ez a sok okos cucc egy hibátlanul kivitelezett átbaszás eredménye
kreálnak valami problémát és már ott is az okos cucc hozzá
pl sógornőm azért vett egx 160 ezres okos órát merz ha öltözteti a gyereket akkor egyből látja ki hívja
és ha akar az órával is tud beszélni
valós probléma brilliáns kivitelezés, idióta gazda
amikor mi öltöztettük a gyereket sz ovodába még nagyon telefon se volt és mégis felnőt a gyerek is és mi sem haltunk bele a hiányába
Belekezdhetnék, de akkor pont olyan lennék mint te. Azt meg nem akarom. De ha 80milla a telek akkor az itteni viszonylatban nézve nem lehet túl nagy házad.
Nem olvasom el részletesen mert unalmas hogy 5-6 oldal erről szól.
Én nem tudok telefonnal fizetni, valami oknál fogva nem működik az SE-vel a kibaszott kártyám hiába tanítom újra és nem tudom miért. Kétszer megnyomom a főgombot, beadja a kártyát, tartom a terminálhoz és semmi
De ha ez teszi boldoggá,had csinálja
kreálnak valami problémát és már ott is az okos cucc hozzá
pl sógornőm azért vett egx 160 ezres okos órát merz ha öltözteti a gyereket akkor egyből látja ki hívja
és ha akar az órával is tud beszélni
valós probléma brilliáns kivitelezés, idióta gazda
amikor mi öltöztettük a gyereket sz ovodába még nagyon telefon se volt és mégis felnőt a gyerek is és mi sem haltunk bele a hiányába
A samottot tavaly cseréltettem ki benne ,mert megrepedt. De ettől eltekintve hibátlan.
Mer ezek még mindig tökölnek.
Utolsó épkézláb információ
Bevezetési dátum?
Nem az okos emberektől akarok távol lenni hanem az olyanoktól mint Te. A kettő messze nem ugyanaz.
Faszt dicsekedsz te almás szar!
Hívd fel a bankodat. 14-re meg a bankok nagy része nem frissített.
Én nem tudok telefonnal fizetni, valami oknál fogva nem működik az SE-vel a kibaszott kártyám hiába tanítom újra és nem tudom miért. Kétszer megnyomom a főgombot, beadja a kártyát, tartom a terminálhoz és semmi