Jó reggelt!
Ez nem is igazi megkerülős! Az igazi az, amikor fűzfőröl indulsz, és végigküzdöd a 71-est!
A kóstoló még hagyján, de illik ám fényképeket csinálni! Pl ilyeneket ! Na ki a megszállott?!
Csak félig jutottam..
Almádi-Vp.-Szentgál-Kabhegy-Nagyvázsony-Vigándpetend(fr
ankó langalós csülök az arcba)-Tapolca-Szigliget..Le a 71-esre és vissza Almádi..Üres volt az út, sütött a nap..
Későn indultam..
Majd ma
Gyúrni átmegyek szembe a terembe Aerob? az bizony fárasztó lehet. Jógázzunk Mellesleg a házalós céggel kapcsolatban igazad volt, de nagyon szépen van csomagolva
Ne tessék szóviccet gyártani, amikor észrevettem mit művel az altgr kihagyása, hát egy óra múlva eltanyáltam
mellesleg milyen edzés? Itt kettlebell folyik épp
Nem, menne a fene ilyen hidegben este motorral Anna Kareninát nézzük. Mad Maxet láttam már filmben, első kettő oké volt ,de a harmadik igencsak érdekecs
Ez nem is igazi megkerülős! Az igazi az, amikor fűzfőröl indulsz, és végigküzdöd a 71-est!
A kóstoló még hagyján, de illik ám fényképeket csinálni! Pl ilyeneket ! Na ki a megszállott?!
De aztán azt is megettem..
Gondolom visszafele ültek a rugók akkor.
De ilyenkor illik hozni kostolót.
Almádi-Vp.-Szentgál-Kabhegy-Nagyvázsony-Vigándpetend(fr
ankó langalós csülök az arcba)-Tapolca-Szigliget..Le a 71-esre és vissza Almádi..Üres volt az út, sütött a nap..
Későn indultam..
Majd ma
holnap is jo idő lesz..
valaki egy kis mocorgás? ,2-3felé?
mellesleg milyen edzés? Itt kettlebell folyik épp
Annával az Édes Annát néztem
Valaki egy kora délutáni verőfényes balaton kerülő?
Én menek..
Jelentem -3 fok van! Több róka volt az úton, mint bogár!