ez a kiválló marketing eredménye, az ájfón fasza és ez így van jól
pl nekem kellett 10+ másidperces foto expo késleltetés aztán alig volt alkalmazás ami ezt tudta volna
kettőt találtam ez egyik egész szar a másik meg majdnem jó
Na meg túl kéne már lépni ezen az iPhone hisztin. Régen státusz telefonnak számított ,de manapság ugyan ebben az árkategóriában lehet kapni droidost is. A piac adott,mindenki döntse el mit szeretne
Mit töltenénk le rá? GPS van ingyen,meg szerintem minden amit naponta használsz. Játszani nem szoktam,arra ott az X box.
De engem az sem érdekel ha nincs senkinek telefonja. Nekem ez tetszik,szeretem...ez a lényeg számomra. Más meg használjon amit szeretne.
nekem a sony z a mai napig hibátlan pedig hihetetlen sok filmet néztem rajta plusz gps volt sokáig a kocsiban
az ájfón fanok ott hibáznak hogy egy alsó vagy közép kategóriás telefonnal hasonlítják össze
persze hogy a magasabb minőség tovább bírja
plusz az áfónokra szinte lófaszt se töltöget le az ember nem is igen van értelmes cucc ami nem fizetős
Jelen. Idén cseréltem a 6 éves telefonomat, gyári akksi volt benne,iphone meg a 6 éves akksi, nem létező combo. Ja, és egyszer nem fagyott le. Aztán kitudja még meddig ment volna el.
Jövő hónapban lesz 1 éves: fullHD AMOLED kijelző, üveg hátlap, teljes fémváz, kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasó, 3 kamera hátul, ebből a tele az zoomos. 128 GB tárhely, 6 GB RAM. Dual-SIM. Ja, és van rá MÉG EGY év garancia. (Tavaly 91 ezer pénz volt).
A kijelző állandó vita az SE2-nél. Néztem egy tesztet róla,ott egymás mellé raktak egy fullos kijelzős telót,meg ezt. Járókelőket kértek meg hogy döntsenek melyik a jobb....nem találtak eltérést. De a hivatalos tesztekben is említik ezt,hogy nem észrevehető.
Hány éves a telefonod?
Na de ha SE2-őt vennék, akkor az az általam minimálisan elvárt 128GB tárhellyel inkább 200k HUF, nem 180.
És sokkal hitványabb a kijelzője, meg mindene a mostani "búcsús" Xiaomi MI9SE-métől. Akkor miért is? (2 teljes android verziót már megkapott, de ígéret van a 11-esre is).
Csak annyi,hogy még egy régi SE is hibátlanul,akadásmentesen és gyorsan fut,a legújabb IOS -al amit most kapott meg. Hány éves az SE?
Ha most veszel egy SE2-őt 180 ezerért,az 5 évig egy hibátlan telefon lesz. Nem fagy,megkapja a frissítéseket és megbízható.
Ha leosztod a 180 ezret 5 évre,akkor évente nem sok egy megbízható darabért.
ezek az ájfaszok csak saját magukkal beszélgetnek
ami igazándiból nem baj csak szokatlan
ami hiba higy már évek óta semmivel sem különbek a többi cég csúcs telefonjaiktól semmi újítás semmi extra
Nem is olyan drágák ezek a sz@rok, lehet hogy a téligumi garnitúra helyett rendelek egyet belőle (persze folyószámlahitelre) : https://www.alza.hu/apple-watc...
pl nekem kellett 10+ másidperces foto expo késleltetés aztán alig volt alkalmazás ami ezt tudta volna
kettőt találtam ez egyik egész szar a másik meg majdnem jó