Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itt sem lesz erdőtűz.
haver autószerelő,nem motorozik,de mivel az ügyfélnek több autóját is ő javítja,vizsgáztatja,elvállalta,hogy a motorját elviszi vizsgára. ahogy betolta,mondták neki,hogy a gumi nem jó. mondta nekik,hogy a gumi nem ment még 300 kilométert,ő maga rakta fel. a válasz rövid volt és velős: AKKOR HANGOS!
ezután kitiltották a kpm-től
Maradjunk annyiban,hogy az első forgalomba helyezést te is oda viszed ahová kell!!!
A szövegben benne volt,hogy NEPPER!
Szinte mint egy sci-fi-ben ! Az ember szinte nem is hiszi, hogy ugyanott van !
Tegnap ezen az úton mentem Mátraszentimrére wellnesbe... Napsütés,szép tavaszi erdő.....Na ma ez lett belőle.... Hihetetlen...
Minden várakozással ellentétben ma sem volt Badacsonyban az a kimondott strandidő B+ a búbánatos telelökött igásló!
Most van a hónap eleji jó időnek a megtorlása, azt gondoltuk itt a nyár! No most beqrt há tulról neki , nehogy már olyan könnyen legyünk!!
Maradjunk annyiban nkh. Inkább viszem "maszekhoz" 2x annyiért de nincs sz@rozás.
A másik horror (itt debrecenben) a KPM vizsga
Van két nepper haverom ,az egyik ( a nagyobb ) már nem jár oda.
Inkább fizet egy fickónak,hogy vizsgáztasson ,mert fél,hogy megöl valakit!
A másik még saját maga viszi,ő mesél is durva sztorikat.
Mind arról szól,hogy megy a köcsögölés,flegmázás!
Ha munkából kellene megélni ,mind éhen halna!
volt egy 82es évjárató 350es cagivám aminek a forgalmijában 34kw volt próbáltam a helyes adatot (huszonpár lóerő) beiratni
na ezt elintézni sehogy sem lehetett..... a cagivának kellett volna kiadni egy gyári igazolást hogy ez a motor mennyi kw utána jöhetett volna a szemle meg ilyenek
A biztosítónál a kötelező kötésénél valamit nem tudott az alkusz még beadni, de valamilyen "adathiánnyal" is ki tudta állítani a kötvényt. Annyit kért, ha kész az új forgalmi, jó kategóriával, vigyem vissza neki, hogy a forgalmi száma is meglegyen. De a vicc, hogy a csekk azért már megjött pár perce, szóval nagy gáz nem lehet szerintem...
Egyszer egy motoron nem egyezett az alvázszám a forgalmiban lévővel egy betű elírás volt,gondolom tévesztés miatt Na mondom,hogy ne baszogassanak a rendőrök az úton,elindítom a hivatalos procedúrát Elmentem a hivatalos műszaki szemlére,ahol 1perc vizsgálódás után kitöltötte a szaki a papírt,hogy az L betű az F betű... (persze nem ingyen )Már mehettem is az okmányirodába,de útközben még belepillantottam az iratokba és észrevettem,hogy a hapsi rosszul írta bele a rendszámot (így keletkeznek a tévesztések)
Na irány vissza,új vízjeles nyomtatvány(nem ócsó )Aztán tüzetes ellenőrzés,hogy nem basztak-e el megint valamit... És szerencsésen odaértem még zárás előtt hivatalba Új forgalmi meg egyebek....Szóval aki Magyarországon ügyintézésbe kezd,az számítson ilyenekre...
Mindenhol ez van e mellé lekezelőek lenézőek pernye tisztelet a kivételnek... én ezért ellenőrzök ilyenkor inkább többször mindent azonnal!
egyszer az előttem álló nepper,aki vagy 8 anyagot vitt be egyszerre,rossz rendszámmal kapta vissza az egyik forgalmit.
a kibaszott kurva meg faarccal aszonta neki,hogy újabb 6ezer. fennakadt a szemem,hogy mondom másfél perce ő maga baszta el,és képes lenne elkérni az árát??? há mondom,ha a nepper csávó nem szól,én vágom tarkón...
na de szólt. és nem is esett nehezére böszmének lenni
Fércbúk meg a tupper edény biznyák közben félre billentyűznek...
Ránéztem a monitorra s ilyen " típusokat" láttam,hogy "Honda csopper" meg "Suzuki kross"!
Majd beszartam a sok okoson!
nem kell,hogy érts hozá monnnyuk
akkor a jó kurva anyját küldje vizsgálatra
Kicsit más,de én egy DR 650 RSE forgalombahelyezését intéztem úgy ,hogy másnap túra.
Erre kiderült,hogy az ocsmányiroda rendszerében nincs ilyen típus.
Kérdem milyen van?
Mondja: Dr 650 GLP ,jaaa,tényleg,ez is az
A GLP amúgy egy intruder kód,de le van baszva!
Kaptam rendszámot s másnap letekertünk 760 km-t
Szerintem ne rugózz rajta!
Használd,oszt csókolom!
Nem kell neked mindent észrevenni
Ráadásul tuti neked kerül pénzbe!
L1e
az előző forgalmijába mi volt írva?
Sziasztok! Bő egy hete vásároltam egy szép CBR 600 FS-t. A forgalmijában valószínűleg az előző átírásnál történt hiba miatt a járműkategóriánál L1e szerepel L3e helyett (tehát segédmotoros kerékpár motorkerékpár helyett). Az átírásnál "természetesen" simán ideadták az új forgalmit is ugyanígy, mondván, hogy javítani csak egy műszaki szemle után lehet, amit bármelyik vizsgabázison elvégeznek (persze elrontani simán lehetett e nélkül is). Járt már valaki hasonlóan? Ha igen, mik a tapasztalatok? Köszönöm előre is!
Az összes csájna boltra ezt írja a tulaj mikor a nav meg bacca őket pár gurigára meg bezárja pár hétre...
Naaaa!
Felhívtak a parittyától,hogy van itt egy rendelés oszt kőő e???
Mondom ,mi volt egy hétig senki sem vette föl a teflont?
Azt mondja,technikai okok miatt nem tudtunk kinyitni
Nos,így sem hívták még a nav-ot!
De mi közöm hozzá?!
Szóval újra élnek
Vagy hülye