Vicces ez a német Louis, 15 €-ért adja a 400 mL-es Castrol láncsprayt. De az még viccesebb, hogy van egy kijevi faszi, akinél átszámítva 1500 Ft/db áron kapható a teflonos MOL-féle cucc. Már vettem tőle egy 5 db-os csomagot, hadd legyen tartalékba: https://www.olx.ua/obyavlenie/...
valami kicsi motorra való hátsófék folyadék tartályt kell betenni az fél deci sincs, a lada tartálytól sokkal kisebb
eü csomag akárhol elfér akár a zsebben is nincs súlya
a nyomogatós pumpa meg bárhol elfér aztán nem kell baszakodni a vezetékeléssel és alig látszik, a ténérén meg sem látszódott, az új gazda akkor se nagyon vette észre amikor mutattam hol van
Embertelen drága,A louis S100-at próbáltam,5 euro/db a nagy amivel feltöltöm 5000 pénz.De egyszer sikerült feltölteni a kicsit többször nem.Tehát szar.
Nem vészes.A szokásos.
-2 polo-gatya-zokni
-pulover,vékonyabb fajta decatlonos olcsó
-rovidnadrág
-hosszúnadrág,nem farmer decatlonos vékony túranadrág
-papucs (na ez szar,elég vastag,de tanga flipflop nem lesz a lábamon)
-tartalék aláöltöző na ez csak helly hansen dry a többi szar
-egy fura cipő decathlonban találtam elég spéci mert olyan vékonyra lehet összegyűrni mint egy talp
-tisztálkodó cucc,és egy érdekes törölköző ami igen vékony mint egy szarvasbőr de sok vizet tud felszívni
-telefontöltő,kábelek,füles
-két powerbank
-zöld mellény
-400-as láncspray
-füldugó
-pénztárca,telefon,forgalmi
-még jön be pár szendo és egy literes víz,fura forma de ez jobban elfér mint a szabvány 1,5-es.
A lényeg hogy ne normál utcai cucc legyen hanem túraboltos spéci kis helyigényű.
tegyél már fel egy láncolajozót, valami sóher kivitelt és nem lesz gondod többet a kenésre
nekem a stihl pumpás votl eddig a legfaszább az tudott csepegtetni is és nyomni sugárban
minden nap 3-4x megnyomod és annyit ken amennyit a spray kenne
rövidgatyát én is vittem eleinte, de ritkán használtam
meg melegítőt meg tököm tudja mit még
bár mi nomádba toltuk mindenki 1 gatyában futkosott hogy szellőzzön a segge
de ha emberek szállunk meg akkor rövidgatya is szokott lenni
cipő helyett én mindig papucsot viszek, abban is el lehet mászkálni és kisebb helyet foglal
telefonom 3 hétig elmegy annak nem kellett töltő meg ilyen dolgok, a fotózásról már leszoktam tehát pici pakk elég volt
szerintem a szerszámok több helyet elfoglaltak mint az összes többi kacatom
olyan 18-20 liter felé lehetnek az oldaltáskáim sokszor alig félig voltak
de ezek nomád túrák, olyan "bokorbaszarós" kivitelek
Először KB úgy néztem ki mint bogyóbá.35-ös doboz két oldalzsák meg egy lidlis tantáska.
Szép lassan egyre slim-ebb vagyok de még hosszú és rögös az út.
Csesszék meg hogy nincs 100 ml-es mol spray.
éjszakánként 1 póló+gatya+zokni
egy papucs
tisztálkodószerek
nyár van, nem kell sok kacat, a többi kellék úgy is rajtad van
őszi-tavaszi megmozduláskor én még beteszek egy kesztűt is pluszba ha megázok legyen száraz
https://www.olx.ua/obyavlenie/...
lesz helyed, nem is kevés
eü csomag akárhol elfér akár a zsebben is nincs súlya
a nyomogatós pumpa meg bárhol elfér aztán nem kell baszakodni a vezetékeléssel és alig látszik, a ténérén meg sem látszódott, az új gazda akkor se nagyon vette észre amikor mutattam hol van
-2 polo-gatya-zokni
-pulover,vékonyabb fajta decatlonos olcsó
-rovidnadrág
-hosszúnadrág,nem farmer decatlonos vékony túranadrág
-papucs (na ez szar,elég vastag,de tanga flipflop nem lesz a lábamon)
-tartalék aláöltöző na ez csak helly hansen dry a többi szar
-egy fura cipő decathlonban találtam elég spéci mert olyan vékonyra lehet összegyűrni mint egy talp
-tisztálkodó cucc,és egy érdekes törölköző ami igen vékony mint egy szarvasbőr de sok vizet tud felszívni
-telefontöltő,kábelek,füles
-két powerbank
-zöld mellény
-400-as láncspray
-füldugó
-pénztárca,telefon,forgalmi
-még jön be pár szendo és egy literes víz,fura forma de ez jobban elfér mint a szabvány 1,5-es.
A lényeg hogy ne normál utcai cucc legyen hanem túraboltos spéci kis helyigényű.
nekem a stihl pumpás votl eddig a legfaszább az tudott csepegtetni is és nyomni sugárban
minden nap 3-4x megnyomod és annyit ken amennyit a spray kenne
meg melegítőt meg tököm tudja mit még
bár mi nomádba toltuk mindenki 1 gatyában futkosott hogy szellőzzön a segge
de ha emberek szállunk meg akkor rövidgatya is szokott lenni
cipő helyett én mindig papucsot viszek, abban is el lehet mászkálni és kisebb helyet foglal
telefonom 3 hétig elmegy annak nem kellett töltő meg ilyen dolgok, a fotózásról már leszoktam tehát pici pakk elég volt
szerintem a szerszámok több helyet elfoglaltak mint az összes többi kacatom
olyan 18-20 liter felé lehetnek az oldaltáskáim sokszor alig félig voltak
de ezek nomád túrák, olyan "bokorbaszarós" kivitelek
Szép lassan egyre slim-ebb vagyok de még hosszú és rögös az út.
Csesszék meg hogy nincs 100 ml-es mol spray.
egy papucs
tisztálkodószerek
nyár van, nem kell sok kacat, a többi kellék úgy is rajtad van
őszi-tavaszi megmozduláskor én még beteszek egy kesztűt is pluszba ha megázok legyen száraz