5 féle motorral voltam túrázni, de ez a kicsi tolta az adrenalint legjobban a szerpentinen lefele
persze felfele kínlódás volt mert 20-25 volt a maxi tempó
de lefelé olyan féktávok voltak mint a forma1-ben kanyar előtt 30 centivel kezdtem fékezni addig padlógáz volt 😂
egy motoros nem ért utol....
terepen (hegyi utak)meg fenomenális maxigázon le-fel mert ha visszavetted a gázt akkor mindennek vége volt
Amúgy szerencsére nem az enyém. Elhozhattam volna, de van nekem jobb dolgom is 😆
Csak érdekes, hogy 40éve egy ilyen kismotorra tudtak régen tenni kardánt, hogy ennyivel is kevesebb dolga legyen a tulajnak a karbantartással.
Az, nagy fillérbaszók lettek. Nekünk folyamatosan kitalálnak újabb engedélyeket hozzá tartozó tanfolyamokkal, hogy lehúzzák az ott dolgozó cégekről is a pénzt.
Csak azt nem fogják fel a kretének hogy mi szolgáltatunk nekik, tehát minden költséget beépítünk az árainkba, sőt igazából a tanfolyamok miatt elbaszott munkaórákkal még többe is kerül. Aztán nem értik miért nem lesz több pénzük 🤣
Basszák meg, 5 perc alatt még a kis kört is szinte lehetetlen megcsinálni... a 15 perc pont elég volt, de úgy láccik, nincs az a kis pézike, ami ne kéne nekik. Vecsési parkolót már többx használtuk, van ott sok.
Akkor most olcsóbb lett? 🤣
Annál drágább minél közelebb parkolsz a bejárathoz. Közvetlen az üvegajtó előtt 5000forint.
DE 5percig ki lehet menni ingyen(régen 15perc volt). Szóval a kollégákkal meg szoktuk oldani, hogy csak kirakjuk egymást, azt megyünk is ki.
Amikor fel kell venni, akkor meg a Cargonál állunk meg, és csak akkor megyünk be ha telefonál hogy kijött.
De a 200-as busz is jó. Vagy vannak Vecsésen hosszútávú parkolók, onnan meg kisbusszal bevisznek a parkolási díjért cserébe.
sosem éreztem késztetést hogy ott parkoljak
bár amióta szereztünk egy végtelenített roki kártyát nem érdekel nemnyibe van a parkolás
😂
karácsonyi vásárra meg csak a hülyék mennek, azokat le lehet venni pénzzel....
persze felfele kínlódás volt mert 20-25 volt a maxi tempó
de lefelé olyan féktávok voltak mint a forma1-ben kanyar előtt 30 centivel kezdtem fékezni addig padlógáz volt 😂
egy motoros nem ért utol....
terepen (hegyi utak)meg fenomenális maxigázon le-fel mert ha visszavetted a gázt akkor mindennek vége volt
Valahogy már a 125-ös is gyenge, pedig azzal durván sokat motoroztam annak idején.
Csak érdekes, hogy 40éve egy ilyen kismotorra tudtak régen tenni kardánt, hogy ennyivel is kevesebb dolga legyen a tulajnak a karbantartással.
Csak azt nem fogják fel a kretének hogy mi szolgáltatunk nekik, tehát minden költséget beépítünk az árainkba, sőt igazából a tanfolyamok miatt elbaszott munkaórákkal még többe is kerül. Aztán nem értik miért nem lesz több pénzük 🤣
Lőttem egy bakancsfelet.
Varom a nyarat,a robogo alakul,picit megskadtam mert az mc3 idom nem passzol az mc1 terd idomhoz.
Annál drágább minél közelebb parkolsz a bejárathoz. Közvetlen az üvegajtó előtt 5000forint.
DE 5percig ki lehet menni ingyen(régen 15perc volt). Szóval a kollégákkal meg szoktuk oldani, hogy csak kirakjuk egymást, azt megyünk is ki.
Amikor fel kell venni, akkor meg a Cargonál állunk meg, és csak akkor megyünk be ha telefonál hogy kijött.
De a 200-as busz is jó. Vagy vannak Vecsésen hosszútávú parkolók, onnan meg kisbusszal bevisznek a parkolási díjért cserébe.
bár amióta szereztünk egy végtelenített roki kártyát nem érdekel nemnyibe van a parkolás
😂
karácsonyi vásárra meg csak a hülyék mennek, azokat le lehet venni pénzzel....