Ha karbonoztatsz, akkor több mindent is kéne, hogy vmi szimetria is legyen. Sztem szinezz, Tarka már elég karbonos lesz a csapatban, nem tudod felvenni a versenyt vele.
De ha fújatni akarsz, most szólj, mert szombaton megyek ajkára, odaadom a sárvédőmet a pipistának, az pengén szinrefújja, odaadom neki az üléspúpom mintának. Színkód nincs, az RSV fórumon már körbejártam a témát.
Ha akarod, szedd össze a cuccaidat, átviszem neki, add oda hozzá az üléspupodat te is, azon van piros is meg fehér is, megcsinál mindent faszán. Nem lesz drága, mert a határidő kb február, vagy március, ráér majd.
aha, meg csinálta egy devecseri cimborám.................csak azt nem tudom, hogy fujassam pirosra, vagy lecarbonoztassam! Tavaszra kicsit kicsinosítom: hasidomot akarok, hátsó sárvédőt lefujni, felnicsík...
Haverom autokereskedő, láttam a szakma csinját binját!
Legmelegebb, szintén 2OOezres megane, nem volt öreg, 6 éves, 1,4es motorral, semmi baja, szép is. Gyorsan visszatették 7Ore, láttam is, kb 3 perc volt. A gáz az volt, hogy a kormány viszont nagyon el volt kopva. Na azt 4ezerért úgy bebőrőzték, hogy mindenki azt hitte, hogy gyári bőrkormány.
azért ennyire fiatal én sem vok, hogy nyugodt szívvel elkönyveljem a km-állást...ehhez még min 150-ezret hozzá kell adni, ugy már reális körül mozog.....nem e miatt vettem meg. Egyben van, faszántos..........
De ha fújatni akarsz, most szólj, mert szombaton megyek ajkára, odaadom a sárvédőmet a pipistának, az pengén szinrefújja, odaadom neki az üléspúpom mintának. Színkód nincs, az RSV fórumon már körbejártam a témát.
Ha akarod, szedd össze a cuccaidat, átviszem neki, add oda hozzá az üléspupodat te is, azon van piros is meg fehér is, megcsinál mindent faszán. Nem lesz drága, mert a határidő kb február, vagy március, ráér majd.
a gépem egyelőre még darabokban, de a tél mindig erről szól.
Még pár dolgot akarok csináltatni vele, csak lusta vagyok elmenni hozzá... ugyhogy a project várat magára
Tied faszántos lett
Lesz másik.
George-design / egy kis reklám/
de nagyon messze van még a tavasz......
Nem egy herendi gyereké volt? Mármint a régi tulaj.
Volt ám meglepetés.
Legmelegebb, szintén 2OOezres megane, nem volt öreg, 6 éves, 1,4es motorral, semmi baja, szép is. Gyorsan visszatették 7Ore, láttam is, kb 3 perc volt. A gáz az volt, hogy a kormány viszont nagyon el volt kopva. Na azt 4ezerért úgy bebőrőzték, hogy mindenki azt hitte, hogy gyári bőrkormány.
Láttam én is 1-2 furcsaságot, anyámtól sem szívesen vennék használt autót...