Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csütörtökön lehet, hogy megint meglátogatlak. De most már két csajjal megyek...
Költsék gyógyszerre!
Bosszúból most jól telezabálom magam hurkával meg kolbásszal!
Az is az ő hibájuk lesz, ha nem férek bele a motoros ruhámba, ha robogóra akarok ülni!
Tudják, csak az a pirinyó kis kamat semmi ahhoz képest amit a pénzedből kihoznak 1 hónap alatt..
Ők nem tudják, hogy én tudom, hogy most nekem kamatozik. Szintén csilliárdokról van szó!
De jól is tetted! Én ilyen időben egy 100-ast lenyomtam tavaly! Ó be szép is volt!
Dehogy is..mindenkit..ameddíg náluk van a pénzed, nekik annál jobb..globálba képzeld el..csiliárdokról van szó..
Leteszteltem az új ruhám
Jól szellőzik Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik hogy alsóőrsről visszafordultam Kibaszottul hideg volt..
Átöltözés..kordura..és mentem egy laza Tihany kört...
Faca volt..
Tudom Aggregál,...Elmegyógy..
Elvonási tüneteim voltak..
Mondjuk nem mindegy, hogy a milliós kártérítésemet meddig halasztgatják, mivel a kamat az első pillanattól ketyeg az összegre! Gazdag leszek!
Ezek szerint akkor most személyemet szop@tják?
Húzzák az időt..hogy kiteljen a 30 nap..ha már kifizetés előtt áll(márpedíg ott tart) akkor régen megkapták a visszaigazolást..
Egyébként a biztosító azt mondta, hogy a tréler költségeit elküldték ellenőrzésre. Hogy abból mikor lesz pénz...
Kinek a része?
Kamu..
További fejlemény! Még nem küldte vissza a károkozó a nyilatkozatot, mert még meg sem kapta! Lízinges kocsi volt. Valahol van a nyilatkozat, de csak a jó Isten tudja hol.
Egyébként nagyon segítőkész volt az ember. Visszaszól, ha megtudja hol leledzik a visszaküldendő levélke.
Vagy B Vectrámról...
Én meg f@szán lecsúszok a jó kis Zafirámról...
Megpróbálom majd felhívni őket és megtudni, mennyit akarnak adni. Bár szerintem abban a fázisban vannak, hogy most próbálják értékesíteni a "belső roncsbörzén". Úgy néz ki, hogy direkt kihasználják a 30 napot!
Ha nagyon eltér az ajánlott összeg az elképzelésedtől akkor lehet velük alkudozni picit..persze ez idő igényes...
Jó reggelt!
Köszönöm!
Péntek délben valami hasonlót gagyogott az telefonos gyerek. Plusz hamarosan küldik a levelet a kölcsönkocsiról. Kíváncsi leszek rá mennyi az annyi!
Szia!
Most hívtak, Kifizetés alatt az ügyed..
Úgy hívják, hogy stílus!
Ja, mindig ez van, mikor már az öreg szirtisas, amelyik adogatja a csákányt, szivlapáttal szórja össze a havat áprilisban, mert már csak annyi van, még akkor is azt szokták kiirni, hogy nyitva a pálya, hóminőség kiváló.
Fotó legyen ám!
aham..legyen..
há' me' OZ,azé.
abzsolút elüt minden színkombótól és mégis állatul fest.