Bazzeg 2 het alatt szerint legalabb 5 centivel nagyobb lett a keruletem nem viccbol mondtam, hogy sajat gravitacios mezom van mar es elvileg meg most fog igazan beindulni
Kb 33 cm es 1 kg lehet mar Alien. Jovohet penteken megyek 4Dre, majd akkor lemerik
Megnéztem.
Vért izzadt hogy mondjon róla valami rosszat de csak hülyeség jutott eszébe.
Honda lengőkar.
A duma hogy miért kell a három henger nagyon erőltetett.
A legrosszabb hogy a nagymester nem tud összehozni két ebay-es ezerotszazforintos szabvány benzinvezetek gyorscsatlakozót meg egy méter nagynyomású csövet és két megintcsak szabvány japán ketvezetekes AC csatlakozót nemi kábellel az szanalom.
Nekem sikerult megcsinálni és nem kell szarakodni hogy hova pokozzam a DL tankjat.
Ne lenne ilyen baromira eladhatatlan, nagyjából 2éve figyelgetem a speed teipleket de nem nagyon pörögnek. Meglepő de az smt, amiről a motorosok 90%-a nem is tudja milyen motor, eleg jól pörög, tavasz óta 5-6friss hirdetés került fel és 2-3héten belül eltűntek. Persze van fent abból is egy szürke öszvér 1,8ért amit józaneszü ember mem vesz meg.
Kb 33 cm es 1 kg lehet mar Alien. Jovohet penteken megyek 4Dre, majd akkor lemerik
Ekecselek helyett levideozhatnam?
Vért izzadt hogy mondjon róla valami rosszat de csak hülyeség jutott eszébe.
Honda lengőkar.
A duma hogy miért kell a három henger nagyon erőltetett.
A legrosszabb hogy a nagymester nem tud összehozni két ebay-es ezerotszazforintos szabvány benzinvezetek gyorscsatlakozót meg egy méter nagynyomású csövet és két megintcsak szabvány japán ketvezetekes AC csatlakozót nemi kábellel az szanalom.
Nekem sikerult megcsinálni és nem kell szarakodni hogy hova pokozzam a DL tankjat.
Mar csak 12 hetem van hatra......
Bár nekem ettől nagyobb a belem, szerintem ikrek lesznek
Bár nekem ettől nagyobb a belem, szerintem ikrek lesznek