Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg 32
Ugyhogy változtatni kell
Nekem november előtt el sem kezdődik a fűtés szezon, most is 23,2 fok van itt bent, kinn 13-14, eső...
Körbe van szigetelve a ház plusz a födémet is van 20 cm thermobeton, ezért ilyen alacsony a gázszámlám
Egy jó szigetelés a legjobb fűtés...
Van tuzifam és cserépkályhám így ha v milyen technikai okból nem lenne gaz akkor sem esem kétségbe. Van villanybojler is uezen okból... de a fa ma mar nekem gazdaságtalan...
Muterom egyedül él és gázzal fűt nem vesz már fát mert olcsóbb neki így.
Ez nem igaz. Én pl tavaly tel óta gazzal futok, sokkal olcsóbb mar mint fával. A gaztalanyom így 8200 Ft fűtéssel melegvizzel együtt, fával ezt ma mar nem tudom kihozni...
Csodás.
100% hatékonysággal-az mit jelent?

Nekünk pellet kazánunk van...ott sem látsz füstöt, heti egyszer elég hamuzni, akkor van úgy 1-2 kg. (5 nagy lakásra) A pellet egy megújuló energiaforrás, gyakorlatilag faipari melléktermék...
A felkészült görög. LED lámpa és Semi-Slick
Számomra az a környezetszennyezés, amikor a szomszéd füstjétől egész télen fuldokolni kell.... A földgáz az metán, gyakorlatilag tökéletesen ég (régi kazánban 88-92%, újban 100% hatékonysággal), némi széndioxidon és vízgőzön kívül semmi más nem lesz belőle. A konvektor az jóval kevésbé hatékony, azzal nem szeretnék fűteni (60-75% hatásfok) - abban is jól ég el a gáz, csak a meleg egyharmada az utcát fűti.
Környezetszennyezés? A fosszilis energiahordozóknak a legnagyobb...
Van benn valami...
Putyin nyomja a LIke-ot...
Ja, és akkor kényelemről, tisztaságról, környezetszennyezésről még nem is beszéltünk.
Ha nem tudsz fát szerezni "okosba" és kénytelen vagy a tüzépen vásárolni, akkor jelenleg a tűzifa drágább, mint egy jó központifűtés, gázkazánnal. Jelenleg.
Pontosítsunk, h az fűt gázzal aki kibaszott okosnak képzeli magát, v aki nem is tud mással, mert csak az van neki kiépítve v mert kőgazdag és leszarja az egész fűtést.
A legokosabb réteg gázzal fűt , de nem akarom örökké sztárolni magam (is)
Ugyis elfogy. Ha meg sok marad következöre kevesebb kell.
Ja, hogy egy évig álljon benne a pénzed, úgy, hogy nem is tudod milyen kemény lesz a tél. Maradnék a gáznál, azért utólag kell fizetni....
De ki a f@szom az az Évi?
Okos ember idén veszi meg a jövő évi fát
Nem.

Amugy ilyen februar marcius amikor kell venni,szeptemberben badszhatod.