Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd alakul magától ( nem , nem tőled :D ) nem szabad erőltetni
Nekem mindegy a forrás oldal meg a face is tiltólistás a céges a szerveren szóval én nem tudom megnézni
nem engedi , mindegy :(
bazmeeeeeeeeg!!!

www.Ruamdetcliprot.com.th/vide...]https://www.facebook.com/www.R...[/url]
Nem jó lejön a gumifilc is a smirglitől. De kis butus vagy
Nekem is eleinte gyorsan jött az új technika aztán legalább 1 év stagnálás és utána újra jött egy lendület. De mindig kell közben egy két pofon. Egy pár parás megcsúszás vagy fura helyzet vagy valami. Csak hogy a józanság megmaradjon.
Pedig középállványra téve, egyesben egy kis smirglivel seperc alatt eltüntethető.....
nekem 1-1 centi mindkét motoron de most vagyok a legnehezebb időszakban, eddig gyorsan eljutottam, de most stagnáltam , nem merem tovább dönteni ennél vhogy
volt ilyen? Készült videó?
Tehát direkt.
Teljesen jogos én olyan voltam mint leírtad az elején. Csak nekem annyi volt az indokom hogy "Hát bammeg ezen fértem el" De amúgy ez hülyeség. Kellett is vagy 2-2,5 év mire nagyjából visszahoztam a technikai lemaradásom. Az első év végén volt még mindig vagy 2 újjnyi majrém. Mára sikerült leküzdenem úgy hogy bal oldalt épp hogy el tudom tüntetni jobb oldalon marad még egy nyúlfarknyi. De ehez 2,5 év kellett. De még mindig olyan messze vagyok a kívánt szinttől mint Makó Jeruzsálemtől.
a TL-rő ezen a képen minden matrica hiányzik, de azóta már van, de csak elől.
A csopper.
Mármint melyikről?
A faridomról nem hiányzik matrica?
Igen van egy Suzuki TL1000S, meg egy cbr1000rr.
Előbbi eladó, utóbbit használom
Sok év tapasztalat , mindegy milyen szaron ül !
Mondjuk ez a halálom.Kezdő motorozós és vesz egy tökmindegy milyen sportot mer az tetszik.
A duma meg úgy szól hogy "fejben dől el","a gázkart én döntöm el mennyire húzom""meg már benőtt a fejem lágya tudom kontrollálni"

Aha,után a jön az hogy ha egyenes van húzom mintha az életem múlna rajta hisz ezé vettem sportot.Aztán meg gyökkettővel fordulok.
Mint az a két sportoló a mátrában tandemben.
Előre hallottam hogy vonyít a két 600-as mondom fasza látok szép íveket tanulom hogy kell ezt.
És nem győztem a satuféket figyelni kanyar előtt.Kettőt kivártam mondom elmegyek de a két hülye minden kanyar után tövigtekerte.
Hogy is van jano? Ha jól emlékszem akad egy TL1000 amivel mindig gondod van meg egy rendes és normális Hondád ? (Nah jó ez gonosz volt de jól esett )
Jano, Neked mid is van? Lehet volt már róla szó, csak nem figyeltem
A faszt. Azért vettem erősebb motort, hogy lassabban menjek vele Meg még piros is (az eleje). Elrettentés a cél, ha már tudás nincs
Szerezz egy csoppert.

Amúgy ma melóba menet ketten voltunk,én a lommal meg szemből egy csopperes.
Jellemző.