Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülyeséget beszélsz megint.
Szokásod szerint persze.
Szerintem nem mind. Aki az eszével szerezte meg azt, amiből jó minőségűt tud venni, az általában arra is képes, hogy megnézze, mit vesz. Nyilván még ő sem tudja magát kivonni a modern világ szemetjéből, de lényegesen jobb esélye van, hogy jó minőségű életet éljen.
Én sem mondtam, hogy ezt állítottad.
Én azt állítom, hogy KÁR és otromba szokás a a szélsőségesen táplálkozók/élők és a problémás anyagok/életmódot kerülők közé egyenlőség jelet tenni.
Természetesen tudom, hogy egy üveg sörtől senki nem lesz alkoholista, nem is hal meg. Kettőtől sem. Négytől sem. Én nem fogyasztok alkoholt, de úgy nem fogyasztok, hogy nem keresem. A múltkor bringázás közben a 0%-os helyett 2,6%-os került a kezembe és csak az ivás közben derült ki, de nem dobtam el, nem köptem ki, megittam.
Én egyszerűen úgy gondolom, hogy alkohol, cigi, drog nélkül is jól tudom magam érezni annyira, pontosabban tudok annyira jól érezni magam, hogy ne kelljen ezt vegyszerekkel fokoznom. Tudom, hogy akik isznak ezt nem fogadják el. Nem is kell, én is elfogadom az ő értékrendjüket. Mindjárt lehetne szólni, hogy én eddig itt hányszor tettem szóvá. Ja, de nem a fogyasztásuk miatt, hanem a következményük miatt, és azokból is csak azt, ami másra is hatással van.
A hülye szöveget untig ismerem már, más is iszik, a bagóban megfizettem előre a gyógyítást, az én életem mi közöd, az én pénzem mi közöd... Az általam (énfélém) által mutatott viselkedés, amikor jól kiröhögöm a saját taknyában, köpetében, cigis tüdőrákjában felfordulót, akkor meg az, majd ha a te gyerekeid is...

Igen, igen, unalomig ismert kotta ez.
Hmm,egesz jo utvonal.

