Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

stimmel... az elkerülő azon szakaszát, amire az unio adott pénzt nem lehet fizetőssé tenni...máshol pont az elkerülő ingyenes, hogy tehermentesítsék a nagyvárosokat, de nekik nincsenek ilyen lángelméik, mint nekünk
Tényleg az, viszont fiam nem trágárkodik, mint itt sokan mások.
A fiam írta! Velem ne beszélj így! Szóltam valaha így hozzád? Továbrba sem tudom ki az a Oszi,Clam és többiek. Nem is érdekel,d e rólam te is szállj le kedves úrihölgy.
Vigyázz magadra!
Akkor kell motorozni, ha jól esik Mentem, jók legyetek!
Én tegnap még felmentem a nagy víz jegére, nesze március.
Ha ma kimész, az varacskos disznó lesz.
Tudtommal igen, jelenleg is ez a helyzet.
ez a térkép még jó?
szóval ha szigetszentmiklós felől át akarok menni a nulláson a 6-os útra akkor az ingyenes?
mondjuk ma havas eső van állítólag, de még nem néztem ki az ablakon, akkor ma valóban sáros lesz
Semmit Drága motor kozmetikázom is me felszállok rá, és ugyanúgy csillog , picit a felni porosabb, de bírja 3-4 napig hibátlanul
Atya ég, egy ilyen kör után mennyit mosod a motort? Gondolom van olyan koszos, mint a traki.
Akkor húzz már Innen a picsába Dobogókőre Clam. Rólam meg Továbbra is lekophatsz. Szegényke... Velem sem lehetsz " híres". Pedig hallom próbálkozol a galériák alatt velem kötekedni, a nézettségért. Barom. Legalább ne buktattad volna le magad.
Kupáld magad te gyerek!
Eeez nem akar összejönni
Ementem iskolábaaa
https://m.youtube.com/watch?li...

Reggelt!

Akkor verjed,toljad,adjad neki
De csak 20 fok felett, mert alatta megy a nyafi hogy hideg a gumi.
Jajj ne csináld már, ez uncsi és túl nagyképű is. Bocs de ez most gyenge volt.
Dobogókő a gixxereké!!!!!!!!!főleg a sárgáké!!!!!!!!!aki ez elött fejet nem hajt pórul jár.
Kimondottan jó idő volt, köszönöm, a táj is szép volt nagyon; ki tudtam menni a helyünkig, már járható annyira az út. Kaptam műsort is Ő Tőleeee. Az út minősége szarabb lett annál is, ami volt lehet holnap is kimegyek kicsit Voltál eszembe, majd nem sokára megyünk egy kört együtt is . Közben eldőlök. Jó éjt!
Mizu? Milyen volt az idő a motoron?
Na bazz, pedig ma nem is ittam
Tehát: Mulat - ó aztékok
http://youtu.be/Y9qMcDtZ_UA