Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a probook 11 éve üzemel, a sok torrent miatt már a 3. hdd van benne(nem haltak ki teljesen de ha van pár rossz szektor inkább kidobom) vagyis most egy ssd-t tettem bele és hibátlan, sosem állt még meg pedig van amikor hetekig megy még mindig
pár évente újra van pasztázva , 2-3 havonta kifújatom a ventit
ja még egy billentyűzetet vettem hozzá mert az eredeti totál elkopott, a sok gépeléstől (mondjuk ez kurva drága volt de egyszer élünk)
egy kis ram nem ártana bele mert csak 4gb, de ugyanilyet szerintem sehol nem találok, én meg nem fogok újonnan 8 gigát venni nagy pénzért
az a lényeg hogy fasza minden
origi w7 van rajta frissítések kikapcsolva és sosem áll meg sosem hibázik
torrentről leszedek néha egy frissebb verziót amiben vannak frissítések alapból, bár már évek óta nem kínlódtam vele
érdekes módon a kódot minden évjárató w7 elfogadja, ravaszul van ez megtervezve

mostanában néha eldobálja a wifi jelet, még lusta voltam megkeresni hogy tudom kikapcsolni benne azt hogy keressen wifit ha már fel van csatlakozva, néha rámegy a szomszéd jelére, nem értem miért van ez de annyira még nem érdekelt hogy megoldjam
Azé két igen mérvadó vlogger is kiakadt az apple cuccokra.H.andrás meg a magyarósi.
Az azé gáz.

Jelzem a tesó üzleti telefonja egy SE.Szóval imádom az apple cuccokat.
cserébe nem fossa össze magát úton-útfélen... meg nem feketedik el a kijelző, mint jópár 7genes procinál, a pár hónappal ezelőtti ms frissítésnél, mert szar volt... egy uilyen kategóriályú brand nb ms-el sem olcsóbb, sőt, a belépő kínai retail nb-okat inkább nem is nevezném kliens gépnek. és ezen nem kell "hebrákolni semmit... nekem van air is, igaz nem ez a belépő és 15 pro touch is, a cégnéél viszont csak ezeket a windowsos fosokat kapjuk, igaz abból a business szériát, de egy rakás szar az összes és nem hw szinten...
kb csak annyi hogy nem tudok

amúgy én inkább ezt venné meg az air helyett: https://edigital.hu/notebook/h...
mondjuk nem ilyen buzis fehéret de egész fasza konfig reális áron
gyerek egy hónapig teszteli ezt az almás kütyüt, úgy veszem észre annyira nem tetszik neki mint amennyire várta
nekem egyedül ezek a lekerekített szélek nem jönnek be, a linux után nem szokatlan ez a vindóztól teljesen eltérő oprendszer
igazándiból ez is csak egy linux amit sok pénzért fejlesztettek ilyenre......
beszélgess vele angolul, mi a probléma?
Félre érthető voltam. Szerintem is az ezek a jobbak.
Apple már csak ilyen, csak a saját formátumait támogatja.
Ja, csak annak ennyi is volt a dolga, hogy a ló rohanjon, és széttörjék egymáson a kopját kb. sérülés nélkül.
azért mert akkor inkább veszek egy "vindózos" laptopot sokkal olcsóbban ha ugyanúgy össze kell hebrákolni mindent rajta
mert ugye az sw drágább mint a hw ezen a mekkbukon

amúgy ez a siri geci jól tud értelmezni, gondolom benne van ezer féle usa tájszólás
ha lenne magyar nyelv már csak emiat vennék egy ilyen izét
Mint írtam ezek az ipsék gyakorlatban művelték a társasjáték gyilok formáját.Ha valamiben csak állni tudsz mint tóban a cövek azt nem használák,tévhit hogy nem volt életösztön.
minek... akinek kell majd leszedi. a media player sem játszik le mindent codecpack nélkül, pont uúgy kell leszedni a machez is
Azért a viking kardok és a toledoi pengék elég csúcskategória volt.
Csak a páncélban nem sétálni kellett, én is elsétálgatok a nőmmel a hátamon, de egy hadi cselekmény már mozgósabb dolog. :)
asszony 65, ha felveszem a hátamra simán elgyaloglok 500méterre anyámékhoz, igazándiból semmivel sem fáradok el jobban mintha simán magam mennék
de utána úgy érszem mintha lebegnék
van itthon pálinka, a legrégebbi 2010es
ennyire fogyasztom a cuccot......inkább csak ajándékba szoktam adni őket
értem én hogy le lehet szedni bármit, amit meg is tettünk
de egy 100 ezeres laptopba amit 300ért adnak még egy kibaszott média lejátszót se tudnak rakni ami mindent le tud játszani
Ha nem volnál lusta, akkor pár gyömölcsfa és egy legális pálinkafőző segítségével konstans részeg lehetnél...
Mondjuk ahogy Ini is írta, lemezvért és lemezvért között is van különbség. Én 20 kg-val, elosztva a testemen vidáman szaladok, de a 60-80 kilós lovagi páncélban csak állnék, mint tóban a facölöp.
nincs egy kis zöld részem se, szóval előbb-utóbb belehalnék a fényterápiába
van rajtam minimum 50 kiló szalonna ami kb 450ezer kalória ha napi 2000 kell akkor is kitartok vagy 200napig.......elméletben.....
A lovagi tornákon volt legfeljebb olyan páncél amiben nem tudott mozogni. A gyakorlatban gyorsan kipusztultak a nehéz páncélok.
Ezek a vékony páncélok biztosították a mozgékonyságot, és mivel kovácsolt acélból voltak, nem is volt gyengébb.
Gyakorlatilag csak a tűzfegyverek megjelenése tette elavulttá, de minden más ellen hatékony volt. (katapult ellen nem)
ez csak user hiányosság
Rajtam is volt már ilyen modern cucc, tényleg nem 3 kiló, fitt emberke vagyok, de a május végi 35 fokban gyakorlatozva azért kapkodtam a levegőt. El lehet bírni, szó se róla.
Közkeletű tévhit hogy nehezem mozogtak lemezvértben. ~20kiló az egész. Egy modern katonának is nehezebb a felszerelése.
Főnökömnek volt, mert hagyomány őrzött. Szerinte az akkori japán megoldások elmaradtak az EU tól, csak erősen túl van misztifikálva, meg körbevarázsolva, azért hiszi mindenki, hogy jobbak, de pl. a japán acél egyszerűen silány volt, és ezért kellett olyan sokat szórakozni vele, hogy használható fegyvert kovácsoljanak belőle.
ennek lófasz súlya sincs, a lovassági páncélok akár 60-80 kilók voltak, sokszor kötélel emelték fel a lóra a csávót mert nem bírt felmászni
a gyalogsági páncélok voltak ilyen vékony kis semmitérő bádogból mint a filmen
Gondolj bele, ha fényevő lennél, nem tudnál mit kezdeni a sok dellával.