Szerintem meg csináld meg úgy, mint az enyém. Tudod, a 2OO6osoknak még színre van fújva az oldalidomzat, rajta az oroszlán, meg a hasidom, aprilia felirattal. Piros színben azok fehér matricázással marha nagyot ütnének.
Egy harmadik tuonos cimbora karbonoztatta első sárvédőjét, meg a 2 tank alatti borítást.........................10.000 Huf-ba fájt neki haveri alapon.......................nem tudom ez mennyire olcsó vagy nem?! Nem vagyok jártas e témában.
De ha fujatok, akkor a devecseri Nagy Satyával ('04-es kék R1-el tolja)csináltatom, ő is hegesztette... faszán dolgozik és olcsón! Sárvédőmet is ingyenbe megcsinálta..........
Igen hajlok a carbon felé.........első sárvédő, meg a tank alatti kis idomot akarom, amin az 1000 felirat van! Hátsó sárvédőt meg fehérbe fújni, középen egy nagy race-inges felirattal. Hasidom ha összejön, az meg mint a tank pepita..................plusz egy nagy aprilia felirat, majdnem mint a factorykon, csak fehér alappal
plusz fehér felnicsík
plusz visszadobon a herélt dobokat
Holnapra jó mókázást......
nekem elvileg szerdán küldik az első sárvédőt, kíváncsi leszek rá...
De ha fujatok, akkor a devecseri Nagy Satyával ('04-es kék R1-el tolja)csináltatom, ő is hegesztette... faszán dolgozik és olcsón! Sárvédőmet is ingyenbe megcsinálta..........
Igen hajlok a carbon felé.........első sárvédő, meg a tank alatti kis idomot akarom, amin az 1000 felirat van! Hátsó sárvédőt meg fehérbe fújni, középen egy nagy race-inges felirattal. Hasidom ha összejön, az meg mint a tank pepita..................plusz egy nagy aprilia felirat, majdnem mint a factorykon, csak fehér alappal
plusz fehér felnicsík
plusz visszadobon a herélt dobokat
Szerencsére van itthon másik bor, beérjük azzal