich (utólagos engedelmeddel!)
2. djtoci+safety
3.
4.
5.
6.
...
Egy kávézó-étterem a belvárosban.A gizella udvarnál.
nekem mindegy, hogy spar,vagy inkó.
Ha beindul a kocsi lehet mi is megyünk.
holnap azért pontosítsunk.
az oroszlános dizájn bejövős, tuonon is.
Ha belemész Ati galériájába én is most néztem, az övé asszam 2OO8as, látszik, hogy már a fél motort feketén hagyták, csak a műanyag, nálam még színrefújt design center minden. Később már az akrákat sem adták hozzá.
De asszem ez a kapaszkodós ülés még a régi Tuncié. A csajom örül neki.