Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

baszhatod,....hungarisztán..
Ott ne üzletelj, ahol nincs helyi járat vagy legalább távolsági.
Ismerős nincs, egyenlőre úszom az árral. mindenképpen ki kell várnom, mit mondanak. Az autót tériti a biztositó, a többit polgári peres úton intézhetem...
tényleg, menyjit eszik a bringa? ha úgy tényleg kergeted..
Most tudsz igazán spórolni.
de nincs.... ez egy kisarkított példa! A busz meg nem jár arra!
Még jó, hogy nincs kocsim!
új rekord,354 lesz a benzin. remélem nyárra lemegy vagy 352-re.
tömítés? millen tömítés?miért nem veszel?..a tömítés boltba..
ezért kell egy jó ügyvéd..ha 500000000miliárd a tét ott már azért van némi előszele a dolgnak( előszerződések, egyeztetési dokumentumok..stb..)ezekkel egy ügyvéd tud mit kezdeni..
Üdv!
Tud valaki tömítés készítőt Veszprémben vagy környékén?
De nidzsmit.
Há' mennyé busszal.
Küzdőtér BUDATAVA?
na erről beszélek! Teszem azt, van egy üzlet, ha odaérek kocsival nyerek 5OOOOOOO milliárdot, ha nem elbuktam. Az ember miatt, mivel összebaszta a kocsimat, nem tudok odaérni az üzletre, pénzem nincs bérautóra, barátaim nincsenek aki kölcsönadna. Itt ki a faszom fizeti kiaz 5OOOOOO milliárdomat?
Ez annyira mérgesít a biztosítókban, meg az eljárásban, hogy el sem tudom mondani....
Köszi!
Es a yamahásokkal mi lesz?
Hi

Aprilia kontra Honda tábor, valamelyik hétvégén ütköztethetnénk
érveinket pár korsó sör mellett
rendszámod? van ismerős...
A bérelt autót akkor tériti, ha engedélyt ad rá, amire szintén várni kell az ember aláirása miatt. Egyébként ügyvéd tudja csak behajtani utólag a bérkocsi költségét.
A javítás optimális idejére fizetik a bérautót.
De ahhoz már le kéne zongorázni az ügyet, és egy javítónál kell lennie az autónak.
Igy is van, de rendőri intézkedés is történt, ahol az akta lezárására 60 nap van Igy jártam.
Egyébként mindhárom kocsinak az Allianz-nál volt a kötelezője.
Lehet perelni, magánvádas eljárás folyamán...Üzleti hátrány,stb..általában bukta..
A múlt 7en beszéltem vele,azt mondta kész lesz.
Holnap felhívom és adok neked hírt.
Úgy úgy, tavaszra 3 danos leszel.