Jahhhh, a kis tetveket meg írni és olvasni kéne megtanítani, meg a viselkedésre. Ez az új divat, hogy a 7-8 éves már tudatában van annak, hogy a tanár semmit nem tehet vele, le is köpheti a nénit, bácsit, sőt, turbó-anyuci még meg is védi, ha felelősségre vonnák ezért.
De ezeknek a kis szörnyetegeknek még lövészet kell az iskolába, igen...asszem minket sportolni vittek, de rossz is volt.
nem az a biznisz, hanem a nemzeti dohányelosztó, ahol ezt meg lehet sápolni és még kapnak 1mrd ft-t is állami támogatásként. ott kellene egy jó pozíció nekem
Mekkora ász dolog már a stadion,lehet használni arra a 100e migrinek a betelepítésére akiket a karigeri be fog hozni.
Adni nekik egy halom vetőmagot és befalazni minden ki és bejáratot.
Amúgymeg túl sok kórház,lélegeztető és iskola van az országban.
Szervezem a Több kisvasutat és stadiont nekünk tüntetést.
Erre lehetne egy érdekes számítást készíteni, átlagolni, pozitív-negatív eseteket számolni. Érdekelne az eredmény, hogy az állam számára mi lenne a kifizetődőbb.
Mennyivel kevesebb pénzt tudna lenyúlni a kormányunk, ha holnaptól mindenki letenné a cigit, és évi 500 milliárd forint jövedéki adótól esne el? Mennyivel kevesebb pénz jutna stadionokra és kisvasútra, ha a leszokó dohányosok 14 évvel tovább élnének, és követelnék a nyugdíjat mondjuk 80 éves korukig?
Dialektika, tesó, dialektika!
Az egy álszent f@szság, hogy a "többség" jobban járna, ha nem lennének dohányosok. Egyedül maga a dohányos járna jobban, ha letenné a cigit.
Ennyi, jár és kész. Ez mondjuk már felbaszott engem egy munkahelyen, hogy 10-11-12 órás hajtás közepette a kis dohányoskák óránként 5 percre kiállhattak, amit rendszeresen 10 percre húztak. Aztán megtárgyaltam a kommandanttal, hogy a faszom fogja cserélgetni meg váltogatni őket, úgyhogy lehet dohányozni reggel, ebéd szünetben, meg este...
Kitalálhatod melyik tábor hisztikézett meg nyavajgott, de végül ez lett és szoptak, hehehe. Már ott szédelegtek a helyükön, "mi van gyerek, fura az oxigén?"
ezért én napközben is elmegyek néha pihenni melóból... amikor kérdezte az ügyvezér, hova megyek, annyit válaszoltam csak: én nem dohányzom... azóta nincs ilyen kérdés
Ez csak az én sci-fi nézetem, hogy börtöntölteléket nem etetünk, hanem dolgoztatunk, dohányost és alkoholistát nem segélyezünk, hanem leszoktatunk, aztán kezdjen magával valamit.
Mondjuk ezt rá vetíteném az euro-bantu hordákra is, amelyik cigány nőre ráköpnek, azt fial 3-at egy éven belül, azokat sem segélyezni, hanem sterilizálni kéne.
Mennyivel több lovetta jutna értelmesebb felhasználási területekre.
Néhány más nezöpont.
-A dohányos kb 10-20%-al kevesebbet dolgozik egész életében, mivel minden orában kijár cigizni 5-10-15 percet...aki nem dohányzik ezt nem igen teheti meg, hiszen arra azt mondják hogy lóg a munkából.
-Igen sok esetben az egészségügyi rehabilitációjuk sokkal többe kerül, mint ha 5-10 évig kéne nekik normál esetben nyugdíjat fizetni...
