Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok, egy kis segítség kellene xr600r-ről van szó, a jelenség az, hogy menet közben nem lehet finoman adagolni a gázt, vagyis lehet, csak nem a teljes tartományban. ez azt jelenti hogy, álló helyben simán lehet túráztatni, ekkor nagyon simán mozog a gázkar, nincs probléma. ha viszont megyek vele, és mondjuk váltásnál visszaengedve a gázt, következő sebességet kapcsolva a gáz a visszaengedett helyzetből csak nagy erővel indul meg, amikor megindul, akkor pedig a nagy erő miatt túl nagy gázt adok neki. a megindulás után már nem akad, a többi útját ugyanolyan simán teszi meg, mintha mi sem történt volna...
tudom, több megoldás is lenne, pl ne engedjem vissza a gázt, meg ilyenek :), de komolyan érdekelne, hogy tapasztalt-e már valaki ilyet, vagy tudja-e valaki mitől lehet, mert a motorozási élményt nagyban lerontja a dolog :(
volt korábban egy 350-es xl-em azzal soha nem tapasztaltam ilyet, simán vette a gázt, nagyon jól vezethető gép volt.

elsőre bowden kiszálazódásra gondoltam volna, de ha az akkor álló helyzetben miért nem okoz ez problémát?
Nem jobb.
Moccantyú Oszi egy állat...
Heidenau K55 és Mitas M06...hmmmm, mozdul a pöröly, ha csak meglátom, lábtartóig borítom velük a Simsont.
Amúgy a Gilera-n a gyári Pirelli MT75 nekem is szépnek tűnt, mint minta.
Pirelli jobbak.
A fagyizóig pont jó lesz.
Moccantyúra is minta alapján döntöttem, tudom gáááz deee nem bántam meg a PP 2ct-t
Jó ha a guma sexy mintás
Conti sport attack 2ő elkopik veszek 3ast.
Tőlem baszathassuk neki...
Látvány szempontjából tök mindegy a minta, csak fogja az utat. Úgysem nézegeted...gondolom.
Nem rossz a roti RH01, deeemivel minta buzi vagyok igy a Toyo proxes jobban begyűn....
5-6évig ez is az is elfut
Ismerősen cseng a roti, mingyá jól megnézem
Heeee
Nemdriftelni járok
Vizes úton azéé tapadjon
Infinity Ecopioneer-t raktam a kocsira, kínai, bevált, sok éve forgalmazzák, nem hoznak vissza szál szakadtakat. Nekem csendes és vizet is jól kidobja maga alól, 15 000 km-t mentem vele és nem kopik vészesen, ár-értékben nekem nagyon megfelel.

Nézz rá, hátha találsz valami jót, de autószerelő jó barát a Rotalla gumikat rakja minden kuncsaftja kocsijára, azok még "német autópályáznak" is vele.
f@szt
A Haida egy fasza driftgumi.
Jól csúszik de legalább nem kopik.
Ebből 4db kell hátra Elől meg a Triangle nagyon baba.
Kingtire, jut eszembe éppen nyári gumit keresgélek még mindig és olyan márkákat hoz fel, hogy életemben nem hallottam róla

De ha van valakinek valami jól bevált márka az ne habozzon szólni!!!
205/60r16-ba keresek....
Kritérium max 20-24eft/db áron
Beszélt.Emberelen sokat.
Mitas-ról jut eszembe, a Gilera-ra, ami ugye "fullsport gyorsulási atom speed" gép, Kingtire gumikat vettem, 14 ezer volt újonnan a 2 db, aszfalt minta, 100/80 R16 meg 120/80 R16. Ez már tuti minőség, bírni fogja a 150-et?

Asszem 4 éve pihentetem szoba hőmérsékleten, most lesz felszerelve. Picit mintha keményebb lenne, mint mikor vettem, de majd a 28 alvilági lóerő bemelegíti.
Ha másért nem is, ezért próbáld ki és belinkelem neked azt a nyomorultkodást, szakadni fogsz a nevetéstől.
Még a végén csak bereggelek a fb társadalomba, mindenki arra hivatkozik mindig:))
Nála van a szerver...
Má nem azok?
Adott puszit?