Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.
Parancsolsz?
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Ezért mondom, hogy jó szaga van a büdösnek!
Mindenkinek
Ilyenkor mindig ez jut eszembe: ès tarsd meg az aprót te mocskos állat!
Kellemes karácsonyi zabálást minden kedves fórumozónak!

http://youtu.be/EXjfvvpcZd8
3 napig nem kell melóba mennem.
Kár hogy nincs hulatancos smile.
(Ha nem masolja be most sem, szarok ra...) Karácsony: Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska. Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg. Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést. Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik. Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska. Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba. Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged. Holnapanyádéknál, utálomakarácsonyt.
Karácsony:
Jó Napot!
Nagyon BOLDOG KARÁCSONYT kívánok mindenkinek.
Na latod, allat melle kellhet, mert csak hullajtja a szoret (meg ha minimalisan is) es kijarkal a hazbol es vissza.
De nincs kedvem a mai naphoz... Illetve a deli program meg jo lesz, mert a Zuram csaladjat imadom, de estere anyamekhoz kell menni. Alig varom, hogy hallgassam a veszekedeseket, csipkelodeseket es lesujto nezest tesomtol, hogy en nem 100ezrekert vasaroltam sok faszsagot anyameknak a sajat penzukbol... Csak teljen el minel hamarabb a mai nap...
bllőőőőőő...
Nem,ez nekem lenne jó mert lusta vagyok.
Amúgy van egy házi foxterrier a hedonista fajtából.
Ha nem hosszuszoru szonyegek lennenek, lenne is ertelme de igy nincs. Amugy meg fel ora alatt fel lehet porszivozni, nem halok bele.
Az ilyesmi porszivo amugy inkabb oda jo szerintem, ahol pl haziallat van. Amugy felesleges...
Dehogy,az fárasztó.
E
Ez jobb.
http://youtu.be/Pi7GrFl4A4c
Elotte egy 55-os volt, csak apam meglepett Karacsonykor utan ezzel. Olyan meglepi volt, hogy eszre se vettem, mivel O sutyiban beszerelte.
Hazamentem, elovettem a kajat, mondom bekapcsolom a TVt. De hol a gecibe van a taviranyito? Samsung taviranyito? Mi a szart keres kinn a monitorome? Kellett 10 perc mire rajottem, hogy az LG helyen egy Samsung TV lett... Kurvara eszre se lehet venni a kulonbseget meretben nalunk. Ide nem is tudnal eleg nagyot venni szerintem... szoval igazabol erre se volt szukseg, de azert orultem neki
En kozpontikent ismerem, de ha falba epitettre gondolsz, akkor igen.
Automata porszívó van?
Akkor 110est kell venni, ne cigánykodjatok már vazzeg
Miss escobar capone
65" bazdmeg, csak akkora a nappali, hogy ez is elveszik az eterben
Akkor minden szuperzold.
Ezért volt olcsóbb.