Haza,max 60 kobmetert ir,egy szoba.Ablakon kell kivezetni,az szar.De megoldhato.
Hangos.
Es reggel nyitaskor az olcsobbikbol volt ketto.A dragabbbikbol meg 6 talan.
Ja,es lehet savazni,vettem egy lidlis mobil klimat.Megoregedtem. 😂
A jó tuti nem ilyen,de hideget csinal,zajosan,es a rongyal kell bohockodni.
Viszont most nincs piz klimasra,az asztmat kell rendberakni komolyan,mer villanyautot se vesz nekem kerilaci,szerintem soher. 😂
Kinek szakadék kinek hegycsúcs attól függően hova akar jutni, minden felemelkedő kor után annak vesztesei hatalomra jutva visszarángatták a múltba általános nyomort és háborúkat hozva ez így ciklikusan váltotogatják egymást és az időtartamaik rövidülnek viszont a múltba révedéseknek egy hamarabb végük van és újabb felívwlés szokott jönni.
ez így van megy előre rendületlenül és egyre gyorsabban, csak sajnos a szakadék felé
egyesek már látják hogy hamarosan leesünk, de a haladás töretlen
van a ne nézz fel film, ezt a viselkedést teljesen jól jellemzi
mondjuk a film öszességében nem túl jó, de érdemes megnézni
én 120ra emlékszem, kecskeméten lett vásárolva a jbl hangfal
igazándiból a jbl nagyságrendekkel jobb volt a kopogós videoton hangfalaktól, azt se tudtuk mi a high-end........
mondjuk a fizetéshez képest ez is elég high volt mert ilyen 30 ezres munkabérem lehetett akkoriban aztán a teljes szett lehetett kb egy éves fizetésem
https://longkft.hu/audioblog/e...
Ezen én kiállítottam 😁 akkoriban indult ez a móka el Magyarországon... az egész szakma "kicsi" volt, mindenki ismert mindenkit - hőskor...
Akkoriban se tudtál 120-ért High-Endet venni, 96-ban meg főleg nem. Ha Kecsón vetted a cuccot, akkor valszeg Berta Lacitól (JBL) bár sztem az is drágább volt...
nekem 96ban már 120 ezres hangfalszett volt, de csak azért mert "jobb" cucc még nemigazán volt elérhető
azóta lett egy mélynyomó csere mert tönkrement a habszél és olyan fosul csinálták meg(gecidrágán) hogy inkább kibasztam a picsába
az én részlegesen süket füleimnek pont faszák, rázza a szart bennem, mozgatja a függönyt, mi más kellehet még az igényes zenehallgatáshoz?
Igen, "egy 5 millás hangfal kegyetlen jó szól és az 500 ezeres meg okádék szarul" - ezt mindenki meghallja, akinek van két füle a feje oldalán.
A baj az, hogy a legtöbben 500 ezrest se hallottak még soha, csak olyat, amit a piacon árul a cigány vagy a kínai 2000é... és ezek mondanak ilyen sarkos véleményeket, mint te. 😁
Hangos.
Es reggel nyitaskor az olcsobbikbol volt ketto.A dragabbbikbol meg 6 talan.