Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Matrica
De az övé matt!
Szerintem meg csináld meg úgy, mint az enyém. Tudod, a 2OO6osoknak még színre van fújva az oldalidomzat, rajta az oroszlán, meg a hasidom, aprilia felirattal. Piros színben azok fehér matricázással marha nagyot ütnének.
karbonoztatta? az mit jelent? borítást? vagy karbon hatású festés? vagy mi?
nekem abból csinálják, 20/idom...
Egy harmadik tuonos cimbora karbonoztatta első sárvédőjét, meg a 2 tank alatti borítást.........................10.000 Huf-ba fájt neki haveri alapon.......................nem tudom ez mennyire olcsó vagy nem?! Nem vagyok jártas e témában.
Jó éjt!
Jó éjt Uraim!

Holnapra jó mókázást......
ha tudsz olcsó karbonost, ne tartsd magadba.
nekem elvileg szerdán küldik az első sárvédőt, kíváncsi leszek rá...
hülye vagyok....bocs....honnan máshonnan.
Köszi!

De ha fujatok, akkor a devecseri Nagy Satyával ('04-es kék R1-el tolja)csináltatom, ő is hegesztette... faszán dolgozik és olcsón! Sárvédőmet is ingyenbe megcsinálta..........

Igen hajlok a carbon felé.........első sárvédő, meg a tank alatti kis idomot akarom, amin az 1000 felirat van! Hátsó sárvédőt meg fehérbe fújni, középen egy nagy race-inges felirattal. Hasidom ha összejön, az meg mint a tank pepita..................plusz egy nagy aprilia felirat, majdnem mint a factorykon, csak fehér alappal
plusz fehér felnicsík
plusz visszadobon a herélt dobokat

boror=boros. Már be vagyok rúgva.
na? akkor? inkó holnap fél6?
ebay..
Nem vagyok boror (sem), de a különlegességeket szívesen megkóstolom. Különben is, sofőröm lesz.
ja? bocs: KÖSZÖNÖM.
nincs mit!
én még nem, de hallottam róla. most majd jól lementem.
Igen, olvastam. Van egy boros ismerősöm, biztos örült volna neki.
Szerencsére van itthon másik bor, beérjük azzal
gondoltam.
jaj, Gabrotól akartam kérdezni.
adták a motorhoz.
hol vetted a fék meg a kuplung kart?
héliumos lufi?