Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom nagyon rajta vagy a témán.

De akkor már garázsban és hőléfúvóval csapatod az arcod, hisz ha nem benzinre akkor másra kell költeni.
mindig nézd meg, az adott ország ebay oldalán a terméket, így elkerülhetőek a kellemetlenségek.

Üdv
Csodálatos időnk van nem?
Ha motorozás érzését akarjátok, elég kiállítani középtámaszon valahova a motort, felülni rá, menetszél meg van alapból Oldaltámaszon még dönteni is lehet
Ha tényleg akkor zsír.
Néztem 3 ember hirdetését és neki 2000 ft a köv meg 6 ezer és sokan meg 26 ezer ért szállítják. Akkor kicsit kikerekedett a szemem.

Kösz
13 Font az ára és 6 Fontért postázza Magyarországra! Ez ennyi! Azaz 19 Font!
kösz agg!
Hi.

Az angol és a német e-bay között van különbség. Azon kívül persze, mások árulnak és más a nyelv. De adó, posta és ilyesmire gondolok. Magyar e-bay en néztem ki vmit és azt írja, hogy postával kerül annyiba. Megmutatom: Magyar e-bay link

De nekem túl olcsónak tűnik a posta.

Üdv,

B.
valami ilyesmi rövidet szeretnék..
gondold át

175 USD a kipuff
95 USD a posta
70 USD az ÁFA
-----------
340 USD összesen
http://www.delkevic.us/?sectio...
ezt valahogy rendeld meg nekem..pls!..hivlak
Szasztok!
Agg: Az ixil dobot hol vetted ha megtudhatom mert ilyet szeretnék venni? kösz a válszaszt.
láncspré
Sütött a nap..14fok volt...igaz megremegett párszor alattam a paripa..
mi az a láncsré, nekem is kell!
elgurult a gyógyszered
Ma is gurultam picit ..Csak a feeling kedvéért...egy kávé Tihanyba...
Visszaérve, mosás,pasztázás..láncsré..
Talán az évben utoljára..
A körülményekhez képest a lehető legjobb megoldást választotta.
jó fejek. Nekem is van egy haverom, az autót akart venni szentesen, őt is leutaztatta az ember fölöslegesen, mert nem olyan volt a kocsi, ahogy a telefonban leírta. Miután megbeszélték ezt és a hapsi nem akart a potya kör benzinköltségébe beszállni, beleturházott neki a műszerfalra.
Telefonon keresték meg, hogy megvennék, vagy beszámitanák a motorját. Mondta, hogy OK. Pont van olyan gép, amire cserélte volna egyébként is. Mire leért, addigra eladták a motort, ami meg még számitásba jöhetett volna, abba igen nyomott áron vették volna be a motorját. Igy hát ivott egy kávét és hazamotorozott. Még soha nem ment egyszerre ilyen sokat a motorjával.
Mi történt?
És milyen penge apriliás póloja van!
Megyünk!
Dik mán de lácsó legény.... :D
bent..gyere..!