Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egészséges életmód az jó dolog, de nagyban hit kérdése. Minden élemiszerre van egy tanulmány hogy tulajdonképpen méreg és rákkeltő vagy éppen az ellenkezőjéről is, hogy csodaszer. Pl kefir. Szerinted jó, míg sok-sok tanulmány szerint tejtermék csak a szoptatós csecsemőnek való, és nem véletlen hogy sokan még sem tudják emésztési (pl ázsiaiak nagy része). De az biztos, hogy aki nem iszik, az nekem gyanús. Azzal valami nagyon nincs rendben. Hogy nagyon ritkán, keveset iszik, az oké. De aki soha nem...
köszi (meghajlós)
Hát boldog névnapot akkor neked is.
stimt(kezeit széttáró)
ja sok boldog névnapot(meghajlós) Nekem holnap lesz(kezeit széttáró) Azaz 2 óra múlva(sípot fújó)
az frílac 😅
Én soha senkit nem tíltottam és nem is fogok.Fórumon vagyunk,vannak normális emberek vannak hülyék,vannak egyező és különböző vélemények,ettől fórum a fórum.
De én nem ezt írtam, hogy tisztában vagy-e. Azt írtam, hogy a következmények felvállalása is így megy-e majd, amikor az be is következik.
...és még rosszul is fogalmazol.
én mindig tisztában vagyok a tetteim következményeivel
pl amikor kinyitjuk a kettespet pálinkát már tudom hogy 2 napig geciszarul leszek
mondjuk ezért nem bontogatom évek óta a pálinkás üveget
Rosszul emlékezel.
A súlyom a magasságomhoz képest elfogadható. Ha annyit eszem, hogy különösebb mozgást - leszámítva a hétvégi 32 km-es bringázást - nem végezve a napi helyzetváltoztatáshoz szükségest leszámítva marad a súlyom annyi amennyi, akkor mi a sok, mi a kevés? Én logikailag azt mondom, hogy pont jó.
Ma névnapom van - köszi mindenkinek - nem ebédeltem a többiekkel, helyette elmentem a boltba sütiért, és abból ettem két szeletet, no meg a reggeli kefír, meg most délután egy csirke dobverő kevés rizzsel.
Az egy doboz 0%-os citromost most hagyjuk is.
Ugyanaz a nadrágméret jó, mint kb. 10 éve is, tehát ha a megfogalmazásoddal (macska adagnyi) madárkaját eszem, de a gatya nem csúszik le rólam, akkor a madárkaja most jó vagy nem jó?
Kár, hogy ott a HA.
De mondom megint, ezt kell csinálni, csak amikor nincs ott a HA, akkor is így kell viselni a következményeit.
Akkor semmi baj.
Én ha jól értettem, egy dagadt ember volt aki lefogyott és azóta ilyen okos. Azóta utálja az egész életet, őt meg a körülötte lévők.
haggyad mán a picsába a hülye szélgenerátort amikor házilag fúziós reaktort is lehet csinálni(meghajlós) Minden adat meg van hozzá, külön web oldal foglalkozik a témával van rajz, meg bemutató videó még csak agyalnod sem kell tessék hozzákezdeni(meghajlós)
én nem tudom befolyásolni az értékrendjét(kezeit széttáró) Én biztos nem tiltottalak volna a helyébe(kezeit széttáró)
jól emlékszel(meghajlós) Annak is fele hínár, fele joghurt 😅
nem, (ujjával nemet mutató) nem beszélek hülyeségeket 😅
az (kezeit széttáró)
Ha te mondod neki hogy selejt akkor az vicces,ha én mondom neki,akkor az nem vicces,a végeredmény ugyanaz,ő selejt
én most szélgenerátoron agyalok, csak olyan drágák lettek a dc szervo motorok hogy nem bírja el a költségvetésem
Inikém hajrá(meghajlós) találtam neked egy projektet(kezeit széttáró) Minden esetre a próbaüzemnél legyen ott blődi és fjani is(meghajlós) ha beválik rendelek egyet tőled anyagárban(meghajlós)
https://raketa.hu/epitsunk-mag...
Nekem a ss198 as jott be legjobban.Meg a ss128bis.
Mondjuk én is úgy emlékszem hogy ilyen macska adagnyi madárkajákat eszel.
Igen, ez az egyik alap útvonal Szardínián. Bosa-Alghero-Castelsardo-Monti-Bitti. Legalábbis tavaly óta belevettem Castelsardot is.
én azt vallom ha az élet úgy hozza be kell baszni, megdugni aki csak egy pillanatra is megáll, aztán ha 1-1 csíknak neki kell esni hát akkor neki kell esni
aztán ha penicilin kúra a vége az esztelen tombolásnak akkor annyit megér 😁