Szegeden akkor mentünk, amikor akartunk, másod napra volt időpont - 30 rugó. Vagy több hetes várólista. Választhattunk, ennél több mi kell még? Bár ha az eredménye várás közben az egyik nővérke lexopott volna, elégedettebb lettem volna
Pláne hogy kontrollra a doki adja azonnal az időpontot felénk. Kontroll az kontroll ha havi akkor havi ha féléves akkor féléves, nem majd egyszer valamikor. Felénk...
"részemről lehet csak magán egészségügy magán biztosítás alapon" - na csak kibökted szóval akinek van lóvéja, az gyógyuljon, a többi meg nyugodtan dögöljön meg.
Hát szerintem lesznek, akinek ez nem fog tetszeni - miként neked sem tetszik a mostani
Továbbra sem értem, mi bajod. Van lóvéd, akkor ott a magán, akkor miért a közellátást baxtatod? Az legyen azok problámája, akiknek csak arra fussa.
Számomra hihetetlen mert én semmi hasonlót nem tapasztalok az eü-ben, bár szerencsére ritkán kerülök a közelébe és a család ha kerül is, minden flottul megy.
A románoknál is jobb a helyzet ha daganatról van szó.
Engem mindig felbosszant, mert valami hülye előre kéri a pénzt! ??!! Mi az, hogy "előre"?? És ha egy szrhatár roncs a dolog, akkor meg: Így jártam??! Dugja fel magának! Még az agyonreklámozott szarokat sem szokásom megvenni, mert, ha a reklámozott akármi annyira remek lenne, akkor nem is kellene reklámozni!
Li zálogház, Köln!
Ennyit meg nem ér, még csak nem is küldtem el az anyjába
Ahogy levettem a postára hegyezte ki, hamisít pár bizonylatot, a mókus meg küldi a lét.
Ha ez tényleg így van akkor felétek hatalmas a probléma vagy egyetlen ismerősötök sincs a kórházban. Tudomásom szerint az ilyen betegségek mint a daganat, előnyt élveznek. Legalábbis felénk.
Mit szeretnék? Tisztességes ellátást a pénzemért.... akinek ez nem tetszik, nyugodtan kinyalhatja a seggem, ha megengedem neki....
Az a nagy mondás, hogy mi mindenben jobban teljesítünk, úgyhogy nem kell kifelé meg visszafelé mutogatni, az a kutyát sem érdekli. Itt lehet bizonyítani, mekkora királyok vagyunk....
Bármely politikai csoportosulás elmehet a qrva anyjába, mert nálatok ez a fő szempont... Orbán, Gyurcsány meg az összes politikai senkiházi... meg a rajongóik is....
részemről lehet csak magán egészségügy magán biztosítás alapon.....
Ha itt írogatás helyett kocsiba ültél volna 4-kor, délutánra ott lennél a kessel - és lobogtathatnád a hirdetést...
ha felhívtad, kérhettél volna címet, és mondod, hogy indulsz érte az 1000 juróval, na arra mit válaszolna?
Mit szeretnél? Hisz SOSEM volt rendben... az államosítás megölte az 50-es években. Azóta toldozzák-foldozzák. Bár jobban belegondolva, a kapitalista rencceré sem jobb, mert ott meg aki nem tudja fizetni, lazán megdögölhet (USA)
Hozd fel gyorsan a svédeket - az már majdnem jó volt, de azt is szétbaxták. Az egészségügy mindenütt púp az ország hátán, és ezt csak akkor látja másként a NÉP - ha ő kerül oda Vagy ismersz valakit, aki szívesen fizeti a TB-t, EHO-t?
