Mivel nem vagyok olyan, mint te ezért ezt nem fogom itt felfedni. Szerintem tudod te, utaltam már rá párszor. Főleg amikor olyannal poénkodtál ami szerintem erkölcstelen, annak tudtában, hogy...
Meg sem találtatok az a szép ebben! Ki küldte át? Milyen jó kis csoport szerveződött a kutatásomra.
De kemény vagy! Előbb szerintem a lelkiismereteddel számolj!
Ezt úgy mondod, mintha én mentem volna hozzád bratyizni. Engem nem érdekel a ratyi fejed!
nyugi ne izgulj rám, nem én kerestelek meg buzzancs , nekem is csak átküldték a rozzant fejedről a képet hogy ha látlak mossalak le a járdáról , de nem adom meg neked azt az örömöt ,hogy rendőrségi ügyet csinálok ebből, pedig hidd el boldogan kesztyűznék a fejeddel , ha vállaltad volna szemtől szemben is a ratyizásod akkor nem biztos h hazatámolyogtál volna a motoroddal , de a türelmem nekem is véges , így jobban teszed ha kerülni fogsz!
facebookon neztem, kialvatlan, karikas, drogos :D haveromnak is ilyenek a szemei aztan minden buliban kuncsorognak tole cuccot, pedig legkozelebb droghoz akkor volt amikor megnezte a cartell filmet :D
Na meg inkabb ti veszekedjetek minthogy az idojarast kelljen olvassan
máshol
De kemény vagy! Előbb szerintem a lelkiismereteddel számolj!
Ezt úgy mondod, mintha én mentem volna hozzád bratyizni. Engem nem érdekel a ratyi fejed!