Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Órási=Óriási
Valami ilyesmire gondolok..
http://www.indavideo.hu/video/...
Ennyi minimum kell ellene..
Órási a pali...
ide ezek kevesek lesznek...én a helikre szerelhető 6csövű vulkán gépágyúra szavaznék..Akkora a srác hogy ennyi minimum kell neki..
szittty= szityyyu
harc hát legyen harc, tudod szittty ellen lét a tét
két légvédelmi ágyú..a bal oldalon a leömő érdekesen tekereg..
ja, látom milyen van neki..jól néz ki..de az csak két cső nem?neki van középdobja..az enyémre nincs ilyen..
és annak milyen a hangja?mert nekem ez a mély hörgés a szimpi..
nem vágom milyen van, aggproffnak..
Tény, hogy azt a gyári hurkatöltőt el kell távolítani a lehető legrövidebb időn belül, de amit kinéztél, az sem szebb és ez most nem cinkelésből írom. Nincs valami olyasmi, ami aggregálnak is van? Az szép is, egyszerű is, meg a hangja is jó....de inkább az tetszik benne, hogy engedi láttatni a dolgokat, nem olyan határ batár!

De ha neked ez a Miv annyira tetszik, akkor nem szóltam, mert akkor meg engem fogsz szidni, hogy rosz tanácsot adtam, abból meg előbb utóbb verekedés lenne!
tényleg..jobb is..ilyen kipum lesz..a hangja nagyon bejön..mély..
amit küldtem az a rövidebb verzió, nekem jobban tetszik
ja, én németen találtam 300körül..mi a véleményed erről a kipuról?
(ne hogy azt merd mondani hogy "nem értek hozzá".. )
lehet kivárom a legjobb alkalmat és gyüjtök egy ilyenre,esetleg használtra..
http://www.youtube.com/watch?v...
Ez az a hangzás amit keresek..és formára is ez jön be a legjobban...
nyugi,nyugi...egyébként meg ha nekem olyan kidolgozott felsőtestem lenne mint neked, én polo nélkül edzenék..
miattad nem tudok edzeni, nincs pólóm
Tudod &rash, szegény ember varjúval énekeltet !Arról nem tehet az a fekete (afroeurópai) énekesmadár, hogy a konzervatóriumból kidobták, mert náci-rásszisták! Mert "színes" madár !
ok, ha megyünk síelni elviszünk magunkkal lábmelegítőnek
A srác magyon meleg ..sok volt neki a mocin a két kerék is úgy hogy úgy döntött hogy neki egy is elég.. a hátsó..csak azon közlekedett..almáditól, pestig.. ha ugy tartotta a kedve..és mindíg úgy tartota.. aztán most egy időre letette a mocit..volt egy dúrva balesete...inkább dudurva..210el eldobta a vasat..majdnem ott maradt,..most gyerek,család..fórum
ja,csak ,hogy tudd gabrowich a csajom már rég,,,,,le vedd róla a szemed
Szevasz bradám! meg,,,,ma kapoltam az infót,hogy itt nyomúlsz,,,de nem is lihegem tele ezt a topicot a szennyes szövegemmel,,,,,,az LFPben megtalálsz!,,,,,rossz légy,majd vakerunk,,,,,,,csao bradám