Én már gyorshívóra tettem a 112-t, a sporttáska amiben a piát levittem a helyszínre 15 kg-ot nyom, piromán haverom megvett egy 25 darabos telepet a nyolckerben
Öcsém mostanában hívogat münkenbanból (pár hete van ott) és azért nem én mert van egy 20€-ós csomagja amiben korlátlan belföldi teló és net van és 500 perc nemzetközi. Minket simán lerabolnak.
Tudom Zsolti de nem akartak kettő évet aláírni semmiképpen sem. Nem kell semmilyen hűségnyilatkozat meg semmi hitel és egyebek amikkel csak bankok, szolgáltatók zsebeit tömöm.
Nekünk a teló nem fontos. Sokszor az előfizetési díjam nem beszélem le, de ugye levonják az a minimum amit fizetek mindenképp. Nálam ha ötezer felé megy a havi telefonszámla akkor már nagyon pletykás voltam.
Nálunk minden kell, anyámék meg nagyfater tévéznek, vidéki rokonsággal a vezetékes telefonon olcsóbb beszélni, a net meg mostmár alap. A másik probléma hogy ide ha jól tudom még mindig csak a invitel meg a upc köt, volt invitel is régebben, hát az se volt a megbízhatóság és a gyorsaság mintapéldája, szóval még szívok két évet aztán meglátom hogy mi lesz.
Diginél ha nem kéred a hármas csomagot tehát telefon nélküli, akkor alá sem tudsz írni hűségnyilatkozatot. Nekem is ez van egy valag csatornával plusz 50/30 a net.
Júpíszí is egy rakat fos úgy ahogy van, bedőltem a 200Mbit/s-es ajánlatuknak, hogy majd ha nem tetszik akkor egy hétig visszamondhatom így-úgy kutyafasza, lejárt az egy hét (szerintem ezalatt a város egyik upc ügyfelénél se volt net, annyira lefogta a hálózatot )aztán most örülhetek ha lejön belőle húsz... Egyszer ment száz fölé, karácsony hajnalban fél négykor.
Persze így hogy megrendeltem ezt retkes kiegészítést rögtön ugrott hozzá a plusz két év hűségidő
Meg az egészségügyi ellátás...
Amikor kint voltam(egy hetet) a benzin gallonja olcsóbb volt, mint itt literje
De az igaz, hogy összeségében kell nézni
Igazából a szemlélet volt az, amit próbáltam fixírozni
Vagy most hogy van ez?
holnap reggel 8 kor meg hívom a népet hogy boldog új évet
Persze így hogy megrendeltem ezt retkes kiegészítést rögtön ugrott hozzá a plusz két év hűségidő
Amikor kint voltam(egy hetet) a benzin gallonja olcsóbb volt, mint itt literje
De az igaz, hogy összeségében kell nézni
Igazából a szemlélet volt az, amit próbáltam fixírozni