Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A faszé' nem mentek inkább motorozni!
Nem, mivel nem vagyok kretén! V4leone, ha érti érti, ha nem, akkor az az ő bizonyítványa.
Az anyázás? Csak arra toltam be ezt a szöveget és továbbra sem bánom!
Mondjad csak, itt mar minden mindegy.

Na meg inkabb ti veszekedjetek minthogy az idojarast kelljen olvassan
a kamionozás az minek számít?
Mivel nem vagyok olyan, mint te ezért ezt nem fogom itt felfedni. Szerintem tudod te, utaltam már rá párszor. Főleg amikor olyannal poénkodtál ami szerintem erkölcstelen, annak tudtában, hogy...
Mindenkit? Csak Oszival ketten lettünk tiltva. Én még részben mindig az vagyok, mert a cikkekhez nem tudok hozzászólni.
Érdekes ez a lelkiismeret..... :) kifejtenéd bővebben mire érted?
A kretének nekem táptalaj!
Pedg 2hetig nagyon aktival voltak a modik :D megbasztak mindenkit ha csunyan beszeltek, most meg sehol sincsenek, pont mint regen :D
akkor keress magadnak jobb társaságot
máshol
Meg kevés a biztonsági ember....
Csodás a profilképed!
Nekem valahol lehet megvan. A régi szép idők, de az sem a csúcs időszak volt. Anno vették a lapot, ma már sok itt a kretén.
Meg sem találtatok az a szép ebben! Ki küldte át? Milyen jó kis csoport szerveződött a kutatásomra.
De kemény vagy! Előbb szerintem a lelkiismereteddel számolj!
Ezt úgy mondod, mintha én mentem volna hozzád bratyizni. Engem nem érdekel a ratyi fejed!
Nem talalom a kepet, nem tolti be az oldal azokat a regi kepeket
Lehet nem láttad az előbbi hsz.-t. A pöris fiúval találkoztál?
Ez hosszában van ám!
Akkor ám volt is rá igény és értékelték a humorom!
nyugi ne izgulj rám, nem én kerestelek meg buzzancs , nekem is csak átküldték a rozzant fejedről a képet hogy ha látlak mossalak le a járdáról , de nem adom meg neked azt az örömöt ,hogy rendőrségi ügyet csinálok ebből, pedig hidd el boldogan kesztyűznék a fejeddel , ha vállaltad volna szemtől szemben is a ratyizásod akkor nem biztos h hazatámolyogtál volna a motoroddal , de a türelmem nekem is véges , így jobban teszed ha kerülni fogsz!
Az nem vészes.
Clam mindig is ilyen volt egyebkent, ezelott 5evvel is ilyen fotoszerkeszto buzeralkodo gyerek volt. Mindjart megkeresem a fotostopicos remekmuvet
Mástól is lehet ilyen a szeme, mert ugye....
Neked itt csend a neved!
facebookon neztem, kialvatlan, karikas, drogos :D haveromnak is ilyenek a szemei aztan minden buliban kuncsorognak tole cuccot, pedig legkozelebb droghoz akkor volt amikor megnezte a cartell filmet :D