Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelre igért választ..üzenek egyből..
Jó reggelt!
Mester! Sikerült intézni valamit?
legalább is erre tippelek...
megértem, voltam én is így a régi barátnővel
kedves ismerős..
régen találkoztunk..
értem? Fykee a szeretőd
csak hogy ez nem "mintázatu" hanem karbon..400eur az ára csak ez sérült..
megébredtél?brada..
Meg lesz baszva a szád
Ilyen karbon mintázatú bizniszt árulgattak tavaly a vaterán tök olcsón, mindenféle típushoz, még a kawához gondolkodtam is, hogy veszek egyett, csak aztán inkább másik motor lett. Akkor egy kolega töltött is fel videót a hangjáról, kérdeztem, hogy a vaterás kipu-e az, azt mondta igen és elég meggyőző hangja volt. Valami magyar szaki gyártotta sztem.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hetek ota a legjobb poén!
Virág illatú szél? Talán jégvirág nem? a szellő meg egyenesen viharos. Énekesmadár melyik mesében mondja hogy kár-kár? Ráadásul a Badacsony alatt? ott giliszták meg vakondok vannak, nem madarak ha szigorúan vesszük, a Badacsonyban lehetnek denevérek, de azok aztán végképp nem énekes madarak
ITT nagyon f@sza idő van! A kék ég alatt virágillatú langyos szellő lengeti a pálmafákat, miközben az énekes madarak danolásznak a Badacsony alatt repülve : Kár-Kár !
Kérdezd Basi2-t, irt ma hozzászólást lejjebb.
Ránézésre szerintem javítható, belülről meg kell támogatni némi carbon réteggel, ahol kiszakadt, ott pótolni. Ahogy nézem befele lehet anyagot felvinni, mert ott csak a gyapot van, a cső vége csúszik bele magába a dobba.
az meg hogy lehet..?
nem értek hozzá
Nyáron hideget fújatunk, Télen meg meleget. De motorozás közben télen forralt borozunk. Nyáron meg fagyit nyalunk.
Szerinted ez javítható?
http://cgi.ebay.de/yamaha-fz1-...
A téli motorozást adjuk vissza, nem a nyárit
Na igen, ezért írtam neked.

Én nem tudom akkor hova jutottam.
Csőőő Petro
Ma nem dolgozom éppen, suli sincs, tanulok itthon. Holnap persze meló is lesz meg munka is...
Motort meg hetek óta nem is láttam
Arrafelé mi a helyzet?
A magyar azt írja, hogy angliából jönne, de az angol e-bay meg azt mondja Kínából. Az meg már neccesebb adók miatt is. De ami kínából jön annak olcsóbb a posta.

Nagyon könnyen vagy!Se iskola se munka? Mi történt?
ok

megnézem