Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engedd el! Nem fog menni.
Vagy direkt csinálják.
Nem jön be na mind1.
Tegyél rá gyárit!!
Szerinted? Monster érted hogyan mondom.
Az az állat én voltam! Előbb kellett volna az eget a kéményen keresztül megnéznem alulról! De utólag már én is tudok okos lenni !
Legalább annyira! De átnéztem rajta októberben!
Szia István !! Vettél valami robogót ?! Minek, mire kell a qrmányvég-tükör??
Egészen 3 nappal ezelőttig nem volt semmi baj. Aztán egyre rosszabb lett a huzat. És ma reggelre eldugult teljesen. Felülről próbáltam, de csak még jobban összetömörítettem!
Tudtok ajánlani valami kormányvég tükör bótot ahol van választék, és nem aranyáron
pár kéményből szedtem már ki méheket, lehet neked is valami állat okozta a baj forrását
Látom felkészültél a télre,mint a közútkezelő!
No az nekem nincs, Tehát nem voltam sínen! De még ilyennel, hogy így eldugult volna , nem találkoztam. De az emberrel minden kibabrál! Csak idő kell hozzá !!
fél méteres sín láncra kötve, átütő siker 5-6 méterről
Tudom !! De addig is teszek rá! Eldugult a kémény, ki kellett bontani a kémény oldalát , hogy a koromdugót ki tudjam piszkálni assza meg a bárca és bitorló búbánatos húha itten ! Reggel arra ébredtem , hogy a füst a szobába megy. Mert még a kábelre kötözött 60 centi hosszú 35 mm átmérőjű vasrúddal se tudtam kidöngetni a dugót. És alulról sem kipiszkálni.
Két téglát kivéstem, és a csavarhúzóval kellett kivésnem. Mert már csak ez hiányzott! No de ahogy sikerült és minden helyreállt, egy fél pántlikát bal kézzel srégen behajítottam. Majd rögtön még egyet! DE CSAKIS AZ EGÉSZSÉGETEKRE!!
- Jól vagy?
- Igen.
-Majd elmúlik!
Hülye az egész világ csak én vagyok gőzmozdony.
Addig jól voltunk,míg nem irkáltál ide hülyeséget!
Az a gyenge finom nedves lóbőr dörgöljön a farkatokra vérhólyagot!! Remélem jól vagytok??!
Süldőt adnék érte.
Akkor az már majdnem "kedvesnővér" - kategória!
Áh azt mondanám hogy az aszódi nyugdijasklubb és a Bokoharam közt féluton lehet.
Akkor az már majdnem nácziak!!