Nekünk van még üvegcsöves-higanyos (az van benne még egyáltalán? nem törtem el) az a legpontosabb. A rendelőben volt 3 csuklós, 3 félét mértek, a két szélső érték közt 20 volt... pedig Omronok voltak. Viszont amelyik jó, azt szeretik, mert télen mire a nyugger levetkőzik a felkaroshoz, sok idő elmegy.
szívmagasságba legyen a mérő akkor bár nem 100% pontos az adat de viszonyításnak jó
pl amikor keményebben toltam a biciklit akkor vittem néha tesztnek, bár igazán csak a szívverés érdekelt 160 körüli volt a maximum érték
Amúgy jók ezek az Omron cuccok, mást nem is szabad ilyesmiből venni otthonra hiába olcsóbb esetleg, csak a baj volt velük, aztán Omron lett a vége mindig.
Csinálj. Ha ilyesmire van szükséged, akkor elvileg eszközöd is van, és tudásod is, hogy megcsináld. Fillérekből megvan a gyárihoz képest. Munkahengert kis vadászással találsz, de ha legegyszerűbb kell, gyári palackemelővel is meg lehet csinálni. Pár méter U gerenda, oszt' csá
Nekem egy 15 éves Omron MX-3 volt (van), de a hitelességével kapcsolatban voltak kételyeim, meg a mandzsettája is kezd rongyolódni. Most februárban v ettem egy sokkal olcsóbb Omron M-2 típusút. Tök ugyanannyit mutat, mint a másik, szóval az is jó még.
pl amikor keményebben toltam a biciklit akkor vittem néha tesztnek, bár igazán csak a szívverés érdekelt 160 körüli volt a maximum érték
néha én is rámérek, mert a zsírdisznó testalkathoz szokott párosulni a magas vérnyomás is
Alfa karórája is tudja
Ott munkahengert és pumpát is kapsz, egy keretet meg csak össze tudsz rakni magadnak.