Ilyen karbon mintázatú bizniszt árulgattak tavaly a vaterán tök olcsón, mindenféle típushoz, még a kawához gondolkodtam is, hogy veszek egyett, csak aztán inkább másik motor lett. Akkor egy kolega töltött is fel videót a hangjáról, kérdeztem, hogy a vaterás kipu-e az, azt mondta igen és elég meggyőző hangja volt. Valami magyar szaki gyártotta sztem.
Virág illatú szél? Talán jégvirág nem? a szellő meg egyenesen viharos. Énekesmadár melyik mesében mondja hogy kár-kár? Ráadásul a Badacsony alatt? ott giliszták meg vakondok vannak, nem madarak ha szigorúan vesszük, a Badacsonyban lehetnek denevérek, de azok aztán végképp nem énekes madarak
ITT nagyon f@sza idő van! A kék ég alatt virágillatú langyos szellő lengeti a pálmafákat, miközben az énekes madarak danolásznak a Badacsony alatt repülve : Kár-Kár !
Kérdezd Basi2-t, irt ma hozzászólást lejjebb.
Ránézésre szerintem javítható, belülről meg kell támogatni némi carbon réteggel, ahol kiszakadt, ott pótolni. Ahogy nézem befele lehet anyagot felvinni, mert ott csak a gyapot van, a cső vége csúszik bele magába a dobba.
Csőőő Petro
Ma nem dolgozom éppen, suli sincs, tanulok itthon. Holnap persze meló is lesz meg munka is...
Motort meg hetek óta nem is láttam
Arrafelé mi a helyzet?
A magyar azt írja, hogy angliából jönne, de az angol e-bay meg azt mondja Kínából. Az meg már neccesebb adók miatt is. De ami kínából jön annak olcsóbb a posta.
Mester! Sikerült intézni valamit?
régen találkoztunk..
Ránézésre szerintem javítható, belülről meg kell támogatni némi carbon réteggel, ahol kiszakadt, ott pótolni. Ahogy nézem befele lehet anyagot felvinni, mert ott csak a gyapot van, a cső vége csúszik bele magába a dobba.
http://cgi.ebay.de/yamaha-fz1-...
Én nem tudom akkor hova jutottam.
Ma nem dolgozom éppen, suli sincs, tanulok itthon. Holnap persze meló is lesz meg munka is...
Motort meg hetek óta nem is láttam
Arrafelé mi a helyzet?
megnézem