mert kezdő vagy 😂
én kitennék egy kamu 3 lábút, aztán tőle 1km belül leállítanék egy yardot aztán azokat állítani meg akik villognak a szembejövőknek, egyből lehet írni a 15 ezres csekket mert a villogó elvakította a szembejövőt
Megint az átlagsebességmérés bevezetéséről beszélnek. Nyilván ez a telepített mérőkre vonatkozik, a VHKKEP meg ahogy eddig is, esetszerűen.
Persze ha én lennék a prezident, akkor a VÉDA által indított mérési adatokat eljuttatnám a mondjuk 10 km-el odébb álló háromlábúhoz, és máris egy kiterjesztett Ellenőrzési Pont szűrné a renitenseket.
2x20+2x5kg plusz a keret is minimum 20kg
tehát lazán guggol 70 kilóval a cicamica https://youtube.com/shorts/gSw...
szerintem ennek a kertásás és a betonozás is menne van izom rajta bőven
szóval kellene egy ilyen 😁
Nem vagyok hívő nem járok templomba, igaz meg vagyok keresztelve.
Akinek ez fontos az gyakorolja a vallást.
Brüsszeli ratyifasz vízfej meg szopjon jól lovat!!!
Na ez nálam úgy szokott lenni, hogy mivel ezeket a kagylócsodákat annó úgy rakták fel, hogy azon a 4-5 cm-is betonfalon átfurtak, átdugtak egy menetes szárat a túloldalt laposvassal fogatták a wc felől arra rá a csempe, hogy megfogom a bontókalapácsot 3-4 ütésből szoktam az ilyet leverni majd a már szabadon lógó elrozsdásodott menetes szárakat az akkus flexel levágom a picsába 😅
hát nekünk volt verolexünk igen hasonló kinézet volt, de nem tudnék semmi jót elmondani róla 😅
Kényelmetlen és hangos volt a 350 jawa motor. a 3 kerék miatt kátyút megközölni esélytelen volt az egyetlen pozitívuma az a körbeölelő tekintet ami velejárója volt egy ilyen rokkant csodának(fetrengős)
én kitennék egy kamu 3 lábút, aztán tőle 1km belül leállítanék egy yardot aztán azokat állítani meg akik villognak a szembejövőknek, egyből lehet írni a 15 ezres csekket mert a villogó elvakította a szembejövőt
Persze ha én lennék a prezident, akkor a VÉDA által indított mérési adatokat eljuttatnám a mondjuk 10 km-el odébb álló háromlábúhoz, és máris egy kiterjesztett Ellenőrzési Pont szűrné a renitenseket.
tehát lazán guggol 70 kilóval a cicamica
https://youtube.com/shorts/gSw...
szerintem ennek a kertásás és a betonozás is menne van izom rajta bőven
szóval kellene egy ilyen 😁
Akinek ez fontos az gyakorolja a vallást.
Brüsszeli ratyifasz vízfej meg szopjon jól lovat!!!
M
E
N
!
😇
Kényelmetlen és hangos volt a 350 jawa motor. a 3 kerék miatt kátyút megközölni esélytelen volt az egyetlen pozitívuma az a körbeölelő tekintet ami velejárója volt egy ilyen rokkant csodának(fetrengős)