még miondíg találni olyan hirdetéseket, ahol a '98-as Arai-kat szeretnék eladni.
ennyi erővel bármelyiket kiválaszthatnánk tőled a felső sorból,kb annyit védene.
Tudom..szeretem is ezt a szartalicskát.. Különben már rég nem lenne meg....nekem ez már a harmadik olasz verdám..volt két puntóm(a gömgöjűek) az egyik GT volt, mém a magasabb turbónyomású...iszonytos volt 5ös bömbiket aláztam vele..
Mindent megkap,egyébként..olajcsere,gyertya,féktárcsák,betétek,felfügges
ztés,leng.csillapítók,minden ami kopók csere...a külcseje megtévesztő..sajnos nincs egy elem sem ami épp rajta és a legdúrvább hogy egyiket sem én okoztam..és csak egyre kaptam betétlapot..volt ebbe minden,..kukásautó oldalát húzta..el..elejét szétkúrták beleteolattak a parkolóba...el...stb..
Ha lemented mind a hármat, belerakod egy könyvtárba ahol csak ezek vannak, majd lépteted őket, szépen látszik, mi a különbség! A kiegyenlítő tartály fele nézegess!
Oksa, majd előkeresem, ma már lusta vagyok, de majd lesz időm, jan 27ig szabin vagyok.
ennyi erővel bármelyiket kiválaszthatnánk tőled a felső sorból,kb annyit védene.
valami kétpálcás dolog?
ilyenkor nincs itt, amikor nem licitál senki
Mindent megkap,egyébként..olajcsere,gyertya,féktárcsák,betétek,felfügges
ztés,leng.csillapítók,minden ami kopók csere...a külcseje megtévesztő..sajnos nincs egy elem sem ami épp rajta
Oksa, majd előkeresem, ma már lusta vagyok, de majd lesz időm, jan 27ig szabin vagyok.
nem rosszabbak ám , mint a többi kategóriatárs.