Te is jó csávó vagy,de ha szopni akarjuk 1más pélóját,akkor átmehetünk az elefpébe... Na,végre péntek van.... Még a puttón is nyertem ma megint egy hetest... Vettem is hamar egy kis keserű likőrt.... Nem szar az élet,na!
Kb mint a dukátti-etz különbség
Opelba vettem sal hangszórót mert ott béna a hely és nem fért el a rendes, na azóta a cd is ki van kötve hogy ne is halljam mert felbasz a hangja
Inkább hallgatom az 1.4 16v üvöltését
Nekem ilyenem van (saját tervezésű / építésű csöves erőlködővel), de már évek óta be sem kapcsoltam: 12-13 éve felhagytam a hifizéssel, utána jött a fotózás. 4 éve arra untam rá, lett motor.
A két kis KEf Coda 7-est leminősítettem pc-speakerré, egy Sony minitoronyra kötve.
aki akar jó hangfalakat nem olcsón de elérhető áron bármi egyedi igénnyel http://parabox.hu
nagyon tuti emberke, ismerem vagy 7 éve de rosszat még nem hallottam róla
Úgy kezdődött reggel, hogy szépen sütött!! Aztán most beborult mint a részeg kocsis az árokba!? Pedig azt hittem lesz ma egy szép napos kirándulóidő! Erre most lóg az eső földig !
A 2-3 kiló számomra is érthető.
Meg azt is elhiszem, hogy van különbség a sokol meg a wharfedale (vagy hogy írják) között.
Csak a másfél mihály nekem már messze túl van a lélektani határon
Jó hogy nálatok még vannak verebek , Győr környékén szinte eltüntek teljesen !
Medveavatar ! Csak remélni merem szebb lesz a hifi mint a simó kézvédő ?!
Mi a fasznak 3-5 millás motor ami 10év múlva negyedét éri ha egyben marad? Egy minőségi csöves cucc 10 év múlva se ér sokkal kevesebbet
Aki hallja a hangokat teljes tartományban az hallja is a különbséget...
Persze a másfél millás hangfalszett átlag embernek túlzás de 2-300ezer alá tuti nem mennék ha venni kellene akkor inkább a verebeket hallgatom hogy veszekednek a nyárfán
Félreértesz, én abból dolgozok amim van
Az erősítő valahol a padláson, a többi cucc meg szem előtt van. A jó mesterek úgy peremeznek ahogy a gyárban szoktak, sütőszerszámmal. Tudom hogy nem lesz profi hangzás, nem is vagyok audiofil, másfél millám meg végképp nincs de a műszaki érdekességeket kedvelem csak így a magam szórakoztatására fogom ezt is összerakni (na meg azért hogy a csomó jóféle bakelit ne csak álljon a szekrényben).
Opelba vettem sal hangszórót mert ott béna a hely és nem fért el a rendes, na azóta a cd is ki van kötve hogy ne is halljam mert felbasz a hangja
Inkább hallgatom az 1.4 16v üvöltését
Örömmel tudatom, hogy a GSX650F motorom meg lett, vele együtt előkerült a Yamaha R1 is.
A két kis KEf Coda 7-est leminősítettem pc-speakerré, egy Sony minitoronyra kötve.
http://parabox.hu
nagyon tuti emberke, ismerem vagy 7 éve de rosszat még nem hallottam róla
Meg azt is elhiszem, hogy van különbség a sokol meg a wharfedale (vagy hogy írják) között.
Csak a másfél mihály nekem már messze túl van a lélektani határon
Már lekerült a gépről egyébként, megjött a tavasz vagy mifene
Medveavatar ! Csak remélni merem szebb lesz a hifi mint a simó kézvédő ?!
Aki hallja a hangokat teljes tartományban az hallja is a különbséget...
Persze a másfél millás hangfalszett átlag embernek túlzás de 2-300ezer alá tuti nem mennék ha venni kellene akkor inkább a verebeket hallgatom hogy veszekednek a nyárfán
Az erősítő valahol a padláson, a többi cucc meg szem előtt van. A jó mesterek úgy peremeznek ahogy a gyárban szoktak, sütőszerszámmal. Tudom hogy nem lesz profi hangzás, nem is vagyok audiofil, másfél millám meg végképp nincs de a műszaki érdekességeket kedvelem csak így a magam szórakoztatására fogom ezt is összerakni (na meg azért hogy a csomó jóféle bakelit ne csak álljon a szekrényben).