ismerem a sztorit, elmondtad már..... faterért részvétem.... ez nem változtat azon, hogy ugye abban a rsz-ben kett megalapozva, nem is rosszul, ezek szerint, hiszen a 08 előtti állapot jobb volt, persze nem azért mert akkor jobb lett volna, hanem ferencék a sok hitelt elbaszták "népjóléti" intézkedésekre.... olyanba ölték a pénzt, ami csak költséget termelt, de úgy érezte a nép, hogy jól él, az ország meg egyre jobban eladósodott... ez volt a válság mélységének egyik fő okozója....
Huhh,azért mert don vagy nem tudhatsz mindent.
Fater 90-ben lett vállalkozó,én 92 után keztem a culágerkedést,a kiszállításokkal.
Majd 2008 ban fater infarktusban meghalt.
És még beszoptuk ferenc testvér áldásos hozzáértését.
Az addig tuti középosztálybeli élet padlót fogott,majdnem megszüntettem mindent.
14-15 körültől ment felfelé apránként de még mindig nem értük el a 08 előtti állapotot.
Tudom,tudom simán lehet védeni ferencet hogy nem tehetett a válságról.
Pedig de.
És ezt mégegyszer nem szeretném ujra megcsinálni.
Semmi turpisság, vállalkozoi sajnálatkeltö süketelés a vagyonrol
Jajj nekem nincs semmim, még a ház is az asszonynevén az audi q8 a cégé, az öltönyöm.is az veszi, meg a másfélmiklás karórám is cégtulajdon
Mint lentebb írtam, a közeli ismerősöm s a kollégái úgy járták be a szigorú francia, Olaszországot és szlovéniát, hogy sem a reptereken, sem később a közúti határokon egy büdös szót sem szólt hozzájuk senki, de közben a saját polgáraikat meg szétszivatják!
Amig müködött a kohászat egy részüket lekötötték munkával de ahogy bezárták megkezdték a portyázásokat. Nagyon sok idösembert megvertek kiraboltak, de nem nagyon kiméltek azok senkit. Farkaslyuk környékén most se a legtutibb szabadidös tevékenység kujtorogni.
Amig müködött a kohászat egy részüket lekötötték munkával de ahogy bezárták megkezdték a portyázásokat. Nagyon sok idösembert megvertek kiraboltak, de nem nagyon kiméltek azok senkit. Farkaslyuk környékén most se a legtutibb szabadidös tevékenység kujtorogni.
Ittál valamit?
neked isten nekem fos
mondjuk attól még szar
Fater 90-ben lett vállalkozó,én 92 után keztem a culágerkedést,a kiszállításokkal.
Majd 2008 ban fater infarktusban meghalt.
És még beszoptuk ferenc testvér áldásos hozzáértését.
Az addig tuti középosztálybeli élet padlót fogott,majdnem megszüntettem mindent.
14-15 körültől ment felfelé apránként de még mindig nem értük el a 08 előtti állapotot.
Tudom,tudom simán lehet védeni ferencet hogy nem tehetett a válságról.
Pedig de.
És ezt mégegyszer nem szeretném ujra megcsinálni.
Az viszont neki rossz.
Te ne kezd el az elemzést!
Viszont tőled süt hogy nem kedveled.
Ha én nem kedvelek valakit nem állok szolgálatába.
A közbiztonságról volt szó, de te rögtön véded a pajtásodat.
Nekem semmi bajom vele.
Bassz ki vele és mondj fel.
Tudom ajándék a donnak.
Jajj nekem nincs semmim, még a ház is az asszonynevén az audi q8 a cégé, az öltönyöm.is az veszi, meg a másfélmiklás karórám is cégtulajdon
Az a rész nem tartozik ide