Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én jobban szeretem a sima kapcsot.
most egy nzi razer rr2 van, karbonlekvárfiberglass, belül plüss, csendes, nem párásodik. abszolút elégedett vagyok vele.
ja,viszont az enyém is az..ez spec nem szeretem benne, de meglehet szokni..kesztyűbe lehetetlen le és felvenni..igazából nem vágom miért gyártanak még ilyen dupla D gyűrűs csatokkal sisakot meért jó egyáltalán?
Ilyen kis szárny van az enyémen is,de ez megsem mozdul,sőt 200körül ugy tart egyenesbe hogy alíg tudom forgatni a fejem..
dupla d gyűrűs volt,valami iszomyat szar. vagy csak ezen a típuson, nemtom...
90ről volt leakciózva.
k...va "hangos", 200 felett cibálta a szél, volt rajta egy ilyen spoilerféleség, hát az valami iszonyat módon belóbálta a fejemet a szélben.

ez az ami a képen van
kamion? mi volt vele a gond?pedig az nem is az occóbbik kategória
AGV? nekem volt,nem is az a ratyi fajta, hanem stealth, sosem volt még olyan rossz sisakom. 3 hónap után elbúcsúztunk.
assetom hol a kártyám.. pinről nem is beszélve...
Csöves kocsmáros vagyok.. KP-val operálok..
ok..
hozd a bankkártyádat és megcsinálom neked a fizetéshez szükséges paypal regisztrációt
polikabonát...ütésálló,golyóálló,atomálló..és harmad annyiba kerül mint az eredeti..egyébbként amcsi cucc..nem hiszem hogy szar lehet..
utángyártott
nekem L-es a sisakom, de xxxxxl-es a fejem.
S es a sisakom ..és a fejem is..
mondanám, hogy igen, de nem. bár az arany kiegészítős storyt értem.
mikor én rendeltem a sisakomhoz plekót, akkor kellett a mérete, mert egy xs-es sisakon tuti nem akkora a plexi,mint eg 4xl-esen.
érted?
nem hozzá..tiszta fekete a moci..kormányvég,fékkar bukóbomba felni arany...
Meg asszem a bukó méret sem mindegy...
Felnihez rendelsz plekót....?
Tudom hogy neked nem tetszik, viszont nekem bejön:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Arany színű lesz a felnim,és ahhoz menne...
megtudnád rendelni?
jaaa LFPs trágárságvilágbajnokkok...
a pintykalitka kykee, vagy fykee ha úgy jobban tetszik neki.