Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na... városba futkososnak nehogy ne legyen jó, legalább nem a drágát ütném vágnám!
vagy inkább '88-asakat...
még miondíg találni olyan hirdetéseket, ahol a '98-as Arai-kat szeretnék eladni.
ennyi erővel bármelyiket kiválaszthatnánk tőled a felső sorból,kb annyit védene.
25 juróért ment el a bukesz..szuper lehet
ha ha.... napsütésben még nem is találkoztunk...bár az iszapfelvonuláson volt vmi , de ott is felhős volt.
beszólogatni?sosem mernék..láttalak élőben..eltakartad a napot..
Persze, sokmindenen múlhat az életed....többekközt, hogy csak finoman szólogatsz be ...... nekem is csak karcos, de egyre jobban.
igazából semmire nem figyelek oda,kivétel a sipka..karcmentes,,..életed múlhat a sértetlenségén(persze nem a karcokról beszélek)
te 2-3 szezon alatt nem vered össze a sipkádat? Én egy kicsit hanyag vagyok vele...leesik innen onnan....nem való nekem a drága sapka.
nem..ha csak nem carbon,márpedíg nem az akkor az anyaga az uv sugárzás miatt megváltozik és elveszti ütéselnyelő képességét..elméletileg ez 2-3 év...
2OO8as? az ciki.... akkot tényleg csak gulyást főzni benne, arra jó!
114 juró az új ára...ez ráadásul 2008as model..
hátezmegmiezmeg?
valami kétpálcás dolog?
http://cgi.ebay.de/HJC-CL-ST-M...

ilyenkor nincs itt, amikor nem licitál senki
Szerintem welnessel.
Vagy talán a motor&csaj cserét számolgatja..
AGG meg szabin van?
Tudom..szeretem is ezt a szartalicskát.. Különben már rég nem lenne meg....nekem ez már a harmadik olasz verdám..volt két puntóm(a gömgöjűek) az egyik GT volt, mém a magasabb turbónyomású...iszonytos volt 5ös bömbiket aláztam vele..
Mindent megkap,egyébként..olajcsere,gyertya,féktárcsák,betétek,felfügges
ztés,leng.csillapítók,minden ami kopók csere...a külcseje megtévesztő..sajnos nincs egy elem sem ami épp rajta és a legdúrvább hogy egyiket sem én okoztam..és csak egyre kaptam betétlapot..volt ebbe minden,..kukásautó oldalát húzta..el..elejét szétkúrták beleteolattak a parkolóba...el...stb..
a világosabb sötéttel jobb.
Ha lemented mind a hármat, belerakod egy könyvtárba ahol csak ezek vannak, majd lépteted őket, szépen látszik, mi a különbség! A kiegyenlítő tartály fele nézegess!

Oksa, majd előkeresem, ma már lusta vagyok, de majd lesz időm, jan 27ig szabin vagyok.
ne aggódj, nem a te pálinkádból ivott....
aggodom Vili bácsi miatt!
nem mai csirke, na. de ha rendszeresen karbantartanád....
nem rosszabbak ám , mint a többi kategóriatárs.
dobd át a számát,utánakeresek. de csak iridiumost találtam hozzá, nekem is az van és szerintem nem rosszabb, mint a platina.
ez mind ugyanolyan.