Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy te milyen szerencsés vagy
ha leesne egy rendesebb hó azért mászkálnék rajta egy keveset amíg nem tömörödik össze
van felénk egy bazi nagy rét ott lehet jókat veretni, 80as tempónál már úgy veri a motor szét a havat hogy méterekre száll 2 oldalt
nekem sem,de megy a halál ilyen hidegben bárhova.
nem gond.......
nekem sincs, mert én bármikor motorozhatok, nem számít az aszfalt hőfoka meg a gumi tapadás és a hasonló idiótaságok.
Az gond ha nincs elvonásim?
Jól megy a sorom
Jobb mint a kúrós, bár ki tudja.
Na ennek örülök.
Nekem már kóros elvonási tüneteim vannak.
Nem vettem dehogy, de akkor is elégedett vagyok azzal amim van, sőt... úgyis mondhatnám nagyon jó a sorom...
Nem neked írtam, nem neked címeztem.
Annak, aki sem motorozni, sem kilinccsel előre menni nem tud.
Nem is értem miért vetted magadra?
Nem értelek, nem kezdtem el semmit. Nem bizonygatom mi miért jobb, nekem megfelel amim van úgy, hogy sem autózni sem motorozni nem tudok.
a motorozás...
Annak milyen szar aki motorozni se tud, meg kilinccsel előre menni se.
De tényleg fejezzük be!
Most fejezd be.
imádtam a szervizben(vw.audi) ezeket próbálni. főleg télen hóban.addig mész kilinccsel előre,míg akarsz
de ami igaz,az igaz... a motorozás...
Én is azért vettem Quattro-t.
Páratlan autózási élményt ad.
De a motorozáshoz az is távol áll
lehet
de ezért lettem volna kíváncsi.a kvatró a világ egyik legjobbja.de nem láttammég subaruval összeereszteni
Szerintem alázta volna mind a 3-at.
Itt most ezt a kategóriát tesztelték, viszont ha a hajtást tesztelték volna, a Subi meglepetést okoz.
Ezek közül nyilván a kvatró a király. Az egyik legjobb összkerékhajtás. Egy Subarut néztem volna meg negyediknek
Én is örülök nézd:
télen örülnek a műműjer prolik, mert végre nem azért nem motoroznak mert nincs pénzük hanem mert szar az idő
Köszi!
Azokkal a gumikkal tökmindegy mit csinálsz ugyanez az eredmény.