még miondíg találni olyan hirdetéseket, ahol a '98-as Arai-kat szeretnék eladni.
ennyi erővel bármelyiket kiválaszthatnánk tőled a felső sorból,kb annyit védene.
Tudom..szeretem is ezt a szartalicskát.. Különben már rég nem lenne meg....nekem ez már a harmadik olasz verdám..volt két puntóm(a gömgöjűek) az egyik GT volt, mém a magasabb turbónyomású...iszonytos volt 5ös bömbiket aláztam vele..
Mindent megkap,egyébként..olajcsere,gyertya,féktárcsák,betétek,felfügges
ztés,leng.csillapítók,minden ami kopók csere...a külcseje megtévesztő..sajnos nincs egy elem sem ami épp rajta és a legdúrvább hogy egyiket sem én okoztam..és csak egyre kaptam betétlapot..volt ebbe minden,..kukásautó oldalát húzta..el..elejét szétkúrták beleteolattak a parkolóba...el...stb..
Ha lemented mind a hármat, belerakod egy könyvtárba ahol csak ezek vannak, majd lépteted őket, szépen látszik, mi a különbség! A kiegyenlítő tartály fele nézegess!
Oksa, majd előkeresem, ma már lusta vagyok, de majd lesz időm, jan 27ig szabin vagyok.
ennyi erővel bármelyiket kiválaszthatnánk tőled a felső sorból,kb annyit védene.
valami kétpálcás dolog?
ilyenkor nincs itt, amikor nem licitál senki
Mindent megkap,egyébként..olajcsere,gyertya,féktárcsák,betétek,felfügges
ztés,leng.csillapítók,minden ami kopók csere...a külcseje megtévesztő..sajnos nincs egy elem sem ami épp rajta és a legdúrvább hogy egyiket sem én okoztam..és csak egyre kaptam betétlapot..volt ebbe minden,..kukásautó oldalát húzta..el..elejét szétkúrták beleteolattak a parkolóba...el...stb..
Oksa, majd előkeresem, ma már lusta vagyok, de majd lesz időm, jan 27ig szabin vagyok.
nem rosszabbak ám , mint a többi kategóriatárs.