Ismerős nincs, egyenlőre úszom az árral. mindenképpen ki kell várnom, mit mondanak. Az autót tériti a biztositó, a többit polgári peres úton intézhetem...
ezért kell egy jó ügyvéd..ha 500000000miliárd a tét ott már azért van némi előszele a dolgnak( előszerződések, egyeztetési dokumentumok..stb..)ezekkel egy ügyvéd tud mit kezdeni..
na erről beszélek! Teszem azt, van egy üzlet, ha odaérek kocsival nyerek 5OOOOOOO milliárdot, ha nem elbuktam. Az ember miatt, mivel összebaszta a kocsimat, nem tudok odaérni az üzletre, pénzem nincs bérautóra, barátaim nincsenek aki kölcsönadna. Itt ki a faszom fizeti kiaz 5OOOOOO milliárdomat?
Ez annyira mérgesít a biztosítókban, meg az eljárásban, hogy el sem tudom mondani....
A bérelt autót akkor tériti, ha engedélyt ad rá, amire szintén várni kell az ember aláirása miatt. Egyébként ügyvéd tudja csak behajtani utólag a bérkocsi költségét.
Igy is van, de rendőri intézkedés is történt, ahol az akta lezárására 60 nap van Igy jártam.
Egyébként mindhárom kocsinak az Allianz-nál volt a kötelezője.
Tud valaki tömítés készítőt Veszprémben vagy környékén?
Ez annyira mérgesít a biztosítókban, meg az eljárásban, hogy el sem tudom mondani....
Aprilia kontra Honda tábor, valamelyik hétvégén ütköztethetnénk
érveinket pár korsó sör mellett
De ahhoz már le kéne zongorázni az ügyet, és egy javítónál kell lennie az autónak.
Egyébként mindhárom kocsinak az Allianz-nál volt a kötelezője.
Holnap felhívom és adok neked hírt.