Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaám.Én falra másznék amennyit izzadok olyankor.
Nos egyenlőre a hideg is megoldódni látszik.Jövő héten érkezik haza a hugom.
Már két hónapja dekkol nála egy Észak-Dakotai áruházból származó akkumlátorról üzemelő 3 fokozatban fűtős dewalt kabát.
Hat igen. Foleg a villanyszamla miatt mert a klima folyamatosan megy. En elvagyok nyaron is, viszont az egyik ismerosom szenved O ohao-bol valo.
Azért a juniustól-tól szeptemberig nonstop 30-35 fok full páratartartalom is kiakasztó tud lenni. .
Tehát olyan 20-25 környéke ! Na neee !
A mai nap csak egy kis ijesztegetes az idojaras reszerol. Hetfotol visszater a normalis atlag.
http://www.accuweather.com/en/...
Még Celsiusba is rohadt irritáló mínusz 10 ben az a plusz tizenöt környéke !
Mondjad Farenheit-ben,az még nagyobb érték!
Szeretlek benneteket es egy baratot sem akarok elvesziteni igy inkabb nem mondom...
Vagy a vigyor az arcunkról mikor lekanyarintja hogy napsütés huszonvalamennyi !
Az aligatorok legalabb belefagytak a medencebe.
Tudtam hogy azért leböksz bennünket ! Na ne kímélj , forgasd meg azt a kést , hány fok van nálatok ?
de nekünk most nem repül ám bele a muslinca a szemünkbe
Na ilyenkor en inkabb kimaradok a beszelgetesbol.....jobb a bekesseg.....
nálunk -14 volt
nyekergett is az astra önindítója
valami utángyártott fosadék valeo vagy mipicsa van rajta eddig harcolt becsülettel de a -14 től majdnem letérdelt
Kösz az 1üttérzést! Fasza kis -20as befigyelt itt reggel.... Nem szokásom sapkát hordani,de a hét elején vettem 1et a kínaiban 900pénzért...
Erre már csak -9 van kezd olvadni.
Minálunk 14 volt minuszban reggel, de az északi határ mentén 20 alatt volt. Nem irígylem őket. De ahonnan jött ez a hideg mértek éjjelente -35 -öt is és nappal se volt -20-nál enyhébb. Szóval mi még elég jók vagyunk.
Bár Floridában még most is motoroznak RC Józsiék.
Elég ami van kis blokk kis teniszpálya vagy p.....tája.
Akkor utólagosan is érjen a f....d a bokádig!
Jól van, de a szaunát nem viszik magukkal a motoron!
A finnek , na igen , de ott minden háztartásban duruzsol egy jó meleg szauna !
Azért remélem nem ittasodtál le botrányosan?
Pedig aztán még nincs is nagyon hideg! Lehet még ennél rondább hideg is , bár nem nagyon szeretném! Én ilyen ronda melegvérű állat vagyok! Ott vannak a finnek, fázzanak azok! Ők már hozzászoktak!
Szia Józsi! Igen két karácsony között, mert a szentől nagyon messzi vagyok. Szia Zsótti Naked is!