1 éve voltam a duna pláza mozijában, mert már csak ott volt hely a filmre, aztán mintha 20 évet mentünk volna vissza az időben: kicsi szar kényelmetlen székek, szűk sorok, egymás nyakán kellett átmászni kb... soha többet nem megyek oda.
2016-ban (17-ben lassan) ott hagyok 6 ezret 2 főre a moziban (jegyek+üdítő+kukorica) cserébe elvárom hogy ne kelljen a többi ember arcába nyomni a seggem amikor beülök a székembe, meg ne kelljen osztozkodni a karfán. Az Arénában ez meg van oldva, pedig ugyanaz a cég.
Egyszerűbb nem elmenni
Jövőre úgy is kecskeméten tanul a gyerek aztán megoldja ahogy akarja....
Én majd megnézem később amit akarok nem vagyok türelmetlen
Nekem az átlagtól jobb a fülem aztán amiklor kicsit csendesebb volt a film mindenhonnan a popcorn ropogtatását hallottam
Ráadásul nem kedvelem azt a cuccot.....
Plusz csak közép tájékon volt hely aztán túl nagy volt a kép is
Bezzeg az nem zavar tiKtetek, hogy 1ccer nem bírgyátok nóórmálissan lerínyi az ótóm márkályát kocog béjjemwéés! Ja meg mellé a digó fattya. Én kérek suldigungot!
nemrég néztem egy filmet kubáról, ahhoz képest itt csodálatos minden
de azért sír a nép folyamatosan......
ma elvittem a gyereket moziba mert rinyált ezért a zsívány egyért, mire vége lett olyan tömeg lett a plázában(kecskemét, de gondolom nem egyedi eset) hogy alig lehetett megmozdulni, az étterem rész fullon aztán szarul élünk.....
van itt pénz szarásig......csak el is szarja mindenki azrán megy a sírás
nem csoda kell ide hanem ész, aztán a rinya is kevesebb lenne
2016-ban (17-ben lassan) ott hagyok 6 ezret 2 főre a moziban (jegyek+üdítő+kukorica) cserébe elvárom hogy ne kelljen a többi ember arcába nyomni a seggem amikor beülök a székembe, meg ne kelljen osztozkodni a karfán. Az Arénában ez meg van oldva, pedig ugyanaz a cég.