(persze biztos vannak kivételek, és példák olyanokra is amiben a nem dohányos a "lusta", meg a folyton beteg-egészségügyi elleátásra szoruló...egy biztos ha valakinek azt mondanák, hogy itt van egy marék éghetö szemét, amiért 4-5 eurót kell fizetni, és még az egészséget is rongálja, biztos kiröhögné, hogy -most "szívatni akarsz" ?!- )
Sajnos már nyugdíjas kor előtt is kijöhetnek a dohányzás durva következményei és nem olcsó a "javítás". Azért nem mindegy, hogy Kálmán bácsi 85 évesen robban le, sose dohányzott, de az öregség utolérte, vagy vele szemben Elek bácsi már 45 évesen leroggyan egy teljesen egyértelműen dohányzáshoz köthető kórságban, aztán lehet eltartogatni a maradék 10-20 évre is.
De ezt az alkoholistákra is lehet vetíteni, aki 50 éves korára elissza a lábát, aztán fél lábbal is a kocsmába dzsal...aki ennyire hülye, az méltóztasson önmagát szervizeltetni talán.
- egész életében fizeti az extrém adókat, összességében akár 5-10-15 milliós nagyságrendben.
- egész életében fizeti a nyugdíjjárulékot, pedig egy élethosszig dohányzó átlagban 14 évvel rövidebb ideig él, tehát jó eséllyel soha egy buznyákot sem lát viszont belőle, hiszen jó eséllyel meg sem éri a nyugdíjas kort.
De ezeknek a kis szörnyetegeknek még lövészet kell az iskolába, igen...asszem minket sportolni vittek, de rossz is volt.
Szörnyű ez, mikor annyira a fut már a szekér, hogy kénytelenek vagyunk stadiont építeni.
Adni nekik egy halom vetőmagot és befalazni minden ki és bejáratot.
Amúgymeg túl sok kórház,lélegeztető és iskola van az országban.
Szervezem a Több kisvasutat és stadiont nekünk tüntetést.
Dialektika, tesó, dialektika!
Az egy álszent f@szság, hogy a "többség" jobban járna, ha nem lennének dohányosok. Egyedül maga a dohányos járna jobban, ha letenné a cigit.
Kitalálhatod melyik tábor hisztikézett meg nyavajgott, de végül ez lett és szoptak, hehehe. Már ott szédelegtek a helyükön, "mi van gyerek, fura az oxigén?"
Mondjuk ezt rá vetíteném az euro-bantu hordákra is, amelyik cigány nőre ráköpnek, azt fial 3-at egy éven belül, azokat sem segélyezni, hanem sterilizálni kéne.
Mennyivel több lovetta jutna értelmesebb felhasználási területekre.
-A dohányos kb 10-20%-al kevesebbet dolgozik egész életében, mivel minden orában kijár cigizni 5-10-15 percet...aki nem dohányzik ezt nem igen teheti meg, hiszen arra azt mondják hogy lóg a munkából.
-Igen sok esetben az egészségügyi rehabilitációjuk sokkal többe kerül, mint ha 5-10 évig kéne nekik normál esetben nyugdíjat fizetni...
(persze biztos vannak kivételek, és példák olyanokra is amiben a nem dohányos a "lusta", meg a folyton beteg-egészségügyi elleátásra szoruló...egy biztos ha valakinek azt mondanák, hogy itt van egy marék éghetö szemét, amiért 4-5 eurót kell fizetni, és még az egészséget is rongálja, biztos kiröhögné, hogy -most "szívatni akarsz" ?!- )
Vagy ne szokjanak rá?
De ezt az alkoholistákra is lehet vetíteni, aki 50 éves korára elissza a lábát, aztán fél lábbal is a kocsmába dzsal...aki ennyire hülye, az méltóztasson önmagát szervizeltetni talán.
De ez csak az én véleményem.
- egész életében fizeti az extrém adókat, összességében akár 5-10-15 milliós nagyságrendben.
- egész életében fizeti a nyugdíjjárulékot, pedig egy élethosszig dohányzó átlagban 14 évvel rövidebb ideig él, tehát jó eséllyel soha egy buznyákot sem lát viszont belőle, hiszen jó eséllyel meg sem éri a nyugdíjas kort.
Mi a bánatos faszt akartok még a dohányosoktól?!