Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A volt feleségem szerint én többet dugtam,mint ő...
Ehh......akkor ő is meg mi is fizetűnk a hívásért?
Még nem, ideiglenesen nyáron pár hónapra, de azt is visszavonták, elbukott a szavazás, a lobbi győzött ha jól emlékszem.
Nem törölték el a roaming díjakat?
Vagy most hogy van ez?
szeret is mindenki
Nagyon rendes vagy.
én most eszem az esti malac sültet, utána fürdés és fekvés
holnap reggel 8 kor meg hívom a népet hogy boldog új évet
Nagyon köszi! Visszafogott lesz a nap estefelé átcsoszogunk egair barátomékhoz, tudod lábadozik, bár hogyne tudnád mikor a véred adtad neki!
hát igen a red kicsit drágább....... és még az a legjobb ajánlat nálunk.....alig nettel...
Igen írtad anno. Te qrtad el vagy az exmeralda
Én már gyorshívóra tettem a 112-t, a sporttáska amiben a piát levittem a helyszínre 15 kg-ot nyom, piromán haverom megvett egy 25 darabos telepet a nyolckerben
István ! BUÉK neked is és minden rídernek , mértékkel a pezsgőt , a tüzijátékot meg mindenki hanyagolja , sajnos tapasztalatból intek mindenkit !
Öcsém mostanában hívogat münkenbanból (pár hete van ott) és azért nem én mert van egy 20€-ós csomagja amiben korlátlan belföldi teló és net van és 500 perc nemzetközi. Minket simán lerabolnak.
Én is felbontottam februárban a "hűségnyilatkozatomat"... Úgy híták,hogy válóper....
Tudom Zsolti de nem akartak kettő évet aláírni semmiképpen sem. Nem kell semmilyen hűségnyilatkozat meg semmi hitel és egyebek amikkel csak bankok, szolgáltatók zsebeit tömöm.
A lányomnak is digi van Pesten,meg egy csomó ismerősnek.És a digi hálózaton belül éjjel nappal kostenlósz...
Nekünk a teló nem fontos. Sokszor az előfizetési díjam nem beszélem le, de ugye levonják az a minimum amit fizetek mindenképp. Nálam ha ötezer felé megy a havi telefonszámla akkor már nagyon pletykás voltam.
Nálunk minden kell, anyámék meg nagyfater tévéznek, vidéki rokonsággal a vezetékes telefonon olcsóbb beszélni, a net meg mostmár alap. A másik probléma hogy ide ha jól tudom még mindig csak a invitel meg a upc köt, volt invitel is régebben, hát az se volt a megbízhatóság és a gyorsaság mintapéldája, szóval még szívok két évet aztán meglátom hogy mi lesz.
A szemlélet az hogy ha gazdag vagy mindenhol jó ha csóró akkor nem.
Diginél ha nem kéred a hármas csomagot tehát telefon nélküli, akkor alá sem tudsz írni hűségnyilatkozatot. Nekem is ez van egy valag csatornával plusz 50/30 a net.
Júpíszí is egy rakat fos úgy ahogy van, bedőltem a 200Mbit/s-es ajánlatuknak, hogy majd ha nem tetszik akkor egy hétig visszamondhatom így-úgy kutyafasza, lejárt az egy hét (szerintem ezalatt a város egyik upc ügyfelénél se volt net, annyira lefogta a hálózatot )aztán most örülhetek ha lejön belőle húsz... Egyszer ment száz fölé, karácsony hajnalban fél négykor.
Persze így hogy megrendeltem ezt retkes kiegészítést rögtön ugrott hozzá a plusz két év hűségidő
Meg az egészségügyi ellátás...
Amikor kint voltam(egy hetet) a benzin gallonja olcsóbb volt, mint itt literje
De az igaz, hogy összeségében kell nézni
Igazából a szemlélet volt az, amit próbáltam fixírozni