Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 éve voltam a duna pláza mozijában, mert már csak ott volt hely a filmre, aztán mintha 20 évet mentünk volna vissza az időben: kicsi szar kényelmetlen székek, szűk sorok, egymás nyakán kellett átmászni kb... soha többet nem megyek oda.
2016-ban (17-ben lassan) ott hagyok 6 ezret 2 főre a moziban (jegyek+üdítő+kukorica) cserébe elvárom hogy ne kelljen a többi ember arcába nyomni a seggem amikor beülök a székembe, meg ne kelljen osztozkodni a karfán. Az Arénában ez meg van oldva, pedig ugyanaz a cég.
Mond ki!! Sajnaltad sajat magadra az 1700forintot.
Egyszerűbb nem elmenni
Jövőre úgy is kecskeméten tanul a gyerek aztán megoldja ahogy akarja....
Én majd megnézem később amit akarok nem vagyok türelmetlen
Füldugó.
Nekem az átlagtól jobb a fülem aztán amiklor kicsit csendesebb volt a film mindenhonnan a popcorn ropogtatását hallottam
Ráadásul nem kedvelem azt a cuccot.....
Plusz csak közép tájékon volt hely aztán túl nagy volt a kép is
A dunaplazas jo mozi,delelott keves az ember,nacho chips sajtszosszal egy nagy kola es megy a mozi.
Csak ne lennenek bejemwesek.
Ó, hogy esne le a füle(d)!
Ez bmw-s köcsög és nem köcsög bmw-s
Ja baccátok+ igaz nej használja én csak tankolok bele. De szeresse áldott jó asszony. Remélem olvassa majd...
Nem suldigungot kapsz, hanem ilyet:
ja-ja
buziskodik itt mindenféle női verdával
A film jó volt, a mozi volt szar
A titanic óta nem voltam moziba(azt is bánom hogy arra elmentem)
Nem is a Te autód....!
A zsivány egyes fulljo,a bejemveseknek tovabra is szar az indexe mert egyik sem hasznalja.
Bezzeg az nem zavar tiKtetek, hogy 1ccer nem bírgyátok nóórmálissan lerínyi az ótóm márkályát kocog béjjemwéés! Ja meg mellé a digó fattya. Én kérek suldigungot!
Pont lesz@rom ini nagyon jó voltam mindig helyesírásból amit így írok az nem véletlen. Boldog hanukát!
Enek hijába beszsz a hejesírásró mindig aztat írja,hogy három-om
ritkán szoktam kötözködni, de ezt olvasd el: https://www.libri.hu/konyv/a-m...
aztán írd le még egyszer mit is akarsz
Ja ha meg nincs ész akkor jöhet, ha csak egy kicsi hiányzik! Egy 3om centit szeretnék pluszban a fingon füstöltemhez!
nemrég néztem egy filmet kubáról, ahhoz képest itt csodálatos minden
de azért sír a nép folyamatosan......
ma elvittem a gyereket moziba mert rinyált ezért a zsívány egyért, mire vége lett olyan tömeg lett a plázában(kecskemét, de gondolom nem egyedi eset) hogy alig lehetett megmozdulni, az étterem rész fullon aztán szarul élünk.....
van itt pénz szarásig......csak el is szarja mindenki azrán megy a sírás
nem csoda kell ide hanem ész, aztán a rinya is kevesebb lenne
Ebben az országban jó ideje csodát várunk...
Na ne kezdjük el egymás f@sz@t szopkodni!
Dehogynem focizni a fejével miután leástam.