Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NA ja, az időt kéne hajlítani mostanság,vagy a telet, nem a teret.
Off

Taresz,
nincs valami híred a tankomról? Nem szeretném zargatni a szakit, azt mondta csörög ha elkészült, csak....csak....ennek lassan 1,5 hónapja...és...
Én mindíg arra lennék kíváncsi, hogy ilyenkor a biztosító a kellemtlenségeket milyen tarifatáblázat alapján téríti meg?!
Teszem azt autót kéne bérelned több napra! Ok, számla ellenében esetleg téríti. De mondjuk a baleset másnapján kéne menned vhova egy hétre és nincs 6O-8Oezred éppen kéznél, hogy bérelj egy autót. Ez hogy van? Ezt nem tudjátok?
Bake, hosszú lesz ez a tél...
lehet a cippzárjára gondolt....
Ez is egy lehetséges megoldás. DE nem túl elegáns.
Mire te teret ugranál, mi már rég meghajlítottuk azt!
Lapítok a tankon mint egy lapulevél..
Én elhiszem, de hová bújsz "kéccásszúsz felett,ahol észresemveszed,de elhagyod a valóságot"?
Vízhordólány? hagyjuk már ezt... az enyém húz 6000ig aztán megőröl és térugrás 12500ig..
Az lehet....de az rsv-nél a fordszámmérő 6000 felett pókhálós. mert minek? Mélyről húz, mint a vízhordólány.
Vibráció?ismeretlen ..az enyém húúúz a végtelenségig...
Igen-igen...a V2-re nedvesednek a lányok....jó valamire az a vibráció.
Én is törölgetek valamit az Aprila-s polóval ami műszeremtől pár centiméteres távolságban van
30 napja van a kárrendezésre,melyik biztosító?
Szóval! A biztositó még nem küldte el az embernek a papirt, amin elismeri a károkozást. Nehogy szegény ember esetleg (idézem!) "kényszer hatása alatt irja alá a betétlapot". Ha azt visszaküldi az ember, utána lépnek csak tovább. Azt már megtudtam, hogy a kárbejelentés időpontjától kamatot kell fizetniük. De nagyon sajnálják, megsürgetik az ügyet. Hahaha. Rizsa.
A legnagyobb baj, hogy amig nincs határozat a biztositótol, addig nem adhatom el ezt sem, és nem vehetek kocsit sem, mert nem fogják kifizetni az átirás költségeit.
A motorra két jelentkező van, de mindegyiknek el kell adnia a mostani gépét. Biztos könnyen fog menni Nekik.
Röviden ennyi.
Nekem is van Hondás, anno hondám is volt,csak aztán felnőttem és kellett egy férfias motor.

Egyszer suzuki tl talira mentem benne....majdnem meglincseltek.

(a képen a baby Dino barátomé,én csak pózolok vele)
Nekem is van Hondás pólóm.... akció után a műszert törölgetem vele.
Á csak azért kell, hogy átérezzük milyen rossz lehet Aprilia tulajdonosnak lenni
Sehogy; nem; igen. Később kifejtem.
hogy áll a biztosítós történeted?fizetett már?moci megvan?
Én csak télen hordanám, és csakis a HONDA feliratú pólom alatt. Az lenne az atlétám...
Mondjuk, nem is értem hogy csúszhatott így félre az értékítéletetek? Hondások, szuzukisok mit tudtok kezdeni egy APRILIAs poloval?
Nekem tele a szekrényem vele de eszembe sem jutott soha hogy melón kívül felvegyek egy ilyen NONAME márkát..
Mert Szityyyut meg Tarkát még csak csak értem hát ilyen motort választottak,de ti?Aggregál még csak csak megoldja mert kifordítva edz benne..
Nyugi,nyugi..akkor mostmár nem marad ki senki..