Felhívtam mert kíváncsi voltam a sztorira
A motor Kölnben van, menj ki érte személyesen vagy elküldi, de előre kell fizetni
Biztos lesz pár kapzsi , hülye
A bringa piaci ára olyan 1,8-2 milla
Nem erről az időszakról beszélek, hanem gyurcsótány komádék regnálására... tudod, mikor a végén már apróhirdetésben kerestek miniszterelnököt a csődtömeg élére, mert senki sem vállalta ezért került oda a libatolvaj
pont most a barátnőmnek szüksége lenne orvosi vizsgálatokra.... maradjunk annyiban, hogy inkább a magán egészségügybe viszem, mert az államiban egyik helyen 3 hónapra kapott időpontot, másik helyen majd időpontot adnak, hogy mikor jelentkezhet időpontra.... úgyhogy a qrva anyjukakat.... igen, minden rendben van....
de van egy csaj ismerősöm, akinek sajnos agydaganata van és a kontroll időpontra egy hónapra előre van időpont időpontra, majd 4 hónap múlva, de majd gyorsan telefonáljon az időpon osztó adott napon, mert 20p alatt elfogynak az időpontok és várhat megint egy hónapot az 5 hónap mulva levő vizsgálatra, ha időpontot kap egyáltalán.... tényleg baszd+ tök rendben van.... köszönjük szépen...
én hajdanán százszám oltottam a nyulakat, mind túlélte
kutya is volt már antibiotikum kúrán
ezek mind izomba cucc volt
embert csak bőr alá oltottam, magamat is meg asszonyt is
Tudom, hogy nem... Vannak , amiket a páciens magának ad be. De, ha "hírértéke lett" a dolognak, akkor feltételezem, hogy nem ilyesmiről van szó. Másrészt akkor sem csak úgy fog az ember egy arra járó takarítónőt, hogy "Annuska, a portörlés és a felmosás között szúrja má meg ezt a nőt itt, mer a Katika szabin van, én meg megyek horgászni "
mindenhol heteket kellett várni....
Hát szerintem lesznek, akinek ez nem fog tetszeni - miként neked sem tetszik a mostani
Továbbra sem értem, mi bajod. Van lóvéd, akkor ott a magán, akkor miért a közellátást baxtatod? Az legyen azok problámája, akiknek csak arra fussa.
A románoknál is jobb a helyzet ha daganatról van szó.
Ennyit meg nem ér, még csak nem is küldtem el az anyjába
Ahogy levettem a postára hegyezte ki, hamisít pár bizonylatot, a mókus meg küldi a lét.
Az a nagy mondás, hogy mi mindenben jobban teljesítünk, úgyhogy nem kell kifelé meg visszafelé mutogatni, az a kutyát sem érdekli. Itt lehet bizonyítani, mekkora királyok vagyunk....
Bármely politikai csoportosulás elmehet a qrva anyjába, mert nálatok ez a fő szempont... Orbán, Gyurcsány meg az összes politikai senkiházi... meg a rajongóik is....
részemről lehet csak magán egészségügy magán biztosítás alapon.....
ha felhívtad, kérhettél volna címet, és mondod, hogy indulsz érte az 1000 juróval, na arra mit válaszolna?
Hozd fel gyorsan a svédeket - az már majdnem jó volt, de azt is szétbaxták. Az egészségügy mindenütt púp az ország hátán, és ezt csak akkor látja másként a NÉP - ha ő kerül oda Vagy ismersz valakit, aki szívesen fizeti a TB-t, EHO-t?
Felhívtam mert kíváncsi voltam a sztorira
A motor Kölnben van, menj ki érte személyesen vagy elküldi, de előre kell fizetni
Biztos lesz pár kapzsi , hülye
A bringa piaci ára olyan 1,8-2 milla
de van egy csaj ismerősöm, akinek sajnos agydaganata van és a kontroll időpontra egy hónapra előre van időpont időpontra, majd 4 hónap múlva, de majd gyorsan telefonáljon az időpon osztó adott napon, mert 20p alatt elfogynak az időpontok és várhat megint egy hónapot az 5 hónap mulva levő vizsgálatra, ha időpontot kap egyáltalán.... tényleg baszd+ tök rendben van.... köszönjük szépen...
kutya is volt már antibiotikum kúrán
ezek mind izomba cucc volt
embert csak bőr alá oltottam, magamat is meg asszonyt is