Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyerekfelkelt, játékagyerekkel, reggeli, játékagyerekkel, gyerekaltatás, motorbambulás, takarítás, gyerekfelkelt, sétaagyerekkel, motorbambulás, játékagyerekkel, ebéd, vendégfogadás, gyerekaltatás, pihi, gyerekbazdmegmegintfelkelt, játékagyerekkelSOKAT, fürdés, alvás. Ez volt a tegnap. Végül is ráértem
Nektek mivel telik a hétvége, hogy ráértek itt hemzsegni? Mindegy...
nekem a legnagyobb
Faszméregetés, de mindenkinek kicsi, igy áttértek a hajtépésre, de a kopaszság ilyen korban már nem játék, így maradt a szájkarate
Hűűűha, mi történt itt a hétvégén?
pláne, az ilyen többszörös személyiségek, mint Te.... mondjuk engem régen is szórakoztattál, most is kell egy kis vidámság a mindennapokra, nem szabad mindent komolyan venni
Kurva jó reggelt!
guten morgen
Jó reggelt!
Jó napot kívánok!
Nem vagy Cukimuki? Ja igaz, a mukit férfiakra használják, akkor csak a cuki maradhat. Akkor is motoros vagy, ha elmész a legkzelebbi fagyizóig havanta egyszer.
Cukimuki de mar motoros sem annyira az idohiany miatt
Mert mi nem vagy? Csaj vagy motoros?
Na most ezt a tevedest elnezem, de csak mert nem ismersz
Az Opera a legjobb, én azt használom!
Mindenki az! Főleg a motoros csajok!
Ne legyetek mar seggfejek. Megnyit egy chrome-ot es megnyit egy firefox-ot. Kesz, megvan oldva ki-be jelentkezes nelkul.
Engem neeeem akkor en cukimuki vagyok?
De szép is volna!
Remélhetőleg nem sokáig kell felügyelned a gyógyszer adagolását.
Már lehet fejlesztett és több gépről nyomja.
Meg a gyerek is.
Hejj oszi-clam..Vedd be a gyogyszert,remelem ki-be jelentkezel sokat.
Egyik pillanatban leszállnak rólam, utána megint kötözködnek. Most gondolom megint téma vagyok, nem tudnak leszállni rólam. Ez ilyen önküzdelem a saját magukkal.
Gondolod?
Itt sokan saját magukkal nem tudnak kijönni.