stimmel... az elkerülő azon szakaszát, amire az unio adott pénzt nem lehet fizetőssé tenni...máshol pont az elkerülő ingyenes, hogy tehermentesítsék a nagyvárosokat, de nekik nincsenek ilyen lángelméik, mint nekünk
A fiam írta! Velem ne beszélj így! Szóltam valaha így hozzád? Továbrba sem tudom ki az a Oszi,Clam és többiek. Nem is érdekel,d e rólam te is szállj le kedves úrihölgy.
Akkor húzz már Innen a picsába Dobogókőre Clam. Rólam meg Továbbra is lekophatsz. Szegényke... Velem sem lehetsz " híres". Pedig hallom próbálkozol a galériák alatt velem kötekedni, a nézettségért. Barom. Legalább ne buktattad volna le magad.
Kimondottan jó idő volt, köszönöm, a táj is szép volt nagyon; ki tudtam menni a helyünkig, már járható annyira az út. Kaptam műsort is Ő Tőleeee. Az út minősége szarabb lett annál is, ami volt lehet holnap is kimegyek kicsit Voltál eszembe, majd nem sokára megyünk egy kört együtt is . Közben eldőlök. Jó éjt!
szóval ha szigetszentmiklós felől át akarok menni a nulláson a 6-os útra akkor az ingyenes?
Ementem iskolábaaa
Köcsög telo
Reggelt!
Akkor verjed,toljad,adjad neki
Tehát: Mulat - ó aztékok
http://youtu.be/Y9qMcDtZ_UA