Huhh,még nem tudom,a gond hogy ma jön meg a kámzsám,így az alját takarítom meg a kocsinak,ha szombaton nem végzek csak 12 után tudok indulni.ammeg kevés odáig.
Vagy a covidról. Szomszédom koronás lett, itthon van karanténban, ami az érdekes hogy most kezdett bele a budi felújításba, a régi az már kikerült és hát nem tudom hogy volt-e idő az újat berakni még elötte.
alapítsák csak újra nélkülünk Én már annak örülnék a legjobban. Nekünk már rég kellett volna egy középeurópai úniót alapítani a v4-el+hozzávenni a sógorokat, most már szabad préda lenne anglia is, aszt nyugateurópa bekaphatná. Nekem mindegy volna az úniós pénzekből én úgy sem látok semmit az a ner pénztárcája
valahol meg nemes egyszerűséggel egyik pillanatról a másikra betíltották a 2 legnagyobb bankjegy használatát, na az milyen durva beavatkozás már
Olyan mintha éjféli kormányinfón bejelentenék vityáék, hogy reggeltől csak az 5000 és annál kisebb bankjegyel lehet fizeteni a 20-as, 10-es meg egyenlőre sztórnó. Na aki a párnacihába gyűjtögette a deákokat, hogy kisebb helyen elférjen a píz annak felkopna az álla
mivel mindegyik íze igen szar úgy tudod feljavítani, hogy egy 2 centeshez hozzádurrantasz egy flakon hellt. A színe nem változik az ize viszont jobb lesz a mennyiség miatt még a szomjat is oltja valamelyest
amúgy meg ás egy likat a fűdbe és elkaparja az anyagot.
A pipi tokájáról kéne vitázni.
Ha gondolod olyat küldök
Oszt-ot akartam írni
Állitólag......
Erre ébredtem fel, olyan durva
Olyan mintha éjféli kormányinfón bejelentenék vityáék, hogy reggeltől csak az 5000 és annál kisebb bankjegyel lehet fizeteni a 20-as, 10-es meg egyenlőre sztórnó. Na aki a párnacihába gyűjtögette a deákokat, hogy kisebb helyen elférjen a píz annak felkopna az álla