Költsék gyógyszerre!
Bosszúból most jól telezabálom magam hurkával meg kolbásszal!
Az is az ő hibájuk lesz, ha nem férek bele a motoros ruhámba, ha robogóra akarok ülni!
Leteszteltem az új ruhám
Jól szellőzik Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik hogy alsóőrsről visszafordultam Kibaszottul hideg volt..
Átöltözés..kordura..és mentem egy laza Tihany kört...
Faca volt..
Tudom Aggregál,...Elmegyógy..
Elvonási tüneteim voltak..
További fejlemény! Még nem küldte vissza a károkozó a nyilatkozatot, mert még meg sem kapta! Lízinges kocsi volt. Valahol van a nyilatkozat, de csak a jó Isten tudja hol.
Egyébként nagyon segítőkész volt az ember. Visszaszól, ha megtudja hol leledzik a visszaküldendő levélke.
Megpróbálom majd felhívni őket és megtudni, mennyit akarnak adni. Bár szerintem abban a fázisban vannak, hogy most próbálják értékesíteni a "belső roncsbörzén". Úgy néz ki, hogy direkt kihasználják a 30 napot!
Jó reggelt!
Köszönöm!
Péntek délben valami hasonlót gagyogott az telefonos gyerek. Plusz hamarosan küldik a levelet a kölcsönkocsiról. Kíváncsi leszek rá mennyi az annyi!
Ja, mindig ez van, mikor már az öreg szirtisas, amelyik adogatja a csákányt, szivlapáttal szórja össze a havat áprilisban, mert már csak annyi van, még akkor is azt szokták kiirni, hogy nyitva a pálya, hóminőség kiváló.
Bosszúból most jól telezabálom magam hurkával meg kolbásszal!
Az is az ő hibájuk lesz, ha nem férek bele a motoros ruhámba, ha robogóra akarok ülni!
Jól szellőzik Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik hogy alsóőrsről visszafordultam Kibaszottul hideg volt..
Átöltözés..kordura..és mentem egy laza Tihany kört...
Faca volt..
Tudom Aggregál,...Elmegyógy..
Elvonási tüneteim voltak..
Egyébként nagyon segítőkész volt az ember. Visszaszól, ha megtudja hol leledzik a visszaküldendő levélke.
Köszönöm!
Péntek délben valami hasonlót gagyogott az telefonos gyerek. Plusz hamarosan küldik a levelet a kölcsönkocsiról. Kíváncsi leszek rá mennyi az annyi!
Most hívtak, Kifizetés alatt az ügyed..
abzsolút elüt minden színkombótól és mégis állatul fest.