Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 perc.......
Húúú má nagyon izgulok..
Cippzár?Dehogy nincs..eszembe sem jutott.
de mindegy én úgy csinálom ahogy Aggregál..
Láttam már sportbőrruha tartót is. Ne kérdezzétek hogyan működik, de létezik. Nekem legjobban olyan mint egy átlagos öltöny zsák, de biztos tudhat valamit.
mé? nem cippzáras?
enyém összecippelve és lóg a szekrényben. kivülről még nem tisztítottam...de már elkelne egy viaszos okosság.
Már le is vettem...
szerintem a kettő kicsi fül befogatása egy kis ponton erőteljesen terheli a bőrt
Nekem is fogas,de a naci is.. Olyan jól néz ki egybe..
Megnyúlik?
Kabát fogason, nadrág kiterítve. Spray-t használok.
Te egyébbként használsz valami bőrápolót a tiedhez?Hogy tárolod?Felekasztva fogason?Nem nyúlik meg?
December 18 Roadstone és Blues Company Pér, Kultúr, 19h00 A rendezvényre különbusz indul a vidéki buszpu-ról, melynek oda-vissza költsége 600 huf!
Fejni? Ott valami más jön
Tehát, ha ellenáll akkor az egész családot kilövöd 2 deka anyagért, mert ezzel a puskával legalább egy generációnak hullani kell, hogy össze kaparhass a fa kérgekről egy kisebb adagot.

De nem rossz........nem ám. Ez az ötlet egy .
Törekszem a diplomatikus megoldásokra, több zsáknyi eleséget kap cserébe, esetleg Hubertust
Amennyiben makacs módon ellenáll... http://youtu.be/Qtzk8HNPzHY
miért, az élő szarvast meg kell fejned a faggyúért
Szerintem többségében a szarvas szokta megúszni, ha csak nem kilövöd, de utána futás és késsel kényszerítés, hogy adja át a motyót, az nem az Ő életét rövidíti meg. Szerintem. De még élsz, köszönhetően a szarvasnak.
Akkor most vennem kell egy szarvas bikát meg egy tehenet?

Vagy a méhekkel kinyalatom a visszamaradt felesleget.

A textíl kabát mégis melegebb akkor, bár megfelelő pufajka aláöltözéssel a bőrruci is bírná.
Min nevet az úr?
Rohadt nehéz ám elkapni a szarvast, főleg hogy élve megússza az incidenst.
Szarvas faggyú? Én azt használok bár van méhviasz is
fekete gyönyör.. lefagytam..
Alsóőrsről vissza..csere kordurára és Tihany kör..
méhviaszt ne használj, beletapad a kosz
Szőke ciklonos síelés vagy fekete gyönyör próba volt?
itt pihen almádiba..
tegnap azért kipróbáltam..
Ha meglesz akkor még venni kell egy méhkast is, hogy legyen méh viasz.

A ruhád megvan már?