http://youtu.be/RDzbhUwL6bs
mer a pipamocsokot nem próbáltad(kezeit széttáró)
hogy ne lenne neki? (kérdőjeles) Aki így ragaszkodik a bukott baloldalhoz az többet ér mint hofi 😅
Ja egyébként te is tiltva vagyon(kezeit széttáró) Mondjuk azt sem értem miért(gondolkodós) Vannak dolgokhoz hozzáértő szakértelmed (meghajlós)mondjuk néha nyersen fejezed ki magad de hát ki vesse rád az első követ? (kérdőjeles)
Olyan nincs. Lehetetlen mindent megtermelni magadnak. Nekem van kiskert, elég sokminden van benne de az hogy egy családot ellásson egy kiskert, lehetetlen. Vagy nem dolgozik mellette.
Nincs műtrágya, nincs permetezés. Persze ha beüt a lisztharmat vagy valami gomba, meg fogom szórni. Tavaly a cukkinit kapta el egy gomba, muszáj volt permetezni vagy nincs cukkini. Hiába szórtam csalánlével vagy hamulével, szódaporral. A vegyszer hozta vissza az életbe 🤷🏼‍♂️
Mondjuk akinek itt nincs humorérzèke az pont te vagy 🤷🏼‍♂️
Hat mint sm tagok konszenzusa szerint is te vagy a szopofantom,szoval le veled. 😆
Rajtad meg a Zolin (Gödöllő rémén) nagyon jókat lehet röhögni. 😂 A három letiltott viszont cseppet sem szórakoztató: ők is hülyék de másképp. Nulla humor, csak a makacs ragaszkodás a rögeszméikhez - mindez túl gyakran és igen fárasztó módon.
basszus valaki maradt még? Ilyen alapon engem meg zotyát az elsők között kellett volna tiltanod(kezeit széttáró) Mondjuk úgy 5 évvel ezelőtt(óranézegetős) Az a szerencsétlen bugyuta blődi vagy a náci frílac mit ártott neked? (kérdőjeles)
Nem huzod sokaig...... 😆
Remenyhal megy utoljara. 😆
Én vele egy ideje nem beszélgetek - azóta semmi bajunk egymással, jól megférünk itt a fórumon. 😆
A vérnyomásom is normalizálódott, bár ehhez még Blődit és Levit is tiltanom kellett. Szóval sokat tettem az egészségemért, a jó közérzetemért. 😂
bio az az hogy van egy kerted és ott termelsz, és max locsolod, na ilyen a világon nincs, egyszerűen semmi sem terem meg így
kiskertekben is permetezel műtrágyázol bőszen, ami sokkal szarabb mint egy kisüzemi termesztés
egy ismerős paprikát termeszt, nem túl nagyban de azért 1-2 tonnát lead 2 hetente+piac
namármost ő nem vegszerez mert biológiai védelem van, ez azt jelneti hogy valami kis állatkákat vesz zacsiban és az öli meg a kértevőket
a csepegtető vízbe műtrágyáz, de ki van minden grammra számolva 3 féle öntözési módszer van egymás után, és csak annyit amit a növény felvesz
szóval amit ő termeszt 10x egészségesebb mint amit otthon az ember a kertben termeszt
teljesen bio termesztés egy összetettebb hidropónikus rendszerben össze lehet hozni, láttam olyat hogy a halnevelde vizét keringették ami ötletnek nagyon jó, ellenben geci drága
rossz emberrel beszégecc, frílac pont ilyen 😆
szelektálnánk a nőket kinézet szerint(Gondolkodós) itt is lenne jobb oldali sor bal oldali sor (kezeit széttáró)
valami bojlit gyúrni belőle(gondolkodós) Ez egész újfajta lenne nikotin alapú bojli(meghajlós) Lehet rágnák a halak mint állat 😅
Én sokat derülök az ilyen majmokon - ugyanazt a műkaját eszik, csak drágábban 😅 az iparban gyártott élelmiszerek mind tele vannak kőolaj származékkal 😂
Tudod, ki eszik "bio"-t? a paraszt, aki a saját termékét eszi - de már lassan ő se, mert ő is kénytelen műtrágyázni, permetezni, tartósítani.
én nem azt mondom hogy cigarettázzunk meg legyünk full alkeszok
de látok sok egészség mániást hogy az ébren töltött idejének a felét avval tölti hogy tudna minél egészségesenen létezni
mindenféle lófasz magokat eszik zacskószám a sok vitamin meg egyéb segédanyagok stbstb
egy szelet tortát nem eszik mert ugye teli van olyan dolgokkal ami neki nem jó
Ezzel akár egyet is érthetnék, de kettő dolog eszembe jut azért:

1. Amire ezt te behelyettesíted (egészséges vs egészségtelen élet), ott általában úgy van, hogy az egészségtelen életet élők utolsó jó sok éve szinte mindig eléggé kellemetlen szokott lenni. Persze, tudom, a Pista bácsi 3 doboz Munkással 95 évesen ütötte el az autó, de általában nem ez a jellemző.

2. A mutter egészségügyben dolgozott43 évig, azért elmesélt sok mindent, de leginkább azokat, hogy egyik-másik hogyan élte meg, amikor a doki közölte a penzumot, esetleg amikor már valaki az ötödik éve ült tolókocsiban. mindezt úgy, hogy persze, az egészségesen élőt is érheti baleset.
Akkor az nem ér.

:-)
Hát akkor sok lenne a termelt fehérje, mert manapság egyik nő se akar fialni 30 alatt... 35-nél aztán rájuk jön, próbálkoznak 40-ig, aztán néznek, mint a boci, hogy nem sikerül... 🙁
bogyó?
azt se tudnánk hogy létezik
aki nem csinál gyereket 25 éves korig azonnal vinni a fehérje feldolgozóba 😂
Qsssss! 😆
Megpusztul magatol,csak ido kerdese. 😆