Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolod te..... mikor elhaladnál mellettem, kényelmesen leemellek a motorkerékpárodról.

Egy sortkipu nem fogja előcsalogatni a 185 lovat, de sztem még a PC-sem. Majd méresd le ha kész és ha igazam van, hozz valamit ajándékba.

De hol lesz a rally? Azt sem tudod hova mentek? Csörögjetek meg mikor megbeszéltétek mi van, lehet, hogy beszállok a buliba. Aztán folytatjuk a szájkaratét élőben.
dráma dráma kisVastag kipottyant..
9kor hívom aggregált..nála ütközünk..
a papírforma borulni fog , mire mi oda kerülünk az én kis paripámba bent lesz a power com.+sportkipu...
az r1 es blokk(ami az enyémbe is van alapba 185 lovacska) annyi minden erölködés nélkül kihozható belöle..esélyed sem lesz..
csak egy "l"
Nem a gyári, de ezt is hozzá adták ákcióba...erre a dobra megírt gyújtástérképpel együtt!

Irigyellek azért a színre fújt sárvédőért.

Na de mi ez a rally, meg holl lesz, meg mikor?
az a 3O-4O LE az 11 egészen pontosan papírforma szerint....plusz amennyivel nehezebb vagyok, annyival könnyebb a motorbicikli. Tudod, ennek nem kazánlemezből van a váza. Guglizz csak utánna.
vastag párbaj
reggel megyek agg.hoz, együtt megyünk, kilen körül..
A gyorsulásról meg annyit, talán az a 30-40 lovacska hiányozni fog neked amivel az enyém több...
meg az a + 150kiló( veled együtt ) sem lesz kevés többlet...
hahahahahahahahahahaha...
haggyad már...nem tudom ki futkározik sárvédőt fújatni...
az enyémen gyárilag színrefújt..
neked sem a gyári kipu van fent...
csak egy kiput keresek mert halk a gyári...
különben nagyon érik az a gyorsulás...
legalább helyér tesszük a traktorod..
Azt sem tudom hol lesz!

Tök gáz, nem? Veszel egy motort jó drágán, aztán még azzal kell foglalkozni, hogy csinositsd, fejleszd...integrált lámpa, sport dob stb!
Én is gondolkodom, mit lehetne.... de aztán eszembe jutott, hogy ez egy aprilia....ezen nincs mit.
gyere inkább reggel rallyra..traktoros...
Na megy ám a pro és kontra....varrógépjancsik! Aztán még én vagyok fórumfüggő. Végigénekel Vastag Csaba egy számot mire végigolvasom.
Találtam goldba..tényleg gagyi..mármint a kék bukóhoz..de ebben a legjobb..http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
papírcsákó gyere velünk holnap reggel rally-t nézni
veszel egy újat, és másnap karcos lesz
ja,3 kis pont két kis karc..felejtős..akkor inkább az amcsi, újba...
arany az gagyi, az aranyér az menő
csak szórod a pénzt, nézd meg az előző hozzászólásomat
ááá nincs mese..te vagy a király ebbe az e-bay dologba,..nagyon fasza,,..arany színbe nincs?de ez is jo..
utalnod kell a pénzt, kettő pici karc van rajta
viszont erre rámehetnél..itthon nem lehet kapni..tükrös 60eur a licit vége, annyit megér..http://cgi.ebay.de/SHOEI-Visie...
nem jo amit belinkeltél..nem nyitja meg..