Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De a magad fajta a gyógyszerre is sajnálni fogja
nem kell(fetrengős)
A pecaládába lévő filézőkésemmel szerintem néhány másodperc alatt megoldom a problémádat(kezeit széttáró)
tied fiatalon sem volt az(fetrengős)
szerinted. Aki egy lepukkant bérelt panelban él, keres annyit, hogy tudjon enni az már a felső 10%-k így mondják(gondolkodós)
inkább állok így mint azon kelljen gondolkoznom, hogy adott hónapban eszek vagy kiváltom a gyógyszereimet(gondolkodós)
Te könnyen dumálsz 3 gyereked fog gondoskodni rólad amikor csóró magatehetetlen leszel(kezeit szétáró)
Vagy lehet keverlek valakivel 😅
nem a faxt nem 😑 😁
nem szedem egy ideje
amikor kicsit gyúrtam akkor jó volt mert agresszívvé tett, aztán jobban rakódott az izom
mondjuk akkor minden nap kellett lőni is hogy megnyugodjak
összetett dolgok ezek 😄
Akkor minek hergeled magad pirulákkal?
én akkor vagyok nyugodt miután kint van a patron
az egész hercehurcát már nagyon unom, de végig kell csinálni........
Az ember egy bizonyos kor után már a nyugalomnak tud a legjobban örülni. 😆
azért mert nem feszül, szóval ráfoghatjuk hogy nincs teli 😂
de ha ezt szedegeted akkor menne neked is a heti 3 😉
https://www.bodyworld.eu/hu/hu...
Ebben teljesen igazad van - bár ahogy öregszik az ember, a zacsi állapota egyre kevésbé probléma. 😂
ha nem vagy éhes a zacsi üres és van fedél a fejed felett máris jobban él az ember mint a föld fele lakossága
Mert hülye is vagy - csak másképp. (A Zoli meg egészen az). 😆
én ezt évek óta mondogatom, de mindenki lehülyéz 😂
Szerintetek is Pipit ábrázolja a rajz? 😆
kombinálni kell a napelemekkel, mert ha nem süt a nap akkor legtöbb esetben fúj a szél
plusz mellé akkora energia tárolót ami az éjszakát ellátja árammal
Ebbűl nem lesz zoldforradalom,nem fú a szel ....... 😆
3fára csak az idióták járnak én szórakozásból horgászok nem szenvedésből(kezeit széttáró) Nincsenek mazoista hajlamaim 😅
én nem járok bojlis vizekre, kivétel a háromfa de az meg nem kezdő szint
amúgy van létjogosultsága az etetési stratégiának, de nem működik mindenhol
pl legutolsó háromfa akciónál a szomszéd már egy hete ott volt 0 halfogással, mi másnap már húzogattuk az apraját, harmadnap már jöttek a 15+os pontyok is, a szomszéd még mindig nullán állt
ahonnan kihúztam a 20+ pontyot ott előtte egy kapás se volt, pedig több napig etettem, és minden nap cseréltem a csalit, kora hajnalban szélmentes időben alig érte az evező a vizet aztán siklottam befelé...
a bojlit egyesével tettem a víz alá hogy még véletlen se legyen extra hang

amúgy ezek az előadások olyanok hogy igazándiból 90% tudta az ember eddig is csak pár dolog nem tudatosult......
Ez meg áfonyás? hát ha már édes az ananászosban jobban hiszek bár őszintén szólva nem is nagyon hiszek ezeknek a bojliknak, majd most megmutathatja az előnyét a büdös kukoricával szembe 6 botot felezünk azt győzzön a jobbik(kezeit széttáró)
basszus egy bojlis vizen nincs olyan, hogy beérik egy etetés ezek hasbaakasztós dumák pont úgy, mint az, hogy te tudsz a halak méretén szelektálni(fetrengős) Ha valami oknál fogva 1 napig nem működik 1 bojám van, hogy 2 métert odébb teszem azt utána rommá fogom magam rajta(fetrengős) Minden szart ne higy már ezeknek el a worksopon ha olyan okosak lennének akkor minden versenyt ők nyernének de hát ez nem így van 😅
az vagyok(meghajlós)
Nincs?De hülye vagy.
itt van a leírás ezek jó hasba akasztós dumák van horgász aki ezeket beveszi 😂
Egyébként aromázni tudod a bojlikat én is ezt fogom tenni(meghajlós)