Jelenleg Anyáméknál vagyok Szécsény nevezetű kisvárosban,és a cserépkályha mellett van vagy 30fok... Néztem a listát melyik utcákat érinti,de az én lakásomat nem...
Ezekhez nem volt plexi,fönt volt 3patent a siltnek.Ez valójában "krossz" sisak lett volna,szemüveghez volt kialakítva a nyílás és hátul volt is egy bőr patent a szemüveg gumijának rögzítéséhez.
Bennem mindjárt fel is ébredt a nosztalgia... Használtam ilyet egy darabig anno... Mivel más nem volt.... Vágtam bele puha plexit és beépítettem a burkolat meg a héj közé.Hidegben úgy párásodott,hogy sokszor emlékezetből mentem az úton. Ez ellen a számra és orromra kötött kendő jelentett némi megoldást. Ennek viszont nagyanyám nem örült,mert sorra tűntek el a kendői Kis szépséghibája volt ezeknek a patentos sisakoknak,hogy némelyiknek belül 1centire kiállt az 5ös csavar vége Volt olyan ismerősöm,akinek bukáskor szétszaggatta az arcát... Jók voltak a nyócvanas évek....
Még a látványtól is elkezdtem vakarni a fejem. Volt nekem is vörsöny sárga asszem a neve integral pem 201 volt igaz a patentos plekóval együtt, csodás szélzajjal bőrbarát belsővel ahogy mondod. Remélem a teszt után mostál bucit!
Sokak szemében ez csak egy újabb SPAM a vlogomról, de gondoltam néhány igazán régi motorosban azért felébreszt némi nosztalgiát!
Ja, és nem szabad komolyan venni! ;)
egy hetet vármi ingyen van, a sok biszbasz bele csomó zseton.....
nálunk a cégnél úgy betonoztak hogy lefúrtak minden oszlop alatt 4 lyukat vagy 10 méter mélyre utána jött az aljatbeton
Attól függ , ha lemezbeton , akkor csak adalék /vegyszerek/kérdése , ha födém , akkor szerkezetétől függ , hogy milyen fajta ! Van hogy sima monolitra már másnap falaznak , de szendvicsre simán !
kell építeni másikat
szendvicspanelből hetek alatt megvan az épület, csak a beton kötésre kell várni
nem is olyan vészesen sok az ára, ha eléldegélsz még 50-60 évet vissz is hozza az árát
ültettem a ház elé pár nyárfát aztán amikor a legvadabb nyár van akkor is 27 volt a maxi benti hőfok elég sokat lehet spórolni a légkondin
Egen,de az a köcsög épület amit bérlek klasszikus üvegház.Nulla szigetelés egycentis egyréteges üveg a 40x60-as zártszelvényben tetőtől padlóig körben,és a szoci ipar totál remekműveként nemcsak a hő szökik el de egy macska is akkora rések vannak a nyílászárókon tehát télen kibaxott hideg,nyáron meg úgy felmelegszik hogy kimegyek hüsölni.
Ezután a tetőtéri szobában estére 30-ból 40 fok lesz.
Imádok ilyenkor valami hegyvidékre motorral menni.
meg lehet szokni
nekem a melóba nyáron 40-42 fok van
aztán hazajövök a 27 fokos lakásba és be kell takarózni mert fázok
régenmár a 24-25 fokban meg csak ültem és folyt a víz rólam a
Nekem nyitott volt, nem ez a szkafander fazon.
Ja, és nem szabad komolyan venni! ;)
http://youtu.be/C8THQQYCPbs
nálunk a cégnél úgy betonoztak hogy lefúrtak minden oszlop alatt 4 lyukat vagy 10 méter mélyre utána jött az aljatbeton
főleg ha 6-8 méteresek
szendvicspanelből hetek alatt megvan az épület, csak a beton kötésre kell várni
nem is olyan vészesen sok az ára, ha eléldegélsz még 50-60 évet vissz is hozza az árát
ültettem a ház elé pár nyárfát aztán amikor a legvadabb nyár van akkor is 27 volt a maxi benti hőfok elég sokat lehet spórolni a légkondin
Ezután a tetőtéri szobában estére 30-ból 40 fok lesz.
Imádok ilyenkor valami hegyvidékre motorral menni.
nekem a melóba nyáron 40-42 fok van
aztán hazajövök a 27 fokos lakásba és be kell takarózni mert fázok
régenmár a 24-25 fokban meg csak ültem és folyt a víz rólam a