És igen! Mindig van lejjebb!
Ha nem elég hihető valami, akkor bevonjuk az ország legnagyobb bulvárlapját, hogy "BIZONYÍTSA " az állítás igaz voltát.
Bevallom őszintén, nálunk az injekciózást a kutyánk végzi, mert senki más nem ér rá Holnap jön a Bild interjúra, hoznak magukkal kutya-német tolmacsot is
Katalin féccbukos storyja a Blikkből? Bogyó, süllyedhetsz még ennél mélyebbre? Kis mentséged, hogy a Zindexrű linkelted be
Egyébként ez az az Egészségügy, amit a Zorbán szétvert? Amiben a "Zelmúltnyócévben" minden rendben volt?
Jó reggelt! Ezzel én is így vagyok. Egyszer adattam be (rábeszéltek) egy hétig olyan szarul voltam, hogy soha többé nem kell! Persze a családban van akinek bevált, és soha nem beteg.
égési sérülésre nagyon jó a propolisz bátran állítom az általam használt szerekhez képest sokkal jobb
a nagyobb horzsolásokra is kitűnő, bár itt a kezeléssel járó kellemetlenség lehet nincs egálban a gyógyulás gyorsaságával
nekem a vérnyomást is rendbe tette és azóta az influenzás bajok mintha gyengébben jelentkeznének
nem eszem mindig mert szar ízű csak kúra szerűen évente pár alkalommal
lassan belevágok ismét egy pár hetes kúrába
Ha nem elég hihető valami, akkor bevonjuk az ország legnagyobb bulvárlapját, hogy "BIZONYÍTSA " az állítás igaz voltát.
Bevallom őszintén, nálunk az injekciózást a kutyánk végzi, mert senki más nem ér rá Holnap jön a Bild interjúra, hoznak magukkal kutya-német tolmacsot is
Egyébként ez az az Egészségügy, amit a Zorbán szétvert? Amiben a "Zelmúltnyócévben" minden rendben volt?
a nagyobb horzsolásokra is kitűnő, bár itt a kezeléssel járó kellemetlenség lehet nincs egálban a gyógyulás gyorsaságával
nekem a vérnyomást is rendbe tette és azóta az influenzás bajok mintha gyengébben jelentkeznének
nem eszem mindig mert szar ízű csak kúra szerűen évente pár alkalommal
lassan belevágok ismét egy pár hetes kúrába
Bár akkor tuti nem lenne vérhiány, ha elterjedne hogy ingyen teszt jár hozzá, lehet még Bogyó is rohanna