Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azon gondolkodtam, hogy tegnap még csak kávé volt, ma bor.....mi lesz holnap?
áááá, még csak az első sárvédő van gyártás alatt. nincs rá most több zsém.
Ha karbonoztatsz, akkor több mindent is kéne, hogy vmi szimetria is legyen. Sztem szinezz, Tarka már elég karbonos lesz a csapatban, nem tudod felvenni a versenyt vele.
De ha fújatni akarsz, most szólj, mert szombaton megyek ajkára, odaadom a sárvédőmet a pipistának, az pengén szinrefújja, odaadom neki az üléspúpom mintának. Színkód nincs, az RSV fórumon már körbejártam a témát.
Ha akarod, szedd össze a cuccaidat, átviszem neki, add oda hozzá az üléspupodat te is, azon van piros is meg fehér is, megcsinál mindent faszán. Nem lesz drága, mert a határidő kb február, vagy március, ráér majd.
kezdeti próbálkozás..új technologia új bor..
köszi, az övé a dicsőség.
a gépem egyelőre még darabokban, de a tél mindig erről szól.
Ok-Ok minden féle képpen!

Még pár dolgot akarok csináltatni vele, csak lusta vagyok elmenni hozzá... ugyhogy a project várat magára

Tied faszántos lett
Mondjuk 150 palack nem éppen sok egy országnak
Lesz másik.
nekem is ő csinálta, dobj majd képet, ha felkerült.
ugyan ilyen lesz csak fehérben plusz a felirat elé és mögé olasz trikolor

George-design / egy kis reklám/
már ne nagyon..limitált volt és nagyrésze már elfogyott vagy kereskedőknél pihen..
ajánlom figyelmedbe
aha, meg csinálta egy devecseri cimborám.................csak azt nem tudom, hogy fujassam pirosra, vagy lecarbonoztassam! Tavaszra kicsit kicsinosítom: hasidomot akarok, hátsó sárvédőt lefujni, felnicsík...
Ilyen bort nem lehet valahogy szerezni?
Van már sárvédőd?
akár én is lehetnék.................... , (((nekem piros az első sárvédőm)))

de nagyon messze van még a tavasz......
azt nemtom,most pápaié.
Mennék szívesen........................,De Sopronban leszek Zsaninál !
basszus!

Nem egy herendi gyereké volt? Mármint a régi tulaj.
Alfa romeo 156-os, 3 éve 170e-nél javítottuk, idén tavasszal beállított vele az új tulaj 71-e km-rel.
Volt ám meglepetés.
Az a lényeg... meg ha megkapja ami kell neki, kimegy a világból.
Haverom autokereskedő, láttam a szakma csinját binját!

Legmelegebb, szintén 2OOezres megane, nem volt öreg, 6 éves, 1,4es motorral, semmi baja, szép is. Gyorsan visszatették 7Ore, láttam is, kb 3 perc volt. A gáz az volt, hogy a kormány viszont nagyon el volt kopva. Na azt 4ezerért úgy bebőrőzték, hogy mindenki azt hitte, hogy gyári bőrkormány.
azért ennyire fiatal én sem vok, hogy nyugodt szívvel elkönyveljem a km-állást...ehhez még min 150-ezret hozzá kell adni, ugy már reális körül mozog.....nem e miatt vettem meg. Egyben van, faszántos..........
Gyere fel holnap..... az új kocsival! Fél 6ra.
hja, ez Magyarország.
Láttam én is 1-2 furcsaságot, anyámtól sem szívesen vennék használt autót...