Vagy csak olyan körökben jársz, ahol ez nem általános. Civilizált világunk szerves része a minőségi alkoholos élvezete, és a többség mértékkel, élvezettel tudja fogyasztani.. Hogy van aki nem? Na az { halmazukkal nincs metszéspontom
Mi tegnap kapcsoltuk be idén először a klímát - hűtésre. (Tavasszal 2 hétig viszont fűtöttünk vele.)
Két órányit ment (2x1 órát), és nem kicsit csökkentette a belső páratartalmat sem: 60%-ról 50-re vitte ennyi idő alatt, a hőmérsékletet meg 27-ről 25 fokra. Persze nem az egész házban, de azért mindenütt jól lehetet érezni.
Ja, igaz, én azt gondoltam, ha a kefírt tehénváladéknak hívod, akkor a tej, amiből a kefír készül, az akkor nálad ugyanaz.
De akkor ezek szerint nem az.
Két órányit ment (2x1 órát), és nem kicsit csökkentette a belső páratartalmat sem: 60%-ról 50-re vitte ennyi idő alatt, a hőmérsékletet meg 27-ről 25 fokra. Persze nem az egész házban, de azért mindenütt jól lehetet érezni.
akkor ilyen 20-21 van
már nem hűlt vissza 25 alá a belső hőmérséklet
lassan melegem lesz
Miert poshadt? A kefir nem poshadassal keszul a tejbol.
De akkor ezek szerint nem az.
Trappista sajttá rohasztva viszont fogyasztható.
szóval hatásos a cucc
(Ahogy a tejet vizsgálod, úgy!)
(Tehát nem az ízére vagyok kiváncsi.)
ha 10+% fehérje tartalma lenne meg 5+% zsír akkor esetleg lehetne élelmiszernek nevezni
így csak fehér víz felesleges cukorral
Aki bírja annak pedig hasznosak a tej termékek. Ellentétben az alkohollal ami kellemes, vannak akik jobban bírják, de senkinek nem hasznos.