Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak azzal a saját vérnyomásodat nem tudod megmérni. Nem azt hallod, amit kell.
Annyira nem ástam bele még magam. Az a baj hogy lusta vagyok de biztos hogy amit veszek olcsón az szar lesz
A csuklos valoban nem megbizhato. De a felkaros is.képes külömbözö értékeket mérni hiába hiteles.
Szerintem a legmegbizhatobb a mai.napig a higanyos.
Nekünk van még üvegcsöves-higanyos (az van benne még egyáltalán? nem törtem el) az a legpontosabb. A rendelőben volt 3 csuklós, 3 félét mértek, a két szélső érték közt 20 volt... pedig Omronok voltak. Viszont amelyik jó, azt szeretik, mert télen mire a nyugger levetkőzik a felkaroshoz, sok idő elmegy.
Igen.
Mx-3 van nekünk is orvosi műszer mintaboltban hitelesítik. Magas vérnyomás ellen a legjobb ha rendszeresen vért ad az ember mint én is.
szívmagasságba legyen a mérő akkor bár nem 100% pontos az adat de viszonyításnak jó
pl amikor keményebben toltam a biciklit akkor vittem néha tesztnek, bár igazán csak a szívverés érdekelt 160 körüli volt a maximum érték
Apámnak a 30 éves orosz vérnyomásmérője is pontos még. Nem jellemző hogy elállítódjanak, ez inkább csak ilyen jogi izé, ha pl. háziorvos vagy.
Csuklósokban nem bízok, bár lehet van már jó fajta. Sok minden beleszólhat a mérésbe amitől pontatlan lesz, de tájékozódni jó.
Az elsőt még az öcséméktől kaptam karácsonyra - gondolom megbízhatót vett. Csak elvileg háromévente hitelesíttetni kellene, ez meg még soha nem volt.
van egy csuklós citizen, de vagy 20 éves, de néha furán mér
néha én is rámérek, mert a zsírdisznó testalkathoz szokott párosulni a magas vérnyomás is
Amúgy jók ezek az Omron cuccok, mást nem is szabad ilyesmiből venni otthonra hiába olcsóbb esetleg, csak a baj volt velük, aztán Omron lett a vége mindig.
Mond neki hogy "vegyen, az ő korában már szükség van ilyesmire". Ha elég hiú akkor ezzel meg is úsztad a vásárlást
Amíg nyivákol, addig tutira dobog.
Sajnos leginkább a vérnyomásom a xar.... ....pedig én is reménykedtem a dologban, ezért is vettem másikat.
Melyik, a szIwatch?
ezért akarok venni az asszony néha nyivákol hogy nem dobog neki rendesen
Vagy mindkettő szar
Szívritmus zavart is kijelzi. Alapból azt nem érzik az emberek.
Alfa karórája is tudja
Lincosnál nincs megfelelő?
Ott munkahengert és pumpát is kapsz, egy keretet meg csak össze tudsz rakni magadnak.
Kb ennyi a különbség
Csinálj. Ha ilyesmire van szükséged, akkor elvileg eszközöd is van, és tudásod is, hogy megcsináld. Fillérekből megvan a gyárihoz képest. Munkahengert kis vadászással találsz, de ha legegyszerűbb kell, gyári palackemelővel is meg lehet csinálni. Pár méter U gerenda, oszt' csá
ennek az m6-nak nagyobb a képernyője szóval csak faszább lehet
Nekem egy 15 éves Omron MX-3 volt (van), de a hitelességével kapcsolatban voltak kételyeim, meg a mandzsettája is kezd rongyolódni. Most februárban v ettem egy sokkal olcsóbb Omron M-2 típusút. Tök ugyanannyit mutat, mint a másik, szóval az is jó még.