Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd jól megfáztok.
Egy kérdés: Valaki megy holnap szentkirályra a szlalom versenyre? Ha jó idő lesz kinézek kicsiny családommal!
Jó reggelt!
Ez nem is igazi megkerülős! Az igazi az, amikor fűzfőröl indulsz, és végigküzdöd a 71-est!
A kóstoló még hagyján, de illik ám fényképeket csinálni! Pl ilyeneket ! Na ki a megszállott?!
Kezdem úgy érezni, egyedüli megszállott vagykok kicsiny környékönkön aki még motorra szál.. Vagy motorral száll?
Hoztam is..
De aztán azt is megettem..
Langalós csülök...
Gondolom visszafele ültek a rugók akkor.

De ilyenkor illik hozni kostolót.
Csak félig jutottam..
Almádi-Vp.-Szentgál-Kabhegy-Nagyvázsony-Vigándpetend(fr
ankó langalós csülök az arcba)-Tapolca-Szigliget..Le a 71-esre és vissza Almádi..Üres volt az út, sütött a nap..
Későn indultam..
Majd ma
Most jut eszembe! Megint Qrva hideg volt a robogón!
Milyen volt a balcsi-megkerülő túra?
jo estét..
holnap is jo idő lesz..
valaki egy kis mocorgás? ,2-3felé?
Gyúrni átmegyek szembe a terembe Aerob? az bizony fárasztó lehet. Jógázzunk Mellesleg a házalós céggel kapcsolatban igazad volt, de nagyon szépen van csomagolva
vazzmeg gyúrunk (heti három súlyzó+ 3 aerob)
Ne tessék szóviccet gyártani, amikor észrevettem mit művel az altgr kihagyása, hát egy óra múlva eltanyáltam
mellesleg milyen edzés? Itt kettlebell folyik épp
Gyere velem edzeni, te leszel a brutal c?rash
A brutális külső érző sziv... ööö ez súlyos tévedés ...érdeklődést takar Nem randi Csupán miért ne menjünk, kevesebb nem leszek tőle
Ki sem néztem volna belőled, hogy ily' romantikus vagy!
Nem, Eszterrel
Annával az Édes Annát néztem
Csak nem az Annával?!
Nem, menne a fene ilyen hidegben este motorral Anna Kareninát nézzük. Mad Maxet láttam már filmben, első kettő oké volt ,de a harmadik igencsak érdekecs
Olyanba mint a lovas színház, csak motorokkal? Mad Max 1 et fogod nézni a színházban?
Hol?Hol?
elvileg beszúrtam egy képet, de nem látom.
De addig itt az igazi integráció.
Halóka-nyalóka!
Valaki egy kora délutáni verőfényes balaton kerülő?
Én menek..
Jó éjszakát!
Jelentem -3 fok van! Több róka volt az úton, mint bogár!