Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VR-t kérdezd,ő vesz ilyeneket.
Mer minden normális bmw boxer...
Bezzeg a kupec jött,és qurvahideg volt.
Az milyen?

Valaki valami tapasztalat???
Ez legalább nem mitas.
Ácsiiii kiii festette ki pocsi gumedliét???
Azt azért hozzátenném, hogy hazai pályán igen csak JÓl nyomja a nagypapi
Hiába van némileg kevesebb "majrekuszom"
Ott nekem még nem 1x kéne fel alá mennem hogy tudjam azt a tempót!

Lehet hogy mögöttem őszült meg
Ezt csak így lehet kibírni
Meg különben is, nár megszoktam hogy reggel iszok (munka után)
Nahh meg utó ünneplés van...
Ez igen!
Megyek vacsizok, utána meg szundizok egy jót.
Ezt a fb-os csicskulást mondod, ahol tovább vergődött? Ott már cápi kiszállt, aztán oszi is, clamilla maradt egyedül, most is vissza lehet nézni azt a szenvedést, voltak vagy 4-en tényleg.
Neked se nagyon!
Tetszett ahogy bosszankodott a kitiltásán. Mindenki szarember volt itt az oldalon. De a nagy siker elmaradt. kb. 5 ember látogatta őt.
Jól nyomod, 18 óra sincs, de már bent a töltet.
Akkor nem halk és sunyi

Véégreee leteeeelt k.... iskola
Deee mááá 3 sör 3feles a pocibaaa
Fostál is, mi? Hagyjad már, ezek karakterek egy monitoron, Chicago-zunk, aztán elfelejtem, ennyi az egész.
Te kis követő
Hát én biztos nem.
Engem is osztott már, mégis meghívnám egy sörre...az én haragom olyan, mint a fing, elszáll.
Ez mindenkivel haragban van. Vigyázz mert Téged is leoszt. Most biztos nincs potya internet nem tud beválaszolni keményen mint szokott.
Nincs, csak tudom hol kell keresni.
sírok basszátok meg
Viszont ha clamidia ellen elengedte a haragját, akkor miért nem engedi el itt is? Miért őrizgeti a haragot a nagy semmin? Úgy tudom nem borította fel senki a motorját, nem szartak a küszöbére...de akkor milyen haragot őriz és mire alapozva? Pár itt leírt karakterre?
Neked le van mentve az egész internet?!
Ezek után símán eltudom képzelni.
Ekkorát fordult a világ. Eddig kibaszták az ilyen buznyákokat, most már hagyják itt trollkodni.