Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyivel nem tudtam még elindulni. Csinálhatnál egy listát mit viszel hátha én is tudok csökkenteni:)
én eleinte mindig kipakoltam a nappali küzepére amit gondoltam vinni
aztán elkezdtem nézegetni mit kellene itthon hagyni
pár túra után már jelentősen csökkent a cuccok száma mert amit nem használtam legközelebb itthon hagytam
nagyon titkos
Esőruha nem kell nem fog esni! Mert ha fog q ideges leszek!
Még mindig sok a felesleges faszság amit viszek.

Esőruhát nem találtam minipack verziót a méretemben.
én 3 napra nem vittem ennyi cuccot
leszámítva a sátort meg a pótbelsőket
ezt nem ismerem

az ideg széjjel tépett amikor begépeltem 70 oldalnyi dokumentációt képekkel képaláírással stb aztán a melóban nyomtattam volna ki és egy káosz lett az egészből
na utána az a openbaszás ment a levesbe
jó utat nektek, érezzétek jól magatokat
Hát,a légkomresszort és a minihifit otthonhagyom.
Ez nem ugyan az mint az Open Office.
https://hu.libreoffice.org/
Pár napja találtuk ki....oszt holnap 4-en elindulunk. Itt kezdődött....
Hova, Sanyi bácsi?
Holnap megyünk....
nekem a 2007 van fent azt kapom mennyiségi liszenc kóddal "ingyenbe"
az open office idegesítő, még a sortörések se ott vannak mint a word-ban az öldalak mindig össze-vissza álltak
a gyereknek megy a w10 de neki is csak azért van mert az x-boxxal valami kompatibilitása van
igaz az nem gyenge gép, de elég idegesítő hogy kapcsolná ki és elkezd frissítgetni, és nem lehet letiltani sehogy sem
mondjuk az androidon se, örökké zaklat a sok frissítési szarjaival
úgy tűnik ez a divat......
- Számológép céljára célhardvert használok: Sharp EL-501W. Nem volt 2000,- forint - 10 éves minimum.
- a Milleniumot, a Vistát utáltam (előbbi tényleg f*s volt, utóbbihoz egyszerűen kevés volt az akkori hardverem...), XP-vel az SP3 után többet semmi gond nem volt, A W7 helyből elfogadható lett, a W8 csak a 8.1 után lett jó. W10 kezdettől hibátlan. Vannak korlátozásai, de ebbe belenyugodtam, mikor megvásároltam a CD-t.
- Office-ból azt használom, amit anno a cég megvett nekem: igen, az "1000 éves" 2007-es kiadást. Minden működik és nem üzenget "haza". Egyszerűen nincs rá ok, hogy lecseréljem (-jük. Mármint a melóhelyem). Anno Openoffice-szal kísérleteztem, de azzal sok bajom volt, főleg kompatibilitás terén.
nnna az volt még egy szemét....
ma mondtam a cégnél a rendszergazdáknak, hogy ezt a 2016 officet eddig bírtam, azonnal távolítsák el... kérem vissza a 2013 -at....
Végül is a Vistának is megvolt a rajongó tábora.
Lassú, állandóan frissít és még csak el sem dönthetem, telinyomja a meghajtót, hulladék az egész, és nem működnek vele a programjaim, meg egyes HW-ek.
De hogy csak egyet mondjak. Indíts már el egy számológépet. Borzalom. Képesek voltak ezt is elcseszni.
Asszony Win10-re dedikált laptopja állandóan döglik, nem gagyi, csak korai.
Nekem i7-es gépen is szar.
A béta változat még jó volt, csak természetesen elcseszték, és telipakolták korlátozással.
Szóval bekaphatja az MS. SOHA nem fogok win10-et telepíteni a gépemre, mert rendesen felcseszték az agyamat.
Office csomagjuk is egy hulladék lett.
Ki is dobtam azt is, ingyenes Libre office sokkal jobban használható és gyorsabb, nem akarja jobban tudni mit akarok.
kb egy hónap múlva megy is, csak tesztnek van itt kapta valami bolttól némi reklámért cserébe
most tesztelgetem mi a fene került ebbe ennyit
holnap már úgy is a gyerek rászáll és kb sosem látom többet...
akkor vidd vissza
amúgy ez a kurva hosszú üzemidő se egész úgy van ahogy a reklámokban
kb 1% percenként full kijelzőn a youtube hd film vagyis inkább olyan 6 percenként 5%
szóval ez maxi 2 óra, ennyit még a 10 éves gépem is tud 17" létére pedig ebben még a pixel is több, igaz a 60fps filmek már szaggatnak a probookon
Ja és Kia Optima kombi!
Csak a SmartPhone!
ez a win? nnna, mostmár ezt is tudom, ilyen megfogalmazásban még nem találkoztam vele....
